Nejsi přihlášen
nerozumím temu:o(
na výměnu brzdofky jag na zatku tag na přetku sem spotřeboval cca 2 dcl. ci fix proč to teda prodávaj po půlitrech??? co s tím zbytkem jo a dal sem tu Filůsovu, chcu bejt závodník jako von
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
Banditatom (Člen) 27.07.2011 09:21:33 Offline |
Re: nerozumím temu:o(
to nemusíš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
To samé sem řešil s lepidlem ...Chemoprén ... potřeboval sem přilepit kůsek podrážky. ...tuba za skoro kilo.
...a jinak si nemáš měnit brzdovku sám, bo je na to zervis a tam bys zaplatil jenom ty 2 deci ....no a trochu práci
Mour psal:To samé sem řešil s lepidlem ...Chemoprén ... potřeboval sem přilepit kůsek podrážky.
...tuba za skoro kilo.
...a jinak si nemáš měnit brzdovku sám, bo je na to zervis a tam bys zaplatil jenom ty 2 deci....no a trochu práci
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Banditatom (Člen) 27.07.2011 10:06:03 Offline |
to chce mět kamarády v servise a von se občas nějaký ten půllitránek stratí...hold to chce mět zásoby
![]() |
Banditatom (Člen) 27.07.2011 10:10:09 Offline |
osiris psal:...zásoby u brzdovky (u načnutý brzdovky) mi teda příjdou dost lichý
neboj nejní tomík blbá... nevotevřený castrolek se mě doma válí
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.07.2011 21:11:04 Offline |
osiris psal:...zásoby u brzdovky (u načnutý brzdovky) mi teda příjdou dost lichý
proto si na ně píšu kdy jsem jí otevřel a jinak stejně měnim po kazdym okruhu tak je to jedno
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:a jinak stejně měnim po kazdym okruhu tak je to jedno
Ty voe, co blbnete?
Byl tu taky takovej co měnil olej po 3 tis. km. Prej když na to mam, tak proč bych to nedělal.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.07.2011 06:23:37 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:a jinak stejně měnim po kazdym okruhu tak je to jedno
Ty voe, co blbnete?
Byl tu taky takovej co měnil olej po 3 tis. km. Prej když na to mam, tak proč bych to nedělal.
no hlavně protože jsem měl páčku po okruhu vždycky strašně gumovou..prostě jsem jí tam vyvařil
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:a jinak stejně měnim po kazdym okruhu tak je to jedno
Ty voe, co blbnete?
Byl tu taky takovej co měnil olej po 3 tis. km. Prej když na to mam, tak proč bych to nedělal.no hlavně protože jsem měl páčku po okruhu vždycky strašně gumovou..prostě jsem jí tam vyvařil
...taky to tag mívám a taky ji vječinou po náfštěvje dromu měnim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Banditatom (Člen) 28.07.2011 10:30:46 Offline |
karlos100 psal:xrohy psal:karlos100 psal:Když zbyde,dostane i Bandaska...
Moje.....???
nasrat
to můžu taky sloužit
Stránky: 1