Nejsi přihlášen
Re: Vynechává mezi 5000 - 6500 ot.
lacio psal:Zdravím pánové . Začala mi 6 vynechávat a špatně táhnout nezi 5000 - 6500 ot. Prosím máte někdo nejaký nápad čím to může bejt
bejt tebou si rychle vyplním profil a napíšu model a rok , jináč budeš ukřižovanej
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Už jsem na to vyjezdil nádrž a půl a pořád stejné. Taky jsem si to myslel , ale beru jen OMW a jen 98ku. a většinou stejný stojan
VikecB12 psal:No mohls klidně jenom někde natankovat nějakej humáč,taky se mě to jednou stalo. Vyřešilo to odkalení karbeců a natankování nového benzínu.
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2011 19:36:08 Offline |
lacio psal:Už jsem na to vyjezdil nádrž a půl a pořád stejné. Taky jsem si to myslel , ale beru jen OMW a jen 98ku. a většinou stejný stojan
VikecB12 psal:No mohls klidně jenom někde natankovat nějakej humáč,taky se mě to jednou stalo. Vyřešilo to odkalení karbeců a natankování nového benzínu.
kámoš teďka byl f servisu protože mu hrozně začala kouřit fábije (diesel)...vytáhli z nádrže sklenici kalu černýho jak vyjetej volej a z filtru druhou ....tankuje výhradně u Shelu ,ale ted už nebude ...dojel jim tam ukázat ,co tankujou a poslali se vzájemně do prdele ,takže , i když tankuješ jen u OMW,tak to nemusí bejt záruka toho , že je dobrej benzín ...nevěřim nikomu z těch kokotů
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 17.07.2011 19:54:24 Offline |
neměl jsi náhodou dole nádž?
to plazivej: nějak tak a taky proč tankovat tzv."značkovej benzín" za 36vočí když to jde za 33.50 a ukol to splní
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2011 21:59:25 Offline |
lacio psal:Ano nádrž byla dole a to je nejaký problém???????
minulej tejden jsem taky řešil , že mi to nejede ,jako kdyby docházel benzín při vyšších točkách ...měl jsem překroucenou hadičku přívodu paliva a ve vyšších otáčkách to nestíhalo cucat...dycky jsem zastavil a ono to doteklo a zase to jelo a jak jsem tomu dal ovsa , tak to zase blblo .... měl jsem předtim sundanou nádrž a nevšim si toho ...tak asi tak to myslel...
No jo,ale nad tech 6500 ot. mi zase chce ujet z pod prdele takže benzín teče ok. Jsem prostě v pasti !!!!!!
hlemejzd999 psal:lacio psal:Ano nádrž byla dole a to je nejaký problém???????
minulej tejden jsem taky řešil , že mi to nejede ,jako kdyby docházel benzín při vyšších točkách ...měl jsem překroucenou hadičku přívodu paliva a ve vyšších otáčkách to nestíhalo cucat...dycky jsem zastavil a ono to doteklo a zase to jelo a jak jsem tomu dal ovsa , tak to zase blblo .... měl jsem předtim sundanou nádrž a nevšim si toho ...tak asi tak to myslel...
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2011 23:48:01 Offline |
lacio psal:No jo,ale nad tech 6500 ot. mi zase chce ujet z pod prdele takže benzín teče ok. Jsem prostě v pasti !!!!!!
ani ne tak v pasti ,jako spíš v ...než na to přijdeš....
K.a.s.y.m. (Člen) 18.07.2011 06:17:36 Offline |
jakou barvu máš na svíčkách?Myslím jiskřiště.Protože mezi 5-6 tis..tyhle motory maj nepatrnou díru(propad výkonu)jestli máš teď větší tak bude asi problém někde v karbecích..nejspíš bordel a jde ti to tam pravděpodobně chudý..což by jsi poznal na svíčkách ,že by měli hoodně světlou barvu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 18.07.2011 06:18:29 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jakou barvu máš na svíčkách?Myslím jiskřiště.Protože mezi 5-6 tis..tyhle motory maj nepatrnou díru(propad výkonu)jestli máš teď větší tak bude asi problém někde v karbecích..nejspíš bordel a jde ti to tam pravděpodobně chudý..což by jsi poznal na svíčkách ,že by měli hoodně světlou barvu.
P.S.řešil jsem přesně tohle teď na mlady GS 500 a stačilo je vyčistit a jede zase jak má
takže když bude světlá barva svící tak je chudá směs ??? a jakou barvu mají správně mít aby to bylo ok a co jiskra ?? ta má jak vypadat má být hodně jasná protože se mi zdá že je poslabší , ale jak už jsem psal do 5000 lítá a nad 6500 také takže svíce budou asi ok.
K.a.s.y.m. psal:jakou barvu máš na svíčkách?Myslím jiskřiště.Protože mezi 5-6 tis..tyhle motory maj nepatrnou díru(propad výkonu)jestli máš teď větší tak bude asi problém někde v karbecích..nejspíš bordel a jde ti to tam pravděpodobně chudý..což by jsi poznal na svíčkách ,že by měli hoodně světlou barvu.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.07.2011 12:18:33 Offline |
maj mít cihlově červenou barvu
začal bych u nádrže a pokračoval do karbeců..někde máš bordel
Mě na práci levýho napadá, jestli neni třeba někde proklepanej drát a nekostří se to, protože v tomhle spektru má bandaska největší vibrace, takže kdybys to měl někde uklepaný, mohlo by to být i tím.
Ale jsem lama a ne mechanik. Jen mě to tak napadlo...
Jak na to přijít? Projít veškerou kabeláž. Víc ti neporadim.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
dobrá úvaha, ale v téhle věci jsem celkem precizní
Ondráš psal:Mě na práci levýho napadá, jestli neni třeba někde proklepanej drát a nekostří se to, protože v tomhle spektru má bandaska největší vibrace, takže kdybys to měl někde uklepaný, mohlo by to být i tím.
Ale jsem lama a ne mechanik. Jen mě to tak napadlo...
Jak na to přijít? Projít veškerou kabeláž. Víc ti neporadim.
Stránky: 1