Nejsi přihlášen
váš názor na B12
Mám to kousek, možná bych se na ní dojel podívat
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html
Nevidíte na ní aspoň podle fotek jestli na ní něco špatně?
Samozřejmě, že to chce vidět na místě, ale aspoň jestli podle fotek je OK
Díky
Banditatom (Člen) 16.07.2011 11:53:12 Offline |
Re: váš názor na B12
fidoB6 psal:ty vole,takový peníze,to je v prdeli......za to sem si teď koupil kolo a moch sem mít B12
ty jsi ale uplně na makovici co???
jinač mě tam neštýmuje ta kapota ti porád nefím....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 16.07.2011 13:30:53 Offline |
Nepisou tam nic vo spadnuti ze stojanku. Je tam jinej lauf. Je k tomu i origo?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
xSoukalJ psal:byl jsem se na ní podívat, vejfuk je origo, akorát spadla prej ze stojánku, a vejfuk podřenej chtěli rozleštit, proto je matnej a hnusnej, plasty nelícujou no prostě nic moc.
Ale dyť chcels piáno Fazera
Nebo už zas nee
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
ten lauf je orig...a je zedřený
zadní blikny sou taky neorig, a na levém víčku, zdá se mi, že tam není nápis...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
To zase jako jo,
za ty prachy OK, majitel na rovinu řekl že ležela . Férové jednání, ale byla prostě taková zanedbaná a ty plasty stříkaný a neseděly. Prostě jsem čekal víc. Nic mě netlačí. Času dost. Motorek je jako sraček. Bude další.
xSoukalJ - moc to žereš, roky máš, kup novou a fertyg, v tomhe věku už bych nešpekuloval pořád dokola co koupit a nechoval se jak rozmazlenej harant
Prostě po štyrycítce se předpokládá vlastní názor, představa, výběr a nákup bez ohledu na okolí,(názor manželky je to úplně poslední, stejně jim jde jen o prachy za který by mohla koupit pojebaný šatičky nebo fialky na skalku aby sousedi viděli ) ne ?
God Save The Queen!
xSoukalJ psal:To zase jako jo,
za ty prachy OK, majitel na rovinu řekl že ležela . Férové jednání, ale byla prostě taková zanedbaná a ty plasty stříkaný a neseděly. Prostě jsem čekal víc. Nic mě netlačí. Času dost. Motorek je jako sraček. Bude další.
prihod par hrusek a kup tu K6 B12 v bazaru za 95 woci, ja kdyz to vidim za 59 tak to je podle teho uplna mrdka a kdyz si vezmu prihodim 35 tacku a mam libovku ktera snad nebude zrat volej a nebude to met spajzku v pici a snad to neni ani ovaleny. Kamarad taky setril kupoval neco obdobneho cos mel ty v merku a tedkon to asi rozproda na organy.
Kelly01 psal:xSoukalJ - moc to žereš, roky máš, kup novou a fertyg, v tomhe věku už bych nešpekuloval pořád dokola co koupit a nechoval se jak rozmazlenej harant
Prostě po štyrycítce se předpokládá vlastní názor, představa, výběr a nákup bez ohledu na okolí,(názor manželky je to úplně poslední, stejně jim jde jen o prachy za který by mohla koupit pojebaný šatičky nebo fialky na skalku aby sousedi viděli ) ne ?
Jebat motorky :-)
xSoukalJ psal:Mám to kousek, možná bych se na ní dojel podívat
Díky
zajeď mrknout na tuhle koukam, že na tom stihnul vyměnit jen gumy. A je tam před 12000 nová spojka, rozvoďák, pancéřky, desky,atd... Se divim, že to ještě někdo nekoupil, hold oroginál km zarazí.ale že měla full servis a vše důležité je nové, to nikoho netrkne... tlačim slzu, asi vyměnit zpět za bus
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:xSoukalJ psal:Mám to kousek, možná bych se na ní dojel podívat
Díkyzajeď mrknout na tuhle koukam, že na tom stihnul vyměnit jen gumy. A je tam před 12000 nová spojka, rozvoďák, pancéřky, desky,atd... Se divim, že to ještě někdo nekoupil, hold oroginál km zarazí.ale že měla full servis a vše důležité je nové, to nikoho netrkne... tlačim slzu, asi vyměnit zpět za bus
a ještě řekni ať sleví, měl tam už 59.
nety psal:ajo, koukam že už si kůpil.....
no a odkaz na tu tvoji hajtru? ne ci fix, zase špekuluješ. Jestli chceš, vyměnim ten tvuj bus za svuj peklostroj, je to 03, najeto necelých 38t, nový desky, šprcky, pancíře, vše je jak má být, jen mi spadla ze stojánku, ale plasty a ostatní lícujou, tak co????
