Nejsi přihlášen
stanley210 (Člen) 16.07.2011 14:25:05 Offline |
Neutral Bandit 400
Ahoj všem,mám dotaz.Sice se už něco podobnýho řešilo,ale bez určitý odpovědi.MámBandit 400 a řeším problém s řazením neutralu.Třeba pětkrát za sebou jde trefit v pohodě a pak jde řadit dost ztuha a z dvojky přeřadí za jedna a naopak z jedničky na dva a ne a ne ho tam trefit.Vůbec netuším,čím by to mohlo být.Kdyby šlo řadit na hovno pořád,ale jak říkám,občas v poho a občas ne a ne ten neutral trefit.Díky všem za případný rady...
Kdysi jsem býval velmi namyšlený, ale teď už jsem úplně bez chyby!
Re: Neutral Bandit 400
kdyz to nemuzes odradit na neutral, kolikrat pomuze se cca s motorkou pohnout o 20 cm do predu nebo do zadu a uz to jde vyradit rozumnejc.
stanley210 (Člen) 16.07.2011 19:52:49 Offline |
Díky,ale něco to musí způsobovat,ne?Je fakt,že občas stačí,když to nejde odřadit,tak na moment povolim spojku a hned zas zmáčknu a občas to pomůže,ale ne vždycky.Nejčastěji to dělá,když už stojim na místě,tak to nejde odřadit skoro nikdy a někdy po chcípnutí motoru jde řadit jak v máslíčku,ale jak říkám,je to jak kdy.Kdyby to dělalo furt,tak bych v tom viděl problém spojky,nebo převodovky,ale když to jde občas úplně v poho,tak fakt netušim...
ty vozubeny kola jsou proste v sobe zaklesnuty a proste nekdy se jim nechce od sebe, nekterej typ motorek na to muze vic trpet, ale je to vetsinou tim ze soudruzi konstrukteri to tak proste navrhly a neni to uplne vono jak by si clovek pral. Zkus se pohnout sem a tam a nebo nejlepsi ja nekdy vyrazuju kdyz vim ze chci zastavovat tak uz za jizdy v male rychlosti cca 20 km/h a niz. Nejaky navyky proste hold mam zazity a nevenuju nekterejm vecim pozornost a proste sem s tim nejak uz szitej. Nevim mozna Filous poradi proc se temu nechce, ale nic moc me nenapada co by ve spajzu mohlo byt nacnuty, jestli radici kulisa nebo neco jineho, fakt nevim. Filous to casem precte a napise te.
stanley210 (Člen) 17.07.2011 00:35:51 Offline |
To je právě to jediný,co zabere vždycky a to,když podřazuju ještě než zastavim,tak to funguje vždycky.Ale jestli je to tak jakože normální,tak je to teda pěkně na ho..o.Kdyby to aspoň nedělal ten neutrál...Ale ještě jednou díky,i když to bohužel pro mě nic neřeší,ale i tak díky za názor.
Banditatom (Člen) 17.07.2011 09:16:50 Offline |
stanley210 psal:To je právě to jediný,co zabere vždycky a to,když podřazuju ještě než zastavim,tak to funguje vždycky.Ale jestli je to tak jakože normální,tak je to teda pěkně na ho..o.Kdyby to aspoň nedělal ten neutrál...Ale ještě jednou díky,i když to bohužel pro mě nic neřeší,ale i tak díky za názor.
tak to prodej a kup si jízdní kolo... tohle je normální...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
stanley210 (Člen) 17.07.2011 11:39:26 Offline |
...normální to určitě neni...a budu reději za normální odpovědi a ne takový stupidity...
Banditatom (Člen) 17.07.2011 16:19:02 Offline |
stanley210 psal:...normální to určitě neni...a budu reději za normální odpovědi a ne takový stupidity...
vona je stupidní už i ta tvá otázka... je to prostě normální pochopíš to??? nebo to chceš písemně??? pokud ti to tak moc vadí kup si polámanou slepici DN-01.
Banditatom psal:stanley210 psal:...normální to určitě neni...a budu reději za normální odpovědi a ne takový stupidity...
vona je stupidní už i ta tvá otázka... je to prostě normální pochopíš to??? nebo to chceš písemně??? pokud ti to tak moc vadí kup si polámanou slepici DN-01.
...tady soudruh ma pravdu ... asi nejlepsi je citovat casto pouzivanou frazi "to neni chyba, ale vlastnost" ... a ne jenom B4
casem si zvyknes ... prestanes to vnimat, proste automaticky trochu hejbnes motorkou vo par cm nebo trochu povolis spojku
stanley210 (Člen) 17.07.2011 18:29:54 Offline |
No,koukám super přístup.Jak je něco špatně,tak jediný řešení je jít a koupit si něco jinýho,třeba jízdní kolo,nebo je to normální.Jsem automechanik a v životě jsem neslyšel,aby jakmile není něco v pořádku,tak je to chyba konstruktérů,nebo je to normální.Neumim si představit,že si koupim ať už auto,nebo motorku za X peněz,která neřadí,jak má a spokojim se s tím,že je to chyba od výrobce a že to tak má být..Nic ve zlým,ale doufal jsem,že se tu najde někdo,kdo tomu vážně rozumí a poví mi,může to být proto a proto a ne mě slušně poslat někam,jen proto,že něco nevim...to aby se tu člověk bál na něco zeptat...
Banditatom (Člen) 17.07.2011 18:39:17 Offline |
stanley210 psal:No,koukám super přístup.Jak je něco špatně,tak jediný řešení je jít a koupit si něco jinýho,třeba jízdní kolo,nebo je to normální.Jsem automechanik a v životě jsem neslyšel,aby jakmile není něco v pořádku,tak je to chyba konstruktérů,nebo je to normální.Neumim si představit,že si koupim ať už auto,nebo motorku za X peněz,která neřadí,jak má a spokojim se s tím,že je to chyba od výrobce a že to tak má být..Nic ve zlým,ale doufal jsem,že se tu najde někdo,kdo tomu vážně rozumí a poví mi,může to být proto a proto a ne mě slušně poslat někam,jen proto,že něco nevim...to aby se tu člověk bál na něco zeptat...
...nikdo tě nikam neposlal více méně jsi si naběhl sám... opravdu to není závada ale vlastnost těhle převodovek... chce to jen cit a naučit se řadit toď vše!
Banditatom (Člen) 17.07.2011 18:40:25 Offline |
a ještě nemůžeš srovnávat automobilovou převodovku s motocyklovou to je plést hrušky s jabkama.
...tak ho nejebejte za to že se ptá, nikdo z vás na tý jeho vráně nejel, tak nemůžete vědět jaký opotřebení jeho špajzka vykazuje (někomu to řadí líp, někomu hůř, každej má jinak najeto a jinak starou mašinu) ...samozřejmě že to není tak, že by to konstruktéři zprasili, věř tomu, že když to bylo zánovní, tak to šlo líp, teď už máš v tom letitým čtyřkilu určitý vůle a buď uděláš generálku převodovky, nebo se s tím smíříš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
stanley210 (Člen) 17.07.2011 19:26:51 Offline |
Dík,konečně odpověď na úrovni.Nejspíš to bude vážně tím,že má už ňáký léta a něco za sebou.Šlo mi pouze o to,že to prostě někdy jde v pohodě a jindy ne a ne ho tam narvat.Nic,spokojim se s tím,že to je tak asi normální.A jen pro info,to auto s motorkou jsem srovnával jen pro příklad.
