Nejsi přihlášen
...zejtra pozděvotpoledneašnavečír v Želbrodě??? (8.7.2011?)
...začíná mi dofča, tag se pojedu zhoupnout do hor, tag že by sme dali kafete a cigáro, případně se kousek zhoupli po kopcích??? ...a esi ne, tag je to jedno, vystačim si sám jako Nomád
Editoval osiris (08.07.2011 13:24:04)
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 08.07.2011 00:16:55 Offline |
Re: ...zejtra pozděvotpoledneašnavečír v Želbrodě??? (8.7.2011?)
mam to nazutý eště na mokrejch tak leda když bude vydatně chcát
doba je temná...
inkvizitorr psal:mam to nazutý eště na mokrejch tak leda když bude vydatně chcát
musíš vole ale nahřát...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr (Administrator) 08.07.2011 00:23:48 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 08.07.2011 00:32:33 Offline |
tam vzadu je mekka
doba je temná...
Meloun psal:Hmm..pouvažuju
...tag uvažuj, vokolo štvrtý to balim f továrně a budu se probíjet chalupářema s vozejkama na sever...pojedu ňák voklikou a počitam, že vokolo šestý bych moch vykuřovat na Želbrodě na benzínce...
hlemejzd999 (Člen) 08.07.2011 10:56:37 Offline |
Filous psal:Meloun psal:Hmm..pouvažuju
...tag uvažuj, vokolo štvrtý to balim f továrně a budu se probíjet chalupářema s vozejkama na sever...pojedu ňák voklikou a počitam, že vokolo šestý bych moch vykuřovat na Želbrodě na benzínce...
tak nějak tou dobou bych moch vykuřovat f práci ...kua bych se svez ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
nicola.foxx (Člen) 08.07.2011 12:52:58 Offline |
Jo aha. Tak ja tam teda asik taky nebudu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
...a můžu ti na tvý "zejtra" vodpovjedět pozejtří, že pag zejtra tam budu? ...to uš ale asi bude potom vlasně víc neš přetfčírem a tym pádem na hovno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...a můžu ti na tvý "zejtra" vodpovjedět pozejtří, že pag zejtra tam budu? ...to uš ale asi bude potom vlasně víc neš přetfčírem a tym pádem na hovno
...to klidně můžeš, ale já uš ti zejtra nevotpovim, páč zejtra budu offlájn, tagže mi to bude zejtra piču platný, že mi jako votpovíš a navíc zejtra uš to bude předefčírem, co sem se ptal na zejtra, esi mi jako rozumíš
...dík, voe
Filous psal:osiris psal:...a můžu ti na tvý "zejtra" vodpovjedět pozejtří, že pag zejtra tam budu? ...to uš ale asi bude potom vlasně víc neš přetfčírem a tym pádem na hovno
...to klidně můžeš, ale já uš ti zejtra nevotpovim, páč zejtra budu offlájn, tagže mi to bude zejtra piču platný, že mi jako votpovíš a navíc zejtra uš to bude předefčírem, co sem se ptal na zejtra, esi mi jako rozumíš
...dík, voe
...tyve, já to asi skurvil, napsal sem jako že se jedná vo devátýho a teť koukám, žes to psal deset minut přet půlnocej a mělo by tam teda bejt vosmýho, du to zas vopravit, a esli sem to dojebal teprv aš teť, tag mi to klidně vomlať vo hubu a já to zas pudu přepsat na toho devátýho
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1