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:no a odkaz na tu tvoji hajtru? ne ci fix, zase špekuluješ. Jestli chceš, vyměnim ten tvuj bus za svuj peklostroj, je to 03, najeto necelých 38t, nový desky, šprcky, pancíře, vše je jak má být, jen mi spadla ze stojánku, ale plasty a ostatní lícujou, tak co????
Kdopak by to chtěl, vždyť je to Sko...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek psal:nety psal:ajo, koukam že už si kůpil.....
no a odkaz na tu tvoji hajtru? ne ci fix, zase špekuluješ. Jestli chceš, vyměnim ten tvuj bus za svuj peklostroj, je to 03, najeto necelých 38t, nový desky, šprcky, pancíře, vše je jak má být, jen mi spadla ze stojánku, ale plasty a ostatní lícujou, tak co????
ty vole, to má bejvalka má 62tkm a je to voňavka nepadená nee. teď měnit nebudu,bych byl blbej a až jednou budou prachy tak bmw K1300r ale to už budu v důchodu
Kelly01 psal:xSoukalJ - moc to žereš, roky máš, kup novou a fertyg, v tomhe věku už bych nešpekuloval pořád dokola co koupit a nechoval se jak rozmazlenej harant
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Luk psal:byli sme s nim 4 dny v esterajchu, znas to, kdo nema bmw jako by tam nebyl...divim se ze sme to s nim vydrzeli
to jo, měl furt mokrý kalhoty a slintal... ty kjávo bawoják
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Luk psal:byli sme s nim 4 dny v esterajchu, znas to, kdo nema bmw jako by tam nebyl...divim se ze sme to s nim vydrzeli
to jo, měl furt mokrý kalhoty a slintal... ty kjávo bawoják
HAJZLI, PŘÍŠTĚ VSTÁVÁM V 5 RÁNO Jojo, moc se mě líbílo. Jak sem viděl bjáwo, krk bych si ukroutil. hned po busu tam byli nejkrásnější
nety psal:barynek psal:nety psal:ajo, koukam že už si kůpil.....
ty vole, to má bejvalka má 62tkm a je to voňavka nepadená nee. teď měnit nebudu,bych byl blbej a až jednou budou prachy tak bmw K1300r ale to už budu v důchodu
Se chystáš příští rok do důchodu jo? Nebo snad ještě letos
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:nety psal:barynek psal:
no a odkaz na tu tvoji hajtru? ne ci fix, zase špekuluješ. Jestli chceš, vyměnim ten tvuj bus za svuj peklostroj, je to 03, najeto necelých 38t, nový desky, šprcky, pancíře, vše je jak má být, jen mi spadla ze stojánku, ale plasty a ostatní lícujou, tak co????ty vole, to má bejvalka má 62tkm a je to voňavka nepadená nee. teď měnit nebudu,bych byl blbej a až jednou budou prachy tak bmw K1300r ale to už budu v důchodu
Se chystáš příští rok do důchodu jo? Nebo snad ještě letos
Dobře ty už od neděle koukam na bmw, pak jdu do garaže kouknout na leštěnku dam si facku a jdu spát
nety psal:VikecB12 psal:nety psal:
ty vole, to má bejvalka má 62tkm a je to voňavka nepadená nee. teď měnit nebudu,bych byl blbej a až jednou budou prachy tak bmw K1300r ale to už budu v důchoduSe chystáš příští rok do důchodu jo? Nebo snad ještě letos
Dobře ty už od neděle koukam na bmw, pak jdu do garaže kouknout na leštěnku dam si facku a jdu spát
Tu facku si jako dáváš kvůli tomu busu co,žes jako rovnou nekoupil BMW
faitík psal:neska se mi ptal, kolik mu dam za jeho autobus
kolik že dáš??? Jojo bratr má pravdu, přejdou mě hříšný myšlenky.
Vikec: vidíš, taky zajmavej úhel pohledu
nety psal:faitík psal:neska se mi ptal, kolik mu dam za jeho autobus
Vikec: vidíš, taky zajmavej úhel pohledu
ty wole, nemam ho náhodou zamluvenej já???!!!