Banditatom (Člen) 17.07.2011 19:49:47 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:a ještě nemůžeš srovnávat automobilovou převodovku s motocyklovou to je plést hrušky s jabkama.
...fakt? to bys mě moh poučit proč
třebas ty máš v motorce šinchra? a nedupal jsem ho byl jsem na něj hodný
Banditatom psal:osiris psal:Banditatom psal:a ještě nemůžeš srovnávat automobilovou převodovku s motocyklovou to je plést hrušky s jabkama.
...fakt? to bys mě moh poučit proč
třebas ty máš v motorce šinchra? a nedupal jsem ho byl jsem na něj hodný
...to sice nemám, ale furt je to klasická hřídelová převodovka u který synchronizačníma kroužkama nijak podstatu neměníš ...mimochodem, dřív ani u aut nebyly synchra
Banditatom (Člen) 17.07.2011 20:36:43 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:osiris psal:
...fakt? to bys mě moh poučit pročtřebas ty máš v motorce šinchra? a nedupal jsem ho byl jsem na něj hodný
...to sice nemám, ale furt je to klasická hřídelová převodovka u který synchronizačníma kroužkama nijak podstatu neměníš ...mimochodem, dřív ani u aut nebyly synchra
šak jo vo tom žádná
to mě nemušej vyprávět LIAZ TATRA V3S tím jsem si prošel
...po netu se blbje radí, páč dyš si to nemáš možnost voskoušet, tag je to enem hádání...muj tip je naprosto stejnej jako Osiho...ta špajzka už má něco nahrkáno, sou tam poctatně vječí provozní vůle neš u novýho stroje a prostě to zlobí...řešení je vyřazovat za jízdy, já to tag dělam i dyš mi de vyřadit na místě bes problému, asi zvyk ze starších motorek a nebo rozpůlení a f poctatě kompletní výměna převodofky, teda kol a vidliček, páč hřídele budou netknutý, ale to bude takový rána, že si myslim, že to nemá cenu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...po netu se blbje radí, páč dyš si to nemáš možnost voskoušet, tag je to enem hádání...muj tip je naprosto stejnej jako Osiho...ta špajzka už má něco nahrkáno, sou tam poctatně vječí provozní vůle neš u novýho stroje a prostě to zlobí...řešení je vyřazovat za jízdy, já to tag dělam i dyš mi de vyřadit na místě bes problému, asi zvyk ze starších motorek a nebo rozpůlení a f poctatě kompletní výměna převodofky, teda kol a vidliček, páč hřídele budou netknutý, ale to bude takový rána, že si myslim, že to nemá cenu...
jako nic ve zlym,ale na vobjevení týhle ameriky se nemusel ptát a ve finále
se pak rozčilovat nad dobrejma radama
stará vrána holt má svý mouchy.. mě se třeba nedávno povedlo najít parádní
neutrál mezi čtyrkou a pětkou
...a bude hůř!
stanley210 psal:No,koukám super přístup.Jak je něco špatně,tak jediný řešení je jít a koupit si něco jinýho,třeba jízdní kolo,nebo je to normální.Jsem automechanik a v životě jsem neslyšel,aby jakmile není něco v pořádku,tak je to chyba konstruktérů,nebo je to normální.Neumim si představit,že si koupim ať už auto,nebo motorku za X peněz,která neřadí,jak má a spokojim se s tím,že je to chyba od výrobce a že to tak má být..Nic ve zlým,ale doufal jsem,že se tu najde někdo,kdo tomu vážně rozumí a poví mi,může to být proto a proto a ne mě slušně poslat někam,jen proto,že něco nevim...to aby se tu člověk bál na něco zeptat...
Jezdil jsi někdy na třindě?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
stanley210 psal:Ahoj všem,mám dotaz.Sice se už něco podobnýho řešilo,ale bez určitý odpovědi.MámBandit 400 a řeším problém s řazením neutralu.Třeba pětkrát za sebou jde trefit v pohodě a pak jde řadit dost ztuha a z dvojky přeřadí za jedna a naopak z jedničky na dva a ne a ne ho tam trefit.Vůbec netuším,čím by to mohlo být.Kdyby šlo řadit na hovno pořád,ale jak říkám,občas v poho a občas ne a ne ten neutral trefit.Díky všem za případný rady...
hele ale to je normální. Co to proboha v těch autoškolách dneska učej já když dělal papíry na jawě tak to bylo první co mi instruktor řekl...neutrál řaď vždycky než zastavíš, pak už ho tam nedáš! a měl recht, bo u tý jáwy to fakt nešlo vůbec. U první motorky si to už nepamatuju, u bandasky to šlo naopak uplně v pohodě a teť na Buellu...zas jak na tý jawě (skoro...s velkym citem ten neutrál člověk uloví i když stojí) ......chce to cvičit a za chvíli to de samo.
stanley210 (Člen) 18.07.2011 14:30:39 Offline |
O.K. vždyť už mlčim.Mám ji terprv chvilku a prostě jsem NEVĚĎEL,že je to normální.Na tom šestikilu v autoškole to šlo normálně,tak proto ta stupidní otázka.Příště budu hold víc opatrnej,než se vůbec na cokoi zeptám...
stanley210 psal:O.K. vždyť už mlčim.Mám ji terprv chvilku a prostě jsem NEVĚĎEL,že je to normální.Na tom šestikilu v autoškole to šlo normálně,tak proto ta stupidní otázka.Příště budu hold víc opatrnej,než se vůbec na cokoi zeptám...
nenech se odradit,klidně se ptej nakonec se odpovědi dočkáš
a mezitim je aspoň trocha srandy
...a bude hůř!
