Nejsi přihlášen
Re: Výfuk Creptus
Mám ho rok, ale asi ho dám manželce na 125 a já půjdu nejspíš do Ixilu. Creptus nemá éčko a nějak se mi proti mladýmu co má Ixil nelíbí zvuk. Asi bude chtít převatovat.
Creptus http://www.youtube.com/watch?v=j3VPSVYtHEc
IXIL http://www.youtube.com/watch?v=0rCGadolKsQ
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2011 15:41:47 Offline |
brácha ho má na hornetu ..ten oválnej .. a zvuk teda libovej ...líbí se mi víc ,než muj SLK...je takovej ječivej a ten muj takovej víc dunivej ,ale to bude asi tim jinym motorem...
http://www.youtube.com/watch?v=847GwbtWNgw
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2011 15:44:10 Offline |
morganzd psal:Tohle porovnání na YT na různejch strojích o různejch kubaturách je k čemu dobrý?
celkem k hovnu soudruhu bláho ...
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2011 15:45:01 Offline |
hlemejzd999 psal:morganzd psal:Tohle porovnání na YT na různejch strojích o různejch kubaturách je k čemu dobrý?
celkem k hovnu soudruhu bláho ...
to je citace z filmu ...aby ses nedivil
Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
Jedinen hezkej zvuk měla hliníková RS3, vše ostatní stojí za prd..
Jo, a ještě komplet Akrap
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2011 15:51:27 Offline |
VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
ten SLK stojí za ,no ......asi taky pujdu do Creptusa
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2011 15:59:07 Offline |
morganzd psal:Kolja? ;-) Ale tam bylo "o" místo "k" :)
jasně ..on povídal ,když se setkal se svym bráchou někde v cizině a pak ho vyslýchal nějakej úředník a povídá : a o čem jste se tak bavili sodruhu Louko ?
a on : celkem o hovně soudruhu Bláho...
Kelly01 psal:VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
máš recht,tata měl na jeho předchozím B6 akrapa a ten spíval nádherně,dodnes ho sere že ten lauf nesundal kdyš béčko dával pryč,dneska má zase B6 a na něm takovou krátkou kurvu,snad arow nebo co a taky to není vono.
Dostane se ještě ta RS3 sehnat na origo mezisvod? Byla aji nejhezčí
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
SLK sem měl na prvním banditovi a foukalo to fšude,kolem nýtků,kolem těch víček,spojem toho vobalu...
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2011 16:08:35 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
SLK sem měl na prvním banditovi a foukalo to fšude,kolem nýtků,kolem těch víček,spojem toho vobalu...
čoveče mě ne....jenom kolem nýtků,kolem spoje toho vobalu a kolem těch víček ...
měl jsem ho a zvuk super. ten řev mi chybí. ted mám yoshimuru, ta víc duní a nad 120 už není slyšet. ale nestěžuju si.
tohle jsem tehdy natočil:
http://www.youtube.com/watch?v=3IVYghIUCME
motto "Vem za heft a val"
Honzik8719 (Člen) 26.07.2011 16:37:31 Offline |
mě se hrozně líbí zvuk Ixilu jako má třeba Radek-Ban,jinak si myslim že mus Shark s vnitřkem podle mě taky neni zlej
...relativní kochač...
Drakoxxl psal:morganzd psal:Tohle porovnání na YT na různejch strojích o různejch kubaturách je k čemu dobrý?
Na porovnání k ničemu, ale je to na pochlubení
ešipak tu někdo nahodí na pochlubení jak mu bublá "vejfuk" když pouští bubliny ve vaně do kelímku
GSF 600 S '99
Mam IXILa. Zvuk celkem v poho, ale existují lepší. Má to Ečko (ale s tlumící vložkou).
Kojak říká, že už je to teď vyřešený, ale já k tomu dostal krátký šrouby, který ten vejfuk drží tak na půl závitu na přírubě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
morganzd psal:Drakoxxl psal:morganzd psal:Tohle porovnání na YT na různejch strojích o různejch kubaturách je k čemu dobrý?
Na porovnání k ničemu, ale je to na pochlubení
ešipak tu někdo nahodí na pochlubení jak mu bublá "vejfuk" když pouští bubliny ve vaně do kelímku
Myslíš jako toto http://www.youtube.com/watch?v=TTkNztwrBO0
Lepší někdy, než nikdy.
to sem jako neslyšel
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2011 19:49:40 Offline |
Ondráš psal:morganzd psal:ešipak tu někdo nahodí na pochlubení jak mu bublá "vejfuk" když pouští bubliny ve vaně do kelímku
Hlemejždi! Vopovaž se!
cifix ...já na to zapoměl....
Kelly01 psal:VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
Jako RS3 pěkný když to slyšíš sem tam, ale po celodennim ježdění mi vždycky hučelo v palici jak v úle
hlemejzd999 (Člen) 26.07.2011 21:37:15 Offline |
Lihy psal:Kelly01 psal:VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
Jo, a ještě komplet AkrapJako RS3 pěkný když to slyšíš sem tam, ale po celodennim ježdění mi vždycky hučelo v palici jak v úle
mě v klacku ...
Progear 650 (Člen) 26.07.2011 21:40:04 Offline |
jedine MIVV a napůl....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Lihy psal:Kelly01 psal:VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
Jo, a ještě komplet AkrapJako RS3 pěkný když to slyšíš sem tam, ale po celodennim ježdění mi vždycky hučelo v palici jak v úle
hovno vydržíš, co mám pak říkat já: -)
Jebat motorky :-)
VikecB12 psal:Stejně je joši nejvíc a přesto nejede vlak Fšecko vostatní sou jenom šidítka
me to taky prodlouzilo penis pred holkama , jeste central vod ohlinsu a nebo wilbersu me chybí
Banditatom (Člen) 27.07.2011 16:12:21 Offline |
Billy psal:VikecB12 psal:Stejně je joši nejvíc a přesto nejede vlak Fšecko vostatní sou jenom šidítka
me to taky prodlouzilo penis pred holkama , jeste central vod ohlinsu a nebo wilbersu me chybí
voe jak bys to dělal v zimě... bys pak nemohl na ulici
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nety psal:VikecB12 psal:Mám na jednom banditovi Creptusa a na druhým yoši a hezčí zvuk se mě zdá s tím creptusem,ale to tady nemůžu moc nahlas říkat A zpracování je taky dobrý,v porovnání s SLK nebo tím šaronem je to uplně někde jinde Takže podle mě dobře utracený love
to sem jako neslyšel
...si me uplne rozhodil, ze mas jinej obrazek, ten skret byl lepsi
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1