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:faitík psal:neska se mi ptal, kolik mu dam za jeho autobus
Vikec: vidíš, taky zajmavej úhel pohleduty wole, nemam ho náhodou zamluvenej já???!!!
to je zákon trhu teď koukam na na K1200S nebo k1200gt, už mě fakt jebe.
zdarec bandaskáři, jsem tu novým a rád bych poradit.
dosud věrný značce jezdíc léta na suzuki maraudr800 a poslední roky občas sedlající synovcovu b6 jsem zatoužil po koupi "velké" motky, výběr padl na B12, už kvůli dostupnosti a ceně. padl jsem na tenhle inzerát a po tel domluvě bych se na to asi jel mrknout. moje prosba zní- zkušení vyčtete něco z těch fotek a informací, potažmo někdo z blízkosti KH (třeba i za mírnou júplatu) nejel by se na to se mnou někdy mrknout???
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 97090.html
díkec a bikům zdarec
no teď je 3. majitel, historii nezná, válenou nevylučuje
zato cena je víc než příznivá,teda mohu-li soudit . na co si dát pozor při ev prohlídce a projížďce? na B12 jsem neseděl tak nemám srovnání. jinak za reakce díkec
libac22 psal:až na ty použitý tanga a zasranej řetěz vypadá dobře
ale už asi spadla , má vepředu jiný blinkry
s tý řetězovky se mi chce blejt
takle jesli se stará vo celou motorku tak nevim
faitík psal:libac22 psal:až na ty použitý tanga a zasranej řetěz vypadá dobře
ale už asi spadla , má vepředu jiný blinkrys tý řetězovky se mi chce blejt
ty vole, údržba asi na hovno.. a cena mě taky nepřijde žádnej trhák. Šmárjá, fakt tady se v čechách kouká na ty stočený km. Se divim, že tu mou (http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 86253.html) ještě nikdo nekoupil. Stahnout ho na 60 a spokojenej parchant. Najeli ani ne 8 než šla ode mě nepadená a je tam vše - rozvoďák, spojka, pružiny, vidle novej olej... Si jí snad koupim zpátky.
to jo , kdybych to prodával , tak to bud nevyfotím a nebo to kwa vyleštím
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.09.2011 18:47:37 Offline |
tady je to samej leštil a dokonalá údržba..šáhněte si sami do svědomí např. já řetěz čistim když si vzpomenu tak po sezoně..a spíš si nevzpomenu to ho radši stříknu tím bílym mazadlem co používám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nety psal:faitík psal:libac22 psal:až na ty použitý tanga a zasranej řetěz vypadá dobře
takle jesli se stará vo celou motorku tak nevimty vole, údržba asi na hovno.. a cena mě taky nepřijde žádnej trhák. Šmárjá, fakt tady se v čechách kouká na ty stočený km. Se divim, že tu mou (http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 86253.html) ještě nikdo nekoupil. Stahnout ho na 60 a spokojenej parchant. Najeli ani ne 8 než šla ode mě nepadená a je tam vše - rozvoďák, spojka, pružiny, vidle novej olej... Si jí snad koupim zpátky.
mno že má r2004 nalítanejch 30t je spíš nepravděpodobný , uznávám, určitě je spousta dostupnejch v IA stavu a třeba i s historií ale ne za 55t.
takže pomineme-li přístup majitele k leštění řetězu, možnost padení s jinejma blinkrama, řidítkama, stupnama spolujezdce tak se vracím k otázce má-li se na to smysl jet 150km skouknout a když tak po čem jít. znovu díkéééc
K.a.s.y.m. (Člen) 04.09.2011 19:29:50 Offline |
VikecB12 psal:Nemá origo zadní stupačky(držáky) sou z B6,takže válená zřejmě proběhla. A nevím jestli B12 nemá mít vepředu dva klaksony...
má mít dva.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nety psal:faitík psal:libac22 psal:až na ty použitý tanga a zasranej řetěz vypadá dobře
takle jesli se stará vo celou motorku tak nevimty vole, údržba asi na hovno.. a cena mě taky nepřijde žádnej trhák. Šmárjá, fakt tady se v čechách kouká na ty stočený km. Se divim, že tu mou (http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 86253.html) ještě nikdo nekoupil. Stahnout ho na 60 a spokojenej parchant. Najeli ani ne 8 než šla ode mě nepadená a je tam vše - rozvoďák, spojka, pružiny, vidle novej olej... Si jí snad koupim zpátky.