Lihy psal:stanley210 psal:Ahoj všem,mám dotaz.Sice se už něco podobnýho řešilo,ale bez určitý odpovědi.MámBandit 400 a řeším problém s řazením neutralu.Třeba pětkrát za sebou jde trefit v pohodě a pak jde řadit dost ztuha a z dvojky přeřadí za jedna a naopak z jedničky na dva a ne a ne ho tam trefit.Vůbec netuším,čím by to mohlo být.Kdyby šlo řadit na hovno pořád,ale jak říkám,občas v poho a občas ne a ne ten neutral trefit.Díky všem za případný rady...
hele ale to je normální. Co to proboha v těch autoškolách dneska učej já když dělal papíry na jawě tak to bylo první co mi instruktor řekl...neutrál řaď vždycky než zastavíš, pak už ho tam nedáš! a měl recht, bo u tý jáwy to fakt nešlo vůbec. U první motorky si to už nepamatuju, u bandasky to šlo naopak uplně v pohodě a teť na Buellu...zas jak na tý jawě (skoro...s velkym citem ten neutrál člověk uloví i když stojí) ......chce to cvičit a za chvíli to de samo.
ty vole líhu bacha na hubu za todle já dostal nedávno čočku vot osiho jako malej harant
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Lihy psal:stanley210 psal:Ahoj všem,mám dotaz.Sice se už něco podobnýho řešilo,ale bez určitý odpovědi.MámBandit 400 a řeším problém s řazením neutralu.Třeba pětkrát za sebou jde trefit v pohodě a pak jde řadit dost ztuha a z dvojky přeřadí za jedna a naopak z jedničky na dva a ne a ne ho tam trefit.Vůbec netuším,čím by to mohlo být.Kdyby šlo řadit na hovno pořád,ale jak říkám,občas v poho a občas ne a ne ten neutral trefit.Díky všem za případný rady...
ty vole líhu bacha na hubu za todle já dostal nedávno čočku vot osiho jako malej harant
ale no jó...tak si holt musí zvyknout, že neni chytrej jenom von no...
ale jinak k tý autošůle.. voni mě tehdá učili i strašný píčoviny....jako že brzdí se hlavně zadní brzdou...nenakláněj to tolik překlopíme se, toč víc řidítkama a podobný moudra
no a stroj byla policejní třipadina s bílym emajlem přetřenejma písmenama VB...no a třeba kontrolka neutrálu svítila jak na neutrál, tak na jedničku a dokonce i na dvojku...výbornej stroj na učení, když na tom člověk nikdy před tim neseděl
stanley210 (Člen) 19.07.2011 04:49:09 Offline |
karlos100 psal:stanley210 psal:O.K. vždyť už mlčim.Mám ji terprv chvilku a prostě jsem NEVĚĎEL,že je to normální.Na tom šestikilu v autoškole to šlo normálně,tak proto ta stupidní otázka.Příště budu hold víc opatrnej,než se vůbec na cokoi zeptám...
nenech se odradit,klidně se ptej nakonec se odpovědi dočkáš
a mezitim je aspoň trocha srandy
...srandy kopec
Lihy psal:XJelen psal:Lihy psal:
hele ale to je normální. Co to proboha v těch autoškolách dneska učej já když dělal papíry na jawě tak to bylo první co mi instruktor řekl...neutrál řaď vždycky než zastavíš, pak už ho tam nedáš! a měl recht, bo u tý jáwy to fakt nešlo vůbec. U první motorky si to už nepamatuju, u bandasky to šlo naopak uplně v pohodě a teť na Buellu...zas jak na tý jawě (skoro...s velkym citem ten neutrál člověk uloví i když stojí) ......chce to cvičit a za chvíli to de samo.ty vole líhu bacha na hubu za todle já dostal nedávno čočku vot osiho jako malej harant
ale no jó...tak si holt musí zvyknout, že neni chytrej jenom von no...
ale jinak k tý autošůle.. voni mě tehdá učili i strašný píčoviny....jako že brzdí se hlavně zadní brzdou...nenakláněj to tolik překlopíme se, toč víc řidítkama a podobný moudra
no a stroj byla policejní třipadina s bílym emajlem přetřenejma písmenama VB...no a třeba kontrolka neutrálu svítila jak na neutrál, tak na jedničku a dokonce i na dvojku...výbornej stroj na učení, když na tom člověk nikdy před tim neseděl
tak vono na těch hranatejch gumách bylo možná bezpečnější zatáčet řídítkama a předek u tý v autoškole moc nebrzdil, abysme si nedali nadržku a kontrolka pro změnu u nás nesvítila ani na neutrálu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Lihy psal:XJelen psal:
ty vole líhu bacha na hubu za todle já dostal nedávno čočku vot osiho jako malej harantale no jó...tak si holt musí zvyknout, že neni chytrej jenom von no...
no a stroj byla policejní třipadina s bílym emajlem přetřenejma písmenama VB...no a třeba kontrolka neutrálu svítila jak na neutrál, tak na jedničku a dokonce i na dvojku...výbornej stroj na učení, když na tom člověk nikdy před tim neseděltak vono na těch hranatejch gumách bylo možná bezpečnější zatáčet řídítkama a předek u tý v autoškole moc nebrzdil, abysme si nedali nadržku a kontrolka pro změnu u nás nesvítila ani na neutrálu
...já f autoškole kerou sem dělal na Panelce f prvnim vinglu škrtnul stojánkem, dostal sem lepáka, pokyn k urychlenýmu ale pomalýmu návratu na základnu a uš sem se nesves ...a při závjerečkách učitel řek komisařoj, že jízdu dělat nemusim, že to umim a že se přeci soudruch určitě nechce nechat zabít, tag sem neďál ani závjerečný jízdy ...a na fichtla sem závjerečky taky neďál, páč tenkrát pršelo a voni by toho Síma pag museli mejt
hlemejzd999 (Člen) 19.07.2011 09:20:09 Offline |
gerrik psal:Tož teda nevím jak vy, ale na mý starý vráně (97) jde řazení luxusně, a to jak za jízdy , tak i ve stoje. Nikdy se nestalo že bych hledal neutral
na mojí starý vráně (96) jde na ...vječně tam totiž hledám sedmičku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
huskyb12 psal:máš dost a správnýho voleje ?
máš volnoběh tam kde má bejt ?
dycinky začínám u maličkostí, voni by ty kašpaři ( Osi a Filous ) hned půlili špajzku
:)))
...to nepotřebuje komentář, jen palec nahoru
stanley210 (Člen) 19.07.2011 18:21:44 Offline |
huskyb12 psal:máš dost a správnýho voleje ?
máš volnoběh tam kde má bejt ?
dycinky začínám u maličkostí, voni by ty kašpaři ( Osi a Filous ) hned půlili špajzku
:)))
Já nevim,mám ji teprv tři týdny a tohle bylo první,na co mě bývalý majitel upozornil.Jsem rád,že to bereš podobně,jako já,taky jsem byl trochu vyjukanej z toho,že jedině repas špajzky atd.Co se oleje týče,tak je tam snad 5tis před výměnou,ale jakej tam skutečně je,to vážně nevim.Otáčky kolem 1500.Zvláštní je,že když zastavim,tak ji tam ne a ne narvat,ale jakmile chcipnu motor,tak tam jde jak nic.Co koli tě napadne,řekni a já to hned vyskoušim,fakt bych se rád dočkal zdárnýho konce,protože jinak je vše v poho.Díky...
stanley210 (Člen) 19.07.2011 18:26:08 Offline |
...jo a dost ho tam určitě je,možná i o něco navíc.Teda aspoň když ji mám na hlavním stojanu,tak je celý okýnko plný oleje...
víš, Suzučí špajzky patřej k tomu lepšímu na trhu, měl sem Husqvarnu a lovil neutrál imrvére, dal sem volej, co tam patřil podle manuálu ( včetně výrobce ) a byl sakraskoroklid :)
volnoběžný votáčky sou hodně důležitý, o5 podle návodu ...
