Nejsi přihlášen
Re: Servis
jura psal:Tak uz budu muset do servisu s mojim Tunakem,ma nekdo zkusenosti s Dmoto v Brne,a nebo Repremoto v Opave?Nerad bych to sveril nejakemu mrdalovi.
Zkus napsat LIPovi,myslím že má taky Tuono a taky to v Brně někam dal a má ho rozmrdaný ze servisu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
S dmoto zatím osobní zkušenost nemám, jenom jsem někde v diskuzích našel ne zrovna nejlepší reference. Ale asi se tam někdy vypravím, protože na Aprilie tady toho moc není.
Mám zkušenost s Triskelem v Břeclavi a to dvojí.
Byl jsem tam loni s banditem a všechno bez problémů a v pohodě. Uděláno rychle, kvalitně a za dobré prachy. Pokecal jsem si s tím servisákem a vypadal, že tomu rozumí.
Pak jsem tam byl letos s tuňákem a katastrofa - půlku věcí neudělali, nalili tam jiný olej, než tam má být, při výměně řetězu ani nevyčistili ty vodící lišty a věci kolem, takže jsem měl hned nový řetěz zasraný od bordelu. A po dojetí domů jsem už druhý den nenastartoval. Měsíc jsem pak bádal, žím to je.
Asi záleží, kdo to zrovna dělá.
Ideální by bylo najít někoho, kdo se v Aprilkách fakt vyzná a je spolehlivý a šikovný. Se servisy mám povětšinou špatné osobní zkušenosti.
Tak je to asi fakt tak, jak jsem si myslel,asi to dam udelat znamemu v Bohumine,i kdyz to neni aprilia servis,a hlaseni o servise na displeji dam pak vymazat v autorizovanem servisu.To se mi stalo uz pri koupi,ze mi v tom bazaru nalili jiny olej,,a kdyz jsem jim rek,ze takovy tam nema byt,tak pak tvrdili,ze se zmylili,a nalili tam to co ma byt,ze ho byli extra koupit,proste ojebavky,bla bla.Zatim diky,Lipe.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Stránky: 1