, máš "S", se nediv, to je neprodejný i holkám pod cenou
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 04.09.2011 20:34:33 Offline |
Kelly01 psal:nety psal:faitík psal:
dobře ty
Kelly01 psal:nety psal:faitík psal:
Už nee, už mám N-ko, hold ten co by to koupil s tím musí jebnout a pak z toho bude N-ko
saman9 psal:zdarec bandaskáři, jsem tu novým a rád bych poradit.
dosud věrný značce jezdíc léta na suzuki maraudr800 a poslední roky občas sedlající synovcovu b6 jsem zatoužil po koupi "velké" motky, výběr padl na B12, už kvůli dostupnosti a ceně. padl jsem na tenhle inzerát a po tel domluvě bych se na to asi jel mrknout. moje prosba zní- zkušení vyčtete něco z těch fotek a informací, potažmo někdo z blízkosti KH (třeba i za mírnou júplatu) nejel by se na to se mnou někdy mrknout???
...stopro střelená na předek...replikový světlo, chybějící klakson, řidítka...ale to nejni žádná tragédije...
díkec a bikům zdarec
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:saman9 psal:zdarec bandaskáři, jsem tu novým a rád bych poradit.
díkec a bikům zdarec...stopro střelená na předek...replikový světlo, chybějící klakson, řidítka...ale to nejni žádná tragédije...
taky si myslim... a teď je tam cena dohodou, esli byla za 55 dalo by se o ní uvažovat třeba za páďo...
tady v bazaru je jedno překopaný esko za 56
Strýcfajtr !!!
Se přestaly prodávat nový motorky nebo co, že takovýhle okatý bouračky mají tak vysokou cenu když si vezmu jakýho banditu prodal kamarád na jaře za 44 k tak se mi chce brečet ... prej že potřebuje prachy na auto... auto do dneška nemá a prachy ležej ladem na účtě
Nic lidského mi není cizí
saman9 psal:nety psal:faitík psal:
mno že má r2004 nalítanejch 30t je spíš nepravděpodobný , uznávám, určitě je spousta dostupnejch v IA stavu a třeba i s historií ale ne za 55t.
takže pomineme-li přístup majitele k leštění řetězu, možnost padení s jinejma blinkrama, řidítkama, stupnama spolujezdce tak se vracím k otázce má-li se na to smysl jet 150km skouknout a když tak po čem jít. znovu díkéééc
na kilometry nehleď, já mám 2001 a vzhledem k příchodu rodiny atd. mám najeto cca 44 000, takže by to dle výpočtu taky nevycházelo:o)
jináč jak ti tu napsali kluci:
neorigo zadní stupny, na předku chybí krytky na vidlích, takže byly taky někdy rozhozené a zřejmě rovnané, maj tam být dva klaksony, víko možná...
ten řetaz je k zblití, při prodeji bych to měl inak vypulírované
třakže se to válelo stopro, ten předek byl určitě, každopádně i taková motorka může být v pořádku a jestli ti porovnání ceny vychází výhodně a v nabídce není nic jinýho, tak proč ne.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:saman9 psal:nety psal:
ty vole, údržba asi na hovno.. a cena mě taky nepřijde žádnej trhák. Šmárjá, fakt tady se v čechách kouká na ty stočený km. Se divim, že tu mou (http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 86253.html) ještě nikdo nekoupil. Stahnout ho na 60 a spokojenej parchant. Najeli ani ne 8 než šla ode mě nepadená a je tam vše - rozvoďák, spojka, pružiny, vidle novej olej... Si jí snad koupim zpátky.mno že má r2004 nalítanejch 30t je spíš nepravděpodobný , uznávám, určitě je spousta dostupnejch v IA stavu a třeba i s historií ale ne za 55t.
takže pomineme-li přístup majitele k leštění řetězu, možnost padení s jinejma blinkrama, řidítkama, stupnama spolujezdce tak se vracím k otázce má-li se na to smysl jet 150km skouknout a když tak po čem jít. znovu díkééécna kilometry nehleď, já mám 2001 a vzhledem k příchodu rodiny atd. mám najeto cca 44 000, takže by to dle výpočtu taky nevycházelo:o)
jináč jak ti tu napsali kluci:
neorigo zadní stupny, na předku chybí krytky na vidlích, takže byly taky někdy rozhozené a zřejmě rovnané, maj tam být dva klaksony, víko možná...