pokud nepomůže nic z těhle maličkostí, tak maj kluci pravdu - buď rozpůlíš špajzku bo budeš vyřazovat eště za pohybu ...
jináč, nikdo si z Tebe nedělal kozy, to patří k tomuhle webu, sme prostě ultas zlí :)))
já sem timhle vymlsal kouzlo dobrosrdečnosti na dalších sto let dopředu :)))
ale di, Ty brepto ...
stanley210 (Člen) 19.07.2011 20:07:01 Offline |
huskyb12 psal:víš, Suzučí špajzky patřej k tomu lepšímu na trhu, měl sem Husqvarnu a lovil neutrál imrvére, dal sem volej, co tam patřil podle manuálu ( včetně výrobce ) a byl sakraskoroklid :)
volnoběžný votáčky sou hodně důležitý, o5 podle návodu ...
pokud nepomůže nic z těhle maličkostí, tak maj kluci pravdu - buď rozpůlíš špajzku bo budeš vyřazovat eště za pohybu ...
jináč, nikdo si z Tebe nedělal kozy, to patří k tomuhle webu, sme prostě ultas zlí :)))
já sem timhle vymlsal kouzlo dobrosrdečnosti na dalších sto let dopředu :)))
Tak díky.Je prosim tě možný zjistit,jakej a kolik oleje tam teda přijde?Na to mý čtyřkilo českej manuál bo návod nejni,tak kdybys náhodou věděl,hoď to sem.Jinak si už začínám zvykat,jednou se taky naučím bejt zlej
...Motul udává 2,8L http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c3649/ol … aziva.html
většinou jim to sedí.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
stanley210 psal:Zvláštní je,že když zastavim,tak ji tam ne a ne narvat,ale jakmile chcipnu motor,tak tam jde jak nic
Nevim jak to myslíš.... jako když zastavíš, třeba se zařazenou dvojkou, tak po šlápnutí na řadičku to nevyřadí z dvojky a nebo ti tam místo neutrálu hned skočí jednička. Jestli ti jako že nejde vyřadit ta rychlost, tak zkus trochu snížit volnoběžný otáčky a nebo seřídit lanko spojky.
ps. na to nepotřebuješ umět cizí jazyk jsou tam obrázky většinou tam je kóta kolik tam má bejt vůle (bez toho aby si cejtil že lanko začíná tahat spojku) buď je to na páčce a nebo vůle mezi bovdenem a tim seřizovacim "šroubem"
jinak jestli ti tam hupne rovnou druhá rychlost, tak jedině vyřazovat v pohybu
stanley210 (Člen) 19.07.2011 23:08:44 Offline |
Lihy psal:stanley210 psal:Zvláštní je,že když zastavim,tak ji tam ne a ne narvat,ale jakmile chcipnu motor,tak tam jde jak nic
Nevim jak to myslíš.... jako když zastavíš, třeba se zařazenou dvojkou, tak po šlápnutí na řadičku to nevyřadí z dvojky a nebo ti tam místo neutrálu hned skočí jednička. Jestli ti jako že nejde vyřadit ta rychlost, tak zkus trochu snížit volnoběžný otáčky a nebo seřídit lanko spojky.
ps. na to nepotřebuješ umět cizí jazyk jsou tam obrázky většinou tam je kóta kolik tam má bejt vůle (bez toho aby si cejtil že lanko začíná tahat spojku) buď je to na páčce a nebo vůle mezi bovdenem a tim seřizovacim "šroubem"
jinak jestli ti tam hupne rovnou druhá rychlost, tak jedině vyřazovat v pohybu
Je to asi takhle-Když jedu,tak mi tak jeden z pěti pokusů jde řadit i podřazovat na neutral v klidu a lehce,skoro žádnej odpor,i neutál jde trefit...Rozjedu se a už vim,že další křižovatku budu stát se spojkou,protože už to podřazování jde podstatněji ztuha a přesně jak jsi psal,z dvojky tam skočí jednička a z ní opět dvojka a musim vynaložit větší sílu,aby se ta páka vůbec hla.Ale zároveň vim,že když v tu chvíli,co to jde na chcípnu motor,tak najednou to jde lehhce a neutral trefim v poho.Ale taky to není vždycky tak,že když je to chcíplý,že to jde,stává se to i když je to chcíplý,proto si nemyslim,že by otáčky mohly na to mít vliv.A můžu hejbat s motorkou třeba metr tam i zpátky a ani boha.Jak říkám,cca jeden z pěti pokusů při jízdě to jde v pohodě,jinak z dvojky hned jedna a opačně a výrazně z tuha,prostě musim vynaložit větší sílu a tím to nejspíš přeskočí.Vůli lanka jsem už taky řešil,zábírá tak v půlce dráhy.Jestli to je dobře nevim,ale zkoušel jsem ji nastavit,ať zabírá dřív,i pozdějš a je to úplně stejný,žádná změna.Prostě je nejspíš zakopanej pes v tom,že to řazení jde jednou lehce a jednou ztuha.Ty otáčky můžu zkusit,ale tomu moc nevěřím,ale jak jsem psal,vyzkouším každou (rozumnou) radu.Kolik tam tedy má být tak optimálně,neví někdo?U těch vašich silnějších to bude ai jinak... Ale kdyby někdo věděl,budu jedině rád.Zatim díky...
stanley210 psal:Vůli lanka jsem už taky řešil,zábírá tak v půlce dráhy.Jestli to je dobře nevim.....
.....Ty otáčky můžu zkusit,ale tomu moc nevěřím,ale jak jsem psal,vyzkouším každou (rozumnou) radu.Kolik tam tedy má být tak optimálně,neví někdo?U těch vašich silnějších to bude ai jinak... Ale kdyby někdo věděl,budu jedině rád.Zatim díky...
Kurva tak nebuď línej, stáhni si ten manuál a hledej:
Idle speed = volnoběžné otáčky
Clutch cable (lever) adjustment = nastavení bowdenu (páčky) spojky
freeplay = vůle
bolt = šroub
nut = matka
adjuster = "nastavovač" například ten šroub u bowdenů jak s ním nastavuješ napnutí lanka
lock nut = pojistná matice
set = nastav
setting = nastavení
push = tlačit (zmáčknout páku)
pul = tahat
tighten = utáhni
loos = povolený, volný, ztratit....
check = zkontroluj
tak a s tim by si měl v pohodě vystačit.
ps. možná sou tam nějaký chybky bo english gramatika neni můj kobyl.
pps. Tím jsem na tom už jako Husky, bo za a) víc o řazení mě nenapadá, za bé) stahovat a překládat celej manuál opravdu nehodlám. Maximálně jsem ochoten po té co sem vložíš příslušnou část jako obrázek, vysvětlit o co tam jde...ale to ti asi popíše kde kdo.
stanley210 (Člen) 20.07.2011 09:20:36 Offline |
Já na to dneska mrknu.Našel jsem manuál v Aj,tak uvidim,snad tam něco z toho,co jsi psal najdu.Včera jsem tam hledal ty volnoběžný otáčky a ty jsou v poho.Takže jediný co zbejvá je buď ten olej,spojka nebo ta špajzka komplet...
