Nejsi přihlášen
flamboyant (Člen) 26.03.2007 17:35:00 Offline |
...tip na darek :-)
Zdarec Nemel by nekdo tip na darek k narozeninam pro banditaka? Jsem mooc zoufalej batoh Dik moc Jste vsichni supr videli jsme se i na srazech Tak bandit at zije "zacatek" sezony
... zatím jsem jen batoh :-)
Re: ...tip na darek :-)
supersportovní bačkůrky
http://www.novelmoto.cz/katalog_DA-obleceni.htm
haby mu nebyla zima na nóhy
flamboyant (Člen) 26.03.2007 18:13:57 Offline |
... hihi jasny aneb tip jak vypudit pritelkyni z loznice po sundani backor Jsem tady uz na takovy supr backurky cetla recenze Ale jinak moooc dik
flamboyant (Člen) 26.03.2007 18:46:39 Offline |
Hoj Osi neee tak zas tak malo ne ale tak setrit se taky musi ze jo Z ceho bysme pak zivili masinu Ted me tak napadlo na kolik tak vyjde alarm? Nemate nekdo odkaz na stranku s necim takovym? Pac ja netusim kde se to hleda Diky
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
flamboyant (Člen) 26.03.2007 19:36:02 Offline |
... aha tak alarm asi nebude nic levnyho co? hmm to asi neklapne.. muzzu investovat tak litr co s tim?
Vzala bych ho do motorkářské hospody..
Nechala ho 3 hodiny kecat o nesmyslech s jinými(sedíc sama u stolku-týká se pouze škaredých až hnusných k ) a tvářila se že mi to nevadí...
A po návratu domů udělala hezkej večer a ráno tvrdila že vůbec nebyl ožralej a že to bylo hezký
A nejdůležitější!!:
Neptat se co si pamatuje
God Save The Queen!
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
flamboyant (Člen) 26.03.2007 20:40:07 Offline |
Kelly01 , coz vo to napad je to good a kdybych mela sama co pit tak me to ani tak neva ale chtelo by to neco vecnyho no
flamboyant (Člen) 26.03.2007 20:42:28 Offline |
Pšán : díkec taky dobry
flamboyant (Člen) 26.03.2007 20:44:51 Offline |
mates? Muzes sim definovat koženy muhehehe?? Nejak mi neleze do hlavy co by to mohlo bejt Teda jako neco me napadlo.. ale nevim jestli to muzu napsat Ono jeste neni po 22 hod a kdyby to bylo nahodou neco jinyho tak si o me budete akorat myslet ze su nejaka uchylanda
flamboyant psal:mates? Muzes sim definovat koženy muhehehe?? Nejak mi neleze do hlavy co by to mohlo bejt Teda jako neco me napadlo.. ale nevim jestli to muzu napsat Ono jeste neni po 22 hod a kdyby to bylo nahodou neco jinyho tak si o me budete akorat myslet ze su nejaka uchylanda
..buď v klidu..myslím,že jste na stejné vlně..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Dado psal:hele tady jsou nějaký levný motoalarmyhttp://www.kmobchod.cz/autodoplnky/alarmy-motoalarmy--S-750-0-0
Wogo, ale to neni špatný... Jen škoda, že to startování na dálku jde použít maximálně tak u zahřátého motoru...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
flamboyant (Člen) 27.03.2007 17:22:39 Offline |
Všem moooc dekuju za tipy Asi skoncim u toho alarmu a kozenyho muhehehe Aspon bude na co vzpominat Pak pisnu jak to dopadlo Mejte se kraaasne hodne stastnejch kilometru Bandit
flamboyant (Člen) 27.03.2007 17:23:36 Offline |
.... a kdyby jeste nekdo dostal nejakej originalni napad tak sem s nim
flamboyant (Člen) 27.03.2007 20:42:57 Offline |
Drak psal:flamboyant psal:.... a kdyby jeste nekdo dostal nejakej originalni napad tak sem s nim
Ja jsem dostal napad ..
..
.
..
.
..
vylepšit registraci
Bych rada ale nemuzu pac bych se hned prokecla kdo jsem a pak by kazdej vedel kdo dostane k narozeninam kozeny muhehe A navic by to zjistil on sam a nebylo by to prekvapko
flamboyant psal:.... a kdyby jeste nekdo dostal nejakej originalni napad tak sem s nim
...hele, mam v regálu motoalarm i s dálkovym vovládánim a nechcu ho montovat a dyš řikáš, že máš litr, tag ti ho za litr necham...ha?e?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
flamboyant (Člen) 28.03.2007 14:58:27 Offline |
Filous psal:flamboyant psal:.... a kdyby jeste nekdo dostal nejakej originalni napad tak sem s nim
...hele, mam v regálu motoalarm i s dálkovym vovládánim a nechcu ho montovat a dyš řikáš, že máš litr, tag ti ho za litr necham...ha?e?
Ty joooo toz to by bylo super Kdyby tady o nej nikdo nemel zajem tak bych ho brala... Pokud teda je v pouzitelnym stavu
Moc se v tehle vecech nevyznam Jen bysme se nejak museli domluvit na predani.. Bydlim kapku dal od tebe tak bysme to asi museli resit dobirkou nebo cimsi Napisu ti mejla a domluvime se pres nej oky? Dikec Bandit
flamboyant (Člen) 29.03.2007 18:33:08 Offline |
to all Nj dyz vy tomu nerozumite On kdyz je mladej u me tak porad kouka z okna na svyho milacka banditka jestli se mu nahodou neco nestalo, a tak jsem to vyresila takhle.. aby se zasejc mohl venovat me ze jo a ja se mohla konecne vyspat a nedrzela bych nocni u vokna Delam to samozrejme rada ale znam lepci veci Timto se Psane omlouvam Tvuj napad muzu realizovat treba na svatek Tak vsem mooooc dikec Jste super... Bandit
Editoval osiris (29.03.2007 18:40:27)
Michal GSX (Člen) 29.03.2007 21:41:09 Offline |
flamboyant psal:Zdarec Nemel by nekdo tip na darek k narozeninam pro banditaka? Jsem mooc zoufalej batoh Dik moc Jste vsichni supr videli jsme se i na srazech Tak bandit at zije "zacatek" sezony
skus pozriet sem:
http://www.levnealarmy.eu/gsm-pagery-c- … cad41ef326
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Stránky: 1