Nejsi přihlášen
chcete dostat zaplaceno za čtení reklam?
tak jestli chcete mrknete na tohle
http://www.ermail.cz/link/cNeVjCe72Nmje … ej2j7YceCJ
Re: chcete dostat zaplaceno za čtení reklam?
kloucek psal:tak jestli chcete mrknete na tohle
nooo naprostý dostaneš je to ovina jak má bejt
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Banditatom (Člen) 02.08.2011 18:16:42 Offline |
...mazej na ksixhtbůk
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2011 18:17:31 Offline |
Banditatom psal:...mazej na ksixhtbůk
at de do prdele - tam sem já
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kloucek psal:tak jestli chcete mrknete na tohle
Ani to nebudu číst, ale řeknu ti tohle....
Před pár lety bylo v TV (jak jinak, TV HOVNA) reportáž o hellomobil že ti budou posílat sem tam nějaký mail nebo SMS reklamní.... zkrátím to = více jak rok a půl jsem z nich páčil nějakých 50,- Kč odměny (nešlo mi o ty prachy jako takové, ale o princip - btw veškerou korespondenci a různé printscreeny atd mám schované ) Když mi nedávno, tak 2-3 měsíce nazpět poslali nakonec nějakých 80,- Kč tak jsem svou registraci stáhnul a hodil je do spamu
Nic lidského mi není cizí
Tomas600N psal:co to tu posledni dobou chodi za kokoty?
To skončí jako u veteránů... teď je to "samej pracháč" co si koupí udělané auto nebo motorku, ale většina z nich akorát tak schopna dolívat benzín a jezdit s tím - jinak asi ránu a vše si platěj a dělá jim někdo jiný...... Pak si každej myslí, že kdo má "veterána" je milionář a chovaj se tak k celé komunitě a bohužel i řemeslníci ubývaj - hlavně ti šikovní, ostatní jen prachy prachy a práce mizerná až úplně na .... ...
Znám jen 2 lidi, kteří mají opravdu miliónové kousky a opravdu na tom makají samy nebo z velmi podstatné části (vše si člověk přece jen neudělá)
Jak říká můj otec, kdo si mašinu nerozebere do šroubku a nesloží zpět, tak neví na čem jezdí a s čím má tu čest...
MaraKM psal:Jak říká můj otec, kdo si mašinu nerozebere do šroubku a nesloží zpět, tak neví na čem jezdí a s čím má tu čest...
Tak to tu motorkářů bude na prstech jedné ruky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:MaraKM psal:Jak říká můj otec, kdo si mašinu nerozebere do šroubku a nesloží zpět, tak neví na čem jezdí a s čím má tu čest...
Což o to rozložitelů by tu bylo dost, ale skladačů moc nejni
Lepší někdy, než nikdy.
2 MaraKM - souhlas v tomhle ohledu s Ondrášem.
Jinak si nemyslim, že je něco špatnýho na tom, aby když jsem holt levej na tyhle věci (filtr a olej zvládne každej!), abych si prostě nezaplatil někoho, kdo to udělá. JIná věc je, jak ten člověk pak vystupuje, ale to že má někdo prachy a nechá si zaplatit servis mi přijde normální.
Jak psal Drakoxxxl - rozeberu všechno, ale nazpátek složim tak maximálně kolo..
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:MaraKM psal:Jak říká můj otec, kdo si mašinu nerozebere do šroubku a nesloží zpět, tak neví na čem jezdí a s čím má tu čest...
já sem první...
gdo sou ti zbývající 4?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Ondráš psal:MaraKM psal:Jak říká můj otec, kdo si mašinu nerozebere do šroubku a nesloží zpět, tak neví na čem jezdí a s čím má tu čest...
já sem první...
gdo sou ti zbývající 4?
ja jsem druhej
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 03.08.2011 18:27:11 Offline |
Ondráš psal:Loser psal:ja jsem druhej
Ty vydáš minimálně za 2.
no ty už taky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Nedělejte ze sebe takový nemehla... já myslel fakt opravdu lidi, co si ani olej nevymění a že by se řetěz mohl vytahat taky netuší (je to převážně zkušenost od aut u motorek to takový nebývá). Já mám makání v garáži jako relax, i když mi to mnohdy trvá spoutu času...
MaraKM psal:Nedělejte ze sebe takový nemehla... já myslel fakt opravdu lidi, co si ani olej nevymění a že by se řetěz mohl vytahat taky netuší (je to převážně zkušenost od aut u motorek to takový nebývá). Já mám makání v garáži jako relax, i když mi to mnohdy trvá spoutu času...
tak pokud to bereš tak, že výměna oleje, mazání/čištění/napínání řetězu a např. výměna desek je známka vyšší dívčí, tak to jsem mechanik par excellence
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 03.08.2011 22:17:27 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:no ty už taky
Takže je nás 5, tak už se nehlašte.
já už se stejně přihlásit nemůžu ,...už jsem měnil olej ,desky, gufera předních vidlic ,snímač otáček na klice ,vařil karter ,takže to už jsem diplomovanej suprultrakurvamechanik
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
redik27 psal:redik27 psal:Já se nehrnu do motoru, bo na to nemám ty správné ištrumenty a zkušenosti
ale fichtla nebo jawku jsem měl rozebranou furt a i jsem to složil :)
Tak to já taky , tam to byl pokus omyl, max to netáhlo a vždy se našel nějakej fachman, co to sešteloval :)
Ale banditek, to je pro mě španělská vesnice. Volej bych vyměnil, kola sundám, řetěz dopnu, vzducháč uz bych taky dal, ale na spoustu věcí nemám vehementy. Když ksem pomáhal při výměně svící, to by mě prasknul... Prachů je málo, ale stejně něco ušetřim pro někoho, kdo tomu rozumí...
Obdivuju lidi, co to uměj.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
redik27 psal:redik27 psal:Já se nehrnu do motoru, bo na to nemám ty správné ištrumenty a zkušenosti
ale fichtla nebo jawku jsem měl rozebranou furt a i jsem to složil :)
Tak nějak to bylo myšleno... chjo, berete člověk za každý písmeno co
na motor u bandity bych si taky netroufnul
Stránky: 1