stanley210 (Člen) 22.07.2011 18:09:40 Offline |
Tak dnes jsem po dlouhém zkoumání,hledání a badání přišel na jednu dost zvláštní věc.Nevím,jestli je to normální,ale dost silně o tom pochybuju.Řešil jsem všechno možný,co může souviset s tím zas... řazením a při tom hledání možný příčiny jsem si všiml,že mám celkem dost povolenej řetěz,nevim,jestli to s tim nějak souvisí,ale říkal jsem,že zkusim všechno,tak všechno.Četl jsem,že vůle,nebo spíš provis řetězu by měl být cca 3-4cm a já to měl tak pět,možná i víc.Tak jsem ho kousek dotáhl,ale fakt ne o víc,jak milimetr na obou stranách.Pootočil jsem kolem a najednou šíleně naplej,tak znova povolit,utáhnout,pootočit a tak dál do nekonečna... a nakonec jsem zjistil,že ten žetěz,je skoro celou dráhu volnej ale v určitým úseku naplej,jak sviň,o čemž pochybuju,že je to normální.Když jsem motorku natočil na stojanu a rozjel koleso lehce na dvojku,tak bylo vidět,jak ten řetěz dělá psí kusy,rachtal,jako by o něco v ňákým místě zadrhával,plácal tam sebou,jak kapr na suchu,ale v určitým místě normal.Prostě v určitým úseku se jakoby napne...tak to je první věc.
A další věc,kterou jsem zjistil a nevim,jesti je to normální,ale když zařadim jakoukoliv rychlost,tak i přes to,že zmáčknu spojku,tak se kolo stále točí a je to cítit i když stojim na obou kolech,že jakmile zařadim,tak má motorka lehkou tendenci jako by se rozjet,i když ale spojka není vůbec v záběru,ta zabírá lehce za půlkou dráhy.Takže si myslim,že by ať jedno,nebo to druhý mohlo souviset s tím mým věčně omývaným řazením.A budu všem moc vděčnej,za radu,čím by jak to s tím řetězem,tak s tou spojkou,tedy pokud to není už normální od výrobce mohlo být.Předem všem moc díky za rady a názory...
stanley210 psal:Tak dnes jsem po dlouhém zkoumání,hledání a badání přišel na jednu dost zvláštní věc.Nevím,jestli je to normální,ale dost silně o tom pochybuju.Řešil jsem všechno možný,co může souviset s tím zas... řazením a při tom hledání možný příčiny jsem si všiml,že mám celkem dost povolenej řetěz,nevim,jestli to s tim nějak souvisí,ale říkal jsem,že zkusim všechno,tak všechno.Četl jsem,že vůle,nebo spíš provis řetězu by měl být cca 3-4cm a já to měl tak pět,možná i víc.Tak jsem ho kousek dotáhl,ale fakt ne o víc,jak milimetr na obou stranách.Pootočil jsem kolem a najednou šíleně naplej,tak znova povolit,utáhnout,pootočit a tak dál do nekonečna... a nakonec jsem zjistil,že ten žetěz,je skoro celou dráhu volnej ale v určitým úseku naplej,jak sviň,o čemž pochybuju,že je to normální.Když jsem motorku natočil na stojanu a rozjel koleso lehce na dvojku,tak bylo vidět,jak ten řetěz dělá psí kusy,rachtal,jako by o něco v ňákým místě zadrhával,plácal tam sebou,jak kapr na suchu,ale v určitým místě normal.Prostě v určitým úseku se jakoby napne...tak to je první věc.
Nepravidelně vytahanej řetěz. Vyměnit. Nic lepšího nevymyslíš.
stanley210 psal:A další věc,kterou jsem zjistil a nevim,jesti je to normální,ale když zařadim jakoukoliv rychlost,tak i přes to,že zmáčknu spojku,tak se kolo stále točí a je to cítit i když stojim na obou kolech,že jakmile zařadim,tak má motorka lehkou tendenci jako by se rozjet,i když ale spojka není vůbec v záběru,ta zabírá lehce za půlkou dráhy.Takže si myslim,že by ať jedno,nebo to druhý mohlo souviset s tím mým věčně omývaným řazením.A budu všem moc vděčnej,za radu,čím by jak to s tím řetězem,tak s tou spojkou,tedy pokud to není už normální od výrobce mohlo být.Předem všem moc díky za rady a názory...
Spojka Ti nedostatečně vystavuje. Zkus seřídit, kontrola oleje, v nejhorším rozebrat.
stanley210 (Člen) 22.07.2011 18:26:52 Offline |
Ondráš psal:stanley210 psal:Tak dnes jsem po dlouhém zkoumání,hledání a badání přišel na jednu dost zvláštní věc.Nevím,jestli je to normální,ale dost silně o tom pochybuju.Řešil jsem všechno možný,co může souviset s tím zas... řazením a při tom hledání možný příčiny jsem si všiml,že mám celkem dost povolenej řetěz,nevim,jestli to s tim nějak souvisí,ale říkal jsem,že zkusim všechno,tak všechno.Četl jsem,že vůle,nebo spíš provis řetězu by měl být cca 3-4cm a já to měl tak pět,možná i víc.Tak jsem ho kousek dotáhl,ale fakt ne o víc,jak milimetr na obou stranách.Pootočil jsem kolem a najednou šíleně naplej,tak znova povolit,utáhnout,pootočit a tak dál do nekonečna... a nakonec jsem zjistil,že ten žetěz,je skoro celou dráhu volnej ale v určitým úseku naplej,jak sviň,o čemž pochybuju,že je to normální.Když jsem motorku natočil na stojanu a rozjel koleso lehce na dvojku,tak bylo vidět,jak ten řetěz dělá psí kusy,rachtal,jako by o něco v ňákým místě zadrhával,plácal tam sebou,jak kapr na suchu,ale v určitým místě normal.Prostě v určitým úseku se jakoby napne...tak to je první věc.
Nepravidelně vytahanej řetěz. Vyměnit. Nic lepšího nevymyslíš.
stanley210 psal:A další věc,kterou jsem zjistil a nevim,jesti je to normální,ale když zařadim jakoukoliv rychlost,tak i přes to,že zmáčknu spojku,tak se kolo stále točí a je to cítit i když stojim na obou kolech,že jakmile zařadim,tak má motorka lehkou tendenci jako by se rozjet,i když ale spojka není vůbec v záběru,ta zabírá lehce za půlkou dráhy.Takže si myslim,že by ať jedno,nebo to druhý mohlo souviset s tím mým věčně omývaným řazením.A budu všem moc vděčnej,za radu,čím by jak to s tím řetězem,tak s tou spojkou,tedy pokud to není už normální od výrobce mohlo být.Předem všem moc díky za rady a názory...
Spojka Ti nedostatečně vystavuje. Zkus seřídit, kontrola oleje, v nejhorším rozebrat.
