Nejsi přihlášen
Suzuki bandit 1200 r.v. 2001 porsba o radu
Ahoj, mám suzuki bandit 1200 r.v.2001 motor běží, ale při zátahu se začlo ozývat nepříjemné klepání. Na volnoběh to není tak markatní. Nevíte co by to mohlo dělat? Nedělalo to a začlo to z ničeho nic! Prosím o radu! Díky
pavel dolínek (Člen) 23.07.2011 17:33:05 Offline |
Re: Suzuki bandit 1200 r.v. 2001 porsba o radu
to ti klepe na klice,me to taky delalo,udelal jsem go motoru a
"una storia italiana"
assasim psal:Ventily jsem seřídil, ale klepaní je pořád stejné. Jak se dělá synchronizace? Mám tím rozumět, seřízení karburátorů. Myslím tím podtlak? Nemůže to být nějakým časováním?
...synchronizace karburace f poctatě znamená seřízení podtlakovýho vovládání šoupáteg karburátorů tag aby fungovali fšechny stejně a pokud se to klepání vozejvá z motoru a pokud je pravidelný, tag určitě nemá s karbcema nic společnýho...jag je na tom rozvoďák???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:assasim psal:Ventily jsem seřídil, ale klepaní je pořád stejné. Jak se dělá synchronizace? Mám tím rozumět, seřízení karburátorů. Myslím tím podtlak? Nemůže to být nějakým časováním?
...synchronizace karburace f poctatě znamená seřízení podtlakovýho vovládání šoupáteg karburátorů tag aby fungovali fšechny stejně a pokud se to klepání vozejvá z motoru a pokud je pravidelný, tag určitě nemá s karbcema nic společnýho...jag je na tom rozvoďák???
...časování do toho netahej, to je daný nastavenim rozvodů, kerý se ti nezmění samo vod sebe a na přeskočení tam nejni místo, tagže zapomeň na časování, to je zas uplně jiná pohádka...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hachlblaubachtr (Člen) 02.12.2011 22:19:52 Offline |
Rozvoďák jsem ještě klepat neslyšel,pokud to klepe nebo cvaká-šála nebo ventil asi.
Stránky: 1