Nejsi přihlášen
Re: WSBK Brno 2011
Letos moto parkujou na střelnici. vedle vchodu http://maps.google.cz/maps?hl=cs&ll … rent=5,0,0
1OO,- za moto na celý víkend, fasuje se růžový a zelený náramek
Zítra s rodinkou na C a v neděli T
Lepší někdy, než nikdy.
ABik psal:C a okolí
Vidím to podobně, na telefonu budu. A bo mám bronze card alias sockaedition za tři kila tak v neděli se přesouvám na D...
Co my, ale kde jste byli vy? Víš kolik chlastu jsme pak museli v sobotu večer sami vypít? A jinak jsme byli na C.
Honza psal:Sobota pod stánkem Algidy na C a neděle D, ani jedno banditpičo neslyšet
tak my vobráceně, sobota na gé a neděle na cé plus pedok pár lidí s tričkama sme potkali ale asi byli z éšopu
abik - to mě mrzí, my sme se ale v ivančicích taky neflákali
Strýcfajtr !!!
Tak já v sobotu narazil enem na C na Vlastu no a v neděli jsme si to vodseděli s rodinkou na T.
Prča byla, když Páťa Vostarků ve sportech vobjel zahřívací kolo a měl se postavit na rošt, tak byl zmatenej jak a dvakrát ho museli postrčit, aby si vlezl na svý
Lepší někdy, než nikdy.
XJelen psal:4Fun.cz psal:Tož z dáli sem zjuknul Kukinu,s Drakošem podal i ploutev,pak na mě hulákal někdo bez trika na C a jeden starší kus v triku na mě sral...
zatos čuměl jak dyš nadloube
A já tak hezky pozdravil....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:Tož z dáli sem zjuknul Kukinu,s Drakošem podal i ploutev,pak na mě hulákal někdo bez trika na C a jeden starší kus v triku na mě sral...
Já ti dám starší vogo...
Nesral jen jsem řval už z dálky...
Čaroděj Dobroděj 8-)
Stránky: 1