Pokud myslíš tím šroube, u páčky,tak jsem zkoušel seřizovat tak,že mi zabírala sotva jsem ji pustil,i tak,že zabírala až úplně na konci,bohužel bez jaký koli změny.Asi hloupá otázka,ale převodovka má svůj olej?Ten motorovej jsem vyměnil v domění,že to pomůže,ale bohužel...A ten řetěz,nevíš čím by to mohlo být?Ještě jednou díky za radu...
stanley210 psal:Pokud myslíš tím šroube, u páčky,tak jsem zkoušel seřizovat tak,že mi zabírala sotva jsem ji pustil,i tak,že zabírala až úplně na konci,bohužel bez jaký koli změny.Asi hloupá otázka,ale převodovka má svůj olej?Ten motorovej jsem vyměnil v domění,že to pomůže,ale bohužel...A ten řetěz,nevíš čím by to mohlo být?Ještě jednou díky za radu...
Nepravidelně vytahanej řetěz je špatnou údržbou a nebo už to prostě má za sebou. Vyměnit. Nic jinýho s tím neuděláš.
Ne. Spojka nemá svůj olej, ale když si ten do motoru měnil, tak na to zapomeň.
Asi to budeš muset rozebrat.
stanley210 (Člen) 22.07.2011 18:50:41 Offline |
Ondráš psal:stanley210 psal:Pokud myslíš tím šroube, u páčky,tak jsem zkoušel seřizovat tak,že mi zabírala sotva jsem ji pustil,i tak,že zabírala až úplně na konci,bohužel bez jaký koli změny.Asi hloupá otázka,ale převodovka má svůj olej?Ten motorovej jsem vyměnil v domění,že to pomůže,ale bohužel...A ten řetěz,nevíš čím by to mohlo být?Ještě jednou díky za radu...
Nepravidelně vytahanej řetěz je špatnou údržbou a nebo už to prostě má za sebou. Vyměnit. Nic jinýho s tím neuděláš.
Asi to budeš muset rozebrat.
Ajaj,to jsem nechtěl slyšééét Ještě jsem to nikdy nedělal.Ne,že bych se toho bál,s tím problém nemám,ale nikdy jsem to neviděl a popravdě nevim,co přesně rozebrat a po čem konkrétně jít,když už to budu mít rozebraný.Ňáký schéma,nebo tak něco by náhodou k mání nebylo???
stanley210 (Člen) 22.07.2011 18:54:10 Offline |
stanley210 psal:Ondráš psal:stanley210 psal:Pokud myslíš tím šroube, u páčky,tak jsem zkoušel seřizovat tak,že mi zabírala sotva jsem ji pustil,i tak,že zabírala až úplně na konci,bohužel bez jaký koli změny.Asi hloupá otázka,ale převodovka má svůj olej?Ten motorovej jsem vyměnil v domění,že to pomůže,ale bohužel...A ten řetěz,nevíš čím by to mohlo být?Ještě jednou díky za radu...
Asi to budeš muset rozebrat.Ajaj,to jsem nechtěl slyšééét Ještě jsem to nikdy nedělal.Ne,že bych se toho bál,s tím problém nemám,ale nikdy jsem to neviděl a popravdě nevim,co přesně rozebrat a po čem konkrétně jít,když už to budu mít rozebraný.Ňáký schéma,nebo tak něco by náhodou k mání nebylo???
A k tomu řetězu...je pravda,že ta řetězová sada má řetěz odpojenej a musim si sehnat nejtovačku na řetězy?Známej si nedávno kupoval ňákou sadu na Hondu a i přes to,že to bylo konkrétně na jeho typ,tak mu dali řetěz rozpojenej a musel si někde půjčit nejtovačku.Zkusim se mrknout,jestli někde na netu najdu celou sadu konkrétně na můj typ a uvidime...ještě jednou díky.
stanley210 psal:A k tomu řetězu...je pravda,že ta řetězová sada má řetěz odpojenej a musim si sehnat nejtovačku na řetězy?Známej si nedávno kupoval ňákou sadu na Hondu a i přes to,že to bylo konkrétně na jeho typ,tak mu dali řetěz rozpojenej a musel si někde půjčit nejtovačku.Zkusim se mrknout,jestli někde na netu najdu celou sadu konkrétně na můj typ a uvidime...ještě jednou díky.
Můžeš to zkusit 2 kladivama, ale nejtovačka je asi jednodušší.
Když dostaneš řetěz spojenej, tak pak musíš vyndavat kyvku.
stanley210 (Člen) 22.07.2011 19:11:11 Offline |
Ondráš psal:stanley210 psal:A k tomu řetězu...je pravda,že ta řetězová sada má řetěz odpojenej a musim si sehnat nejtovačku na řetězy?Známej si nedávno kupoval ňákou sadu na Hondu a i přes to,že to bylo konkrétně na jeho typ,tak mu dali řetěz rozpojenej a musel si někde půjčit nejtovačku.Zkusim se mrknout,jestli někde na netu najdu celou sadu konkrétně na můj typ a uvidime...ještě jednou díky.
Můžeš to zkusit 2 kladivama, ale nejtovačka je asi jednodušší.
Když dostaneš řetěz spojenej, tak pak musíš vyndavat kyvku.
Tak to jo,no jsem sám zvědavej,co seženu.Na jednu stranu jsem ale rád,že aspoň vim,čím to je,ale co jsem tak koukal,tak je to všechno kolem 4tis,což je celkem dost a to nemám vyřešenou ještě tu spojku Tak když bys byl tak hodnej a aspoň lehce popsal,co a jak s tou spojkou,byl bych ti vděčnej.Já jen,abych nepovolil víko a něco se tam na mě nevysypalo
stanley210 (Člen) 22.07.2011 20:24:49 Offline |
osiris psal:...když ti spojka neklouže, tak to neřeš, nic nerozebírej ...nejseš sám a po tobě budou další, nic zvláštního, trochu se ti ohřeje olej a lamely a ustane to
Myslíš??Mě to řazení nejde i když je to ohřátý...nebo máš na mysli to točení kola v kvaltu při spojce?
stanley210 (Člen) 22.07.2011 23:44:23 Offline |
osiris psal:gerrik psal:...má na mysli to točení kola...
...dík
Jo tak,tak já to schválně zítra zkusim,co to bude dělat,až to bude ohřáty.Zatim dikes
stanley210 (Člen) 23.07.2011 14:31:39 Offline |
Mour psal:Zadní kolo se protočí pokud je motorka na centrálním stojanu při zmáčnuté spojce vždycky, ta spojka potřebuje trochu odporu.
Vážně?Tak já už nevim,v čem může být problém Dnes jsem měl rozebranej blok a koukal na spojku,ale nic moc k vidění tam nebylo.Ještě zkusim vyměnit tu řetězovku,ale moc nevěřím tomu,že to pomůže...copak se s tím ještě doposud nikdo nesetkal?Jedinej problém co mám a ne a ne ho vyřešit
stanley210 psal:Mour psal:Zadní kolo se protočí pokud je motorka na centrálním stojanu při zmáčnuté spojce vždycky, ta spojka potřebuje trochu odporu.