ten řetaz je k zblití, při prodeji bych to měl inak vypulírované
třakže se to válelo stopro, ten předek byl určitě, každopádně i taková motorka může být v pořádku a jestli ti porovnání ceny vychází výhodně a v nabídce není nic jinýho, tak proč ne.
máš hezkej kousek. jasný že na roku a km nesejde jak na péči. ale jsem na tom taky tak, 2 robata na krku, lovů moc nee
cena tam dobrá je, sleduju tuhle třídu sice chvílu ale ani pozpátku v nabídce nic tak supr nebylo . tak nevím. borec slíbil poslat detailní fotky mailem, zatím nic nedošlo, tak se uvidí .
no ještě jednou díkec, kdyby kolem vás šlo něco zajímavýho hoďte to pls na tapetu
ještě detail - nemá závažíčka na řidítkách. neni v původním stavu, třeba je cajk ale kdoví? Údržba teda nic moc. je to na tobě, já taky spěchal a teď to dávám do původního stavu . Počkej si radši na někoho odsud až bude prodávat
gerrik psal:hele, možná to ž někdo říkal, nečet jsem to celý, nemá ťuklej svod? druhý zprava
jo to má, o tom mluvil sám v telefonu. no pomalu to přestávám zvažovat, jak díte sice prachy dobrý ale těch možnejch problémů..... já na to vlastně nespěchám, zatím lítám na svý vz800 a jak si synovec nechá na B6 udělat vysranou spojku tak mu to zas trochu ojedu
takže zajímavý tipy hažte a za poradu díkec . a zdarec
cockin psal:podle mě vypadá dobře, já bych jí projel a viděl bych. Padaná ja skoro každá, některá jednou, jiná víckrát.
Je rozdíl padená a bouraná. To že se mašina sklouzne a má volakovanej nějakej plast a dekl není takovej průser,jako kdyš de do něčeho natvrdo. No a záleží,jestli ten svod je jenom naťuklej vod něčeho,nebo jestli to chytl vot předního kola....
zdarec všem, prosím opět odborné zkouknutí a názor, b12 s údajně 60t, údaje o původu, pádu, servise podrobnější nejsou, tak jestli něco vypozorujete budu povděčen
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
saman9 psal:zdarec všem, prosím opět odborné zkouknutí a názor, b12 s údajně 60t, údaje o původu, pádu, servise podrobnější nejsou, tak jestli něco vypozorujete budu povděčen
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
taky vám příde, že to fotí jenom z pravý strany?
S levou se asi chlubit moc nechce
faitík psal:saman9 psal:zdarec všem, prosím opět odborné zkouknutí a názor, b12 s údajně 60t, údaje o původu, pádu, servise podrobnější nejsou, tak jestli něco vypozorujete budu povděčen
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.htmltaky vám příde, že to fotí jenom z pravý strany?
S levou se asi chlubit moc nechce
houby, došlo místo na kartě
Bandit 4EVER!!!
Kelly01 psal:Když má něco 60tisíc tak to není kvůli krešům několikrát stříkaný a leštěný, jinak to je hnus
Sehnat starej model od prvního majitele v původním stavu bez jediné úpravy tak mu urvu ruky
Takhle sem koupil starýho kulta,z itálie. Ale Sko s odřenou kapotou a lehce líznutým deklem na motoru a ventildekl. Jinak fše origo,včetně výfuku,nářadí a příručky majitele pod sedadlem...
Banditatom (Člen) 13.09.2011 17:57:11 Offline |
Mour psal:No já mám taky vše origo i ze servisní knížkou a nářadím ....teda až na těch pár much
...o návštěvě očního neuvažuješ
gerrik psal:Přetůnino jak sviň
nemyslím si, klíďo bych ho po malé úpravě mezi Pákistánce přijal. ně na tem nejvíc vadí ty modrý dekly, dyž uš má leštěnů kyfku a kluzáky, měl doleštit aj ty víka a chráničky stupaček a bylo by to moc heský. jo a ten štítek je jasný, horší už tam být nemohl. ale to sů detajly.
ináč má stejnej klín jako já
Kelly01 psal:Jenže ty nejsi soudnej a už máš díky ženě cukrovku
hybaj do školy
ináč včera sem si dal párkrát Buchláky a u té tvé zatáčky a svodidel sem na památku vrknul, díra už tam nejni, novej povrch jo
Stránky: 1