Vážně?Tak já už nevim,v čem může být problém Dnes jsem měl rozebranej blok a koukal na spojku,ale nic moc k vidění tam nebylo.Ještě zkusim vyměnit tu řetězovku,ale moc nevěřím tomu,že to pomůže...copak se s tím ještě doposud nikdo nesetkal?Jedinej problém co mám a ne a ne ho vyřešit
...řekl bych,že jedinej problém tvojí motorky, je přecitlivělej majitel
...a bude hůř!
stanley210 (Člen) 23.07.2011 20:27:11 Offline |
karlos100 psal:stanley210 psal:Mour psal:Zadní kolo se protočí pokud je motorka na centrálním stojanu při zmáčnuté spojce vždycky, ta spojka potřebuje trochu odporu.
...řekl bych,že jedinej problém tvojí motorky, je přecitlivělej majitel
Myslíš??Možná tu řešim pro někoho možná kraviny a zbytečnosti,já to zase beru tak,že je to moje první ,,velká´´ motorka a myslim,že neni nic špatnýho na tom něco se dozvědět a přiučit,ale jak koukám,tak je to tu pro pár jedinců velkej problém.Snažim se tu vyřešit jeden problém,ale jak vidim,tak asi jediný řešení je,dát to do servisu.Tak přemýšlím,jaká je tedy podstata tohohle fora.No nic,budu doufat,že se tu přeci jen najde někdo,kdo mi poradí...
stanley210 (Člen) 23.07.2011 20:33:01 Offline |
Jinak dnes jsem ladil spojku a konečný stav je takový,že pokud mám motorku na c. stojanu,tak už jde řadit v poho,asi tím,že je zadní kolo v pohybu,protože jakmile se přehoupnu na zadní kolo,čímž ho zastavim,tak už řadit nende Nějaký nápad???
stanley210 psal:Jinak dnes jsem ladil spojku a konečný stav je takový,že pokud mám motorku na c. stojanu,tak už jde řadit v poho,asi tím,že je zadní kolo v pohybu,protože jakmile se přehoupnu na zadní kolo,čímž ho zastavim,tak už řadit nende Nějaký nápad???
nevypíná ti spojka , tím pádem jde blbě řadit !!!
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:nevypíná ti spojka , tím pádem jde blbě řadit !!!
hele ale to stanley210 nechce slyšet.... jinak by už dávno přestal "ladit spojku" a normálně jí nastavil podle údajů z manuálu... už včera sem to nevydržel a do toho manuálu kouknul a zjistil že je to stejný jako u šestikyla na který je tu uživatelská příručka v češtině...dokonce sem jak debil vytípnul obrázky z tý příručky a chtěl mu je sem vložit, ale pak sem si řek, že na něj seru, jednou sem mu to napsal ať se do toho manuálu koukne a tim to hasne...
stanley210 (Člen) 23.07.2011 20:50:24 Offline |
libac22 psal:stanley210 psal:Jinak dnes jsem ladil spojku a konečný stav je takový,že pokud mám motorku na c. stojanu,tak už jde řadit v poho,asi tím,že je zadní kolo v pohybu,protože jakmile se přehoupnu na zadní kolo,čímž ho zastavim,tak už řadit nende Nějaký nápad???
To už tu taky někdo psal,ale do teď tu všichni píšou jen máš špatně tohle,pak zas tohle,ale kdyby raději někdo napsal,je to tím a tím a musíš udělat to a to,tak si myslim,že bych mnohem dřív dosáhl toho,co ce celou dobu snažim vyřešit.Takže jinak,čím může být,že spojka nevypíná a co konkrétně udělat,aby vypínala,jak má???Zase na druhou stranu si myslim,že kdyby nevypínala,tak bych ji asi neudržel při spojce,ne?Je teda fakt,že je cejtit,když zařadim,tak ve špajzce jakoby kopne a mašina má jako tendenci jet i přes spojku.Ale někdo tu psal,že je to normální,tak nevim...
stanley210 psal:libac22 psal:stanley210 psal:Jinak dnes jsem ladil spojku a konečný stav je takový,že pokud mám motorku na c. stojanu,tak už jde řadit v poho,asi tím,že je zadní kolo v pohybu,protože jakmile se přehoupnu na zadní kolo,čímž ho zastavim,tak už řadit nende Nějaký nápad???
To už tu taky někdo psal,ale do teď tu všichni píšou jen máš špatně tohle,pak zas tohle,ale kdyby raději někdo napsal,je to tím a tím a musíš udělat to a to,tak si myslim,že bych mnohem dřív dosáhl toho,co ce celou dobu snažim vyřešit.Takže jinak,čím může být,že spojka nevypíná a co konkrétně udělat,aby vypínala,jak má???Zase na druhou stranu si myslim,že kdyby nevypínala,tak bych ji asi neudržel při spojce,ne?Je teda fakt,že je cejtit,když zařadim,tak ve špajzce jakoby kopne a mašina má jako tendenci jet i přes spojku.Ale někdo tu psal,že je to normální,tak nevim...
vypíná ale né ulpně jak má !!! rozebrat spojku a uvidíš co tam je špatně , aspon si myslím já , co člověk to názor
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
stanley210 (Člen) 23.07.2011 21:01:47 Offline |
Nejspíš jo,ale to by se přeci mělo zlepšit,když ji přitáhnu,ne?Ale dneska jsem ji ladil půl dne jak idiot a téměř žádná změna.Tak co jinýho v tý pos.... spojce může bejt špatně,že jednou řadí jak má a jindy zas na??
To Stanley,,,4kilo neznám, ale jestli je to jak 6kilo, tak vtom nemůže bejt tak strašnej problém, seřizuje se dole i nahoře, a volnoběh 1500 se mě zdá bejt taky moc, já když dám o 200toček víc, už jde hůř dávat 1, stav se za někým kdo má 6, já když jsem si přivez 6, měl sem to samý co ty, dole velká vůle, s lankem sem moh dělat co chtěl a porád to nešlo, pak sem to seřídil podle manuálu a 4roky sem na to nemusel šáhnout. Zdenek.
stanley210 (Člen) 24.07.2011 10:55:11 Offline |
Dík,není nic jednoduššího,než to vyzkoušet.ale začínám mít pocit,že bude spojka kša.Zakládal jsem už kvůli tomu i nový téma.Spojka totiž nevypíná,jak má,protože i když při rozjezdu jde do záběru az v půlce,tak když mám motorku na hl. stojanu,tak při zařazení rychlosti se kolo točí a jde řadit o.k. ale jakmile se na to kolo přehoupnu a zastavím ho,tak už řadit nejde.Tak čekám,jestli tam někdo napíše.Ale možná by fakt bylo nejlepší sehnat někoho z okolí Teplic a ukázat mu,co to dělá,to by bylo asi nejlepší...není tu někdo takovej?
stanley210 (Člen) 24.07.2011 12:13:26 Offline |
Zdenek psal:Kolo se točí skoro každýmu, ten volej to unáší, myslím že je to jen vo seřízení, myslím že bude v cajku, kor když ti neprokluzuje. Zdenek.
To ne,prokluz ani náhodou.Kdyby to bylo jen o seřízení,byla by to paráda.Teď ještě jak to seřídit.Vim čím a kde,ale nevim,jak poznám,že je to správně.Na to blbý 4kilo není totiž žádná česká příručka a eng neumim...ale díky.
stanley210 psal:Zdenek psal:Kolo se točí skoro každýmu, ten volej to unáší, myslím že je to jen vo seřízení, myslím že bude v cajku, kor když ti neprokluzuje. Zdenek.
To ne,prokluz ani náhodou.Kdyby to bylo jen o seřízení,byla by to paráda.Teď ještě jak to seřídit.Vim čím a kde,ale nevim,jak poznám,že je to správně.Na to blbý 4kilo není totiž žádná česká příručka a eng neumim...ale díky.
...ty vole, já uš se na to nemůžu koukat, víš jag a čim seřídit, ale neumíš to, tag se na to vysar a vodves to do servisu a hotovo, fňukánim na netu se problému nezbavíš a rad uš si tady dostal aš hrůza...
Banditatom (Člen) 24.07.2011 12:31:13 Offline |
Filous psal:stanley210 psal:Zdenek psal:Kolo se točí skoro každýmu, ten volej to unáší, myslím že je to jen vo seřízení, myslím že bude v cajku, kor když ti neprokluzuje. Zdenek.
...ty vole, já uš se na to nemůžu koukat, víš jag a čim seřídit, ale neumíš to, tag se na to vysar a vodves to do servisu a hotovo, fňukánim na netu se problému nezbavíš a rad uš si tady dostal aš hrůza...
... sem jen čekal kdy se ozveš
...no v servisu mu s tím nikdo nic neudělá, že se kolo při zařazeným kvaltu unáší, když je zvedlý na hlavním stojanu už ví, že když to ze stojanu hodí na zem a kolo tak nemá možnost pohybu a nemá možnost tím pádem pracovat s vůlema, už taky ví, že mu neprokluzuje spojka taky ví, že řazení neutrálu na věkem opotřebovaný převodovce je obtížnější taky ví, takže komu není rady...
osiris psal:...no v servisu mu s tím nikdo nic neudělá, že se kolo při zařazeným kvaltu unáší, když je zvedlý na hlavním stojanu už ví, že když to ze stojanu hodí na zem a kolo tak nemá možnost pohybu a nemá možnost tím pádem pracovat s vůlema, už taky ví, že mu neprokluzuje spojka taky ví, že řazení neutrálu na věkem opotřebovaný převodovce je obtížnější taky ví, takže komu není rady...
...já si myslim, že něgde psal, že motorka má snahu popojíždět po zařazení, tagže by asi seřízení pomoct mohlo a mohlo by to pomoct i řazení neutrálu, protože jestli je převodovka díky nedostatečně rozepnutý spojce "v tahu", tak je jasný, že ten neutrál bude lovit špatně...
Filous psal:osiris psal:...no v servisu mu s tím nikdo nic neudělá, že se kolo při zařazeným kvaltu unáší, když je zvedlý na hlavním stojanu už ví, že když to ze stojanu hodí na zem a kolo tak nemá možnost pohybu a nemá možnost tím pádem pracovat s vůlema, už taky ví, že mu neprokluzuje spojka taky ví, že řazení neutrálu na věkem opotřebovaný převodovce je obtížnější taky ví, takže komu není rady...
...já si myslim, že něgde psal, že motorka má snahu popojíždět po zařazení, tagže by asi seřízení pomoct mohlo a mohlo by to pomoct i řazení neutrálu, protože jestli je převodovka díky nedostatečně rozepnutý spojce "v tahu", tak je jasný, že ten neutrál bude lovit špatně...
...jo, zařadí za jedna a škubne ...pochopitelně ...jak psal mour, je to vo ničem
...aby spojku nevypnul, musel by mít na páce vůli až do půlky chodu, a lanko volný jak šňůru na prádlo na dřevěným bidle, což je pitomost, taky psal že je automechanik
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...no v servisu mu s tím nikdo nic neudělá, že se kolo při zařazeným kvaltu unáší, když je zvedlý na hlavním stojanu už ví, že když to ze stojanu hodí na zem a kolo tak nemá možnost pohybu a nemá možnost tím pádem pracovat s vůlema, už taky ví, že mu neprokluzuje spojka taky ví, že řazení neutrálu na věkem opotřebovaný převodovce je obtížnější taky ví, takže komu není rady...
...jo, zařadí za jedna a škubne ...pochopitelně ...jak psal mour, je to vo ničem
...aby spojku nevypnul, musel by mít na páce vůli až do půlky chodu, a lanko volný jak šňůru na prádlo na dřevěným bidle, což je pitomost, taky psal že je automechanik
...mrdam na to
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...já si myslim, že něgde psal, že motorka má snahu popojíždět po zařazení, tagže by asi seřízení pomoct mohlo a mohlo by to pomoct i řazení neutrálu, protože jestli je převodovka díky nedostatečně rozepnutý spojce "v tahu", tak je jasný, že ten neutrál bude lovit špatně......jo, zařadí za jedna a škubne ...pochopitelně ...jak psal mour, je to vo ničem
...aby spojku nevypnul, musel by mít na páce vůli až do půlky chodu, a lanko volný jak šňůru na prádlo na dřevěným bidle, což je pitomost, taky psal že je automechanik...mrdam na to
...že ti to trvalo
...a bude hůř!
stanley210 (Člen) 24.07.2011 20:16:19 Offline |
no...nemám slov.Tímto končim tuhle debatu.Dík všem,co radili a vy ostatní....škoda slov.
hlemejzd999 (Člen) 24.07.2011 21:09:18 Offline |
to uš to skončilo ? ...zrovna sem se začínal bavit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
stanley210 psal:no...nemám slov.Tímto končim tuhle debatu.Dík všem,co radili a vy ostatní....škoda slov.
...mam pocit, že ten tvuj potpis na tebe celkem dost sedí...jag uš sem psal, fšemožný rady si dostal, přesto si sám neumíš pomoct, tag co chceš víc po netu??? ...prostě ti nezbejvá neš zaject za někym, ať uš je to servis nebo ňákej šikula, kerej posoudí, esi je to závada a nebo staf kerej votpovídá stavu a stáří motorky...ende šlus...
stanley210 (Člen) 24.07.2011 21:15:07 Offline |
Filous psal:stanley210 psal:no...nemám slov.Tímto končim tuhle debatu.Dík všem,co radili a vy ostatní....škoda slov.
...mam pocit, že ten tvuj potpis na tebe celkem dost sedí...jag uš sem psal, fšemožný rady si dostal, přesto si sám neumíš pomoct, tag co chceš víc po netu??? ...prostě ti nezbejvá neš zaject za někym, ať uš je to servis nebo ňákej šikula, kerej posoudí, esi je to závada a nebo staf kerej votpovídá stavu a stáří motorky...ende šlus...
Jasný,vždyť už mlčim...
Stránky: 1