Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 05.08.2011 01:00:25 Offline |
Čím mažete řetěz?
bylo to tu už asi milionkrát,ale nabídky se jistě mění, tak bych se rád poptal, čím mažete?
Nechci slyšet scotta , nemažu a podobný věci...
Jen značky Valvoline a PDL (PDL teda tuplem ne a desetkrát fuj!!) se mi neosvědčily.
S PDLkem je mi řetězu uplně líto, jak je ho slyšet...sice je to suchý, ale vlastně na něm není nic... takže zahazuju a čekám na rady..
Honzik8719 (Člen) 05.08.2011 06:17:41 Offline |
Re: Čím mažete řetěz?
Přd prázdninama sem koupil u Kojaka DID a pohoda,maže to dobře,skoro to nelítá z řetězu, pak se mi osvedčil Motorex co měl táta a Motul taky neyl k zahození...měl sem i nějakou or pixslu od táty z Luisu a to stálo úplně za hovno...
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 05.08.2011 08:46:31 Offline |
nejlepčí je psí sádlo s vlkodlaka zabitého za uplňku
motul
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mažu Procyclem, na to moje prcání super
http://www.novelmoto.cz/novelmoto/eshop … cle-750-ml
Koldan psal:žádném případě Denicol, je to jako žvejka, nalepí se to a nechce to jít dolů ani za sviňu. jináč vymýšlíš to co tu už bylo mockrát. Castrol nebo Motul je osvědčený.
hele úplně největší ojeb je ten originál mazunk na novým řetězu ač jsem se to snažil otřít sebelíp, po jedný brněnský seanci jsem musel brát celou jebku odmašťovačem na trouby bylo to úplně všude
Jinak doteď Castrol a nově jsem koupil Motorex - na jebce držel a tam jezdím drobet rychlejc
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 05.08.2011 10:14:42 Offline |
za mě Motul, Road, Off-road i Racing verze jsou fajn. Ještě jsem měl dřív Motorex racing a taky šel, ale ten Motul je podle mě lepší, líp se nalepil a dýl tam vydržel. Kastról jsem neměl a absolut nejhorší byl Ma-Fra z Bikersu co jsem koupil jako nouzovku. To bylo neuvěřitelný jak to dokázalo zasrat celou motorku a půlku spolujezdkyně.
kdo maže najede 15tis
kdo čistí a maže najede 15tis
kdo nemaže, najede je taky
motul je fajn a na ostatn jebky mám za 4.95€ od louise snad pul metrový spreje na mazání, čištění i na kotouče
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:kdo maže najede 15tis
motul je fajn a na ostatn jebky mám za 4.95€ od louise snad pul metrový spreje na mazání, čištění i na kotouče
...maj recht, patnáct dáš i na nemazanym ...a pamatuju na Kovalova slova, dyš řikal:"...neš mít zajebaný bílý kola, to si rači po pjeti koupim novou řetězofku"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:luboss psal:kdo maže najede 15tis
motul je fajn a na ostatn jebky mám za 4.95€ od louise snad pul metrový spreje na mazání, čištění i na kotouče...maj recht, patnáct dáš i na nemazanym ...a pamatuju na Kovalova slova, dyš řikal:"...neš mít zajebaný bílý kola, to si rači po pjeti koupim novou řetězofku"
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2011 12:19:15 Offline |
bílej valvoline..a kola a motka čistá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 05.08.2011 14:15:09 Offline |
K.a.s.y.m. psal:bílej valvoline..a kola a motka čistá
bílej valvoline a byl po celý moto
vogové víte co je to udržovat bílé kola tak ať jsou alespoň 100km čisté
hlemejzd999 (Člen) 05.08.2011 15:20:29 Offline |
jenom jenou sem si koupil Denicol ....motorka zasraná až do buhvíkam..ještě mi zbyl skoro celej sprej ...jak říkám - jen jenou...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:jenom jenou sem si koupil Denicol ....motorka zasraná až do buhvíkam..ještě mi zbyl skoro celej sprej ...jak říkám - jen jenou...
...můžeš s nim mazat vrátka, aby nevrzali
Mažu to tímhle a nestarám se o nic.Vydrží tak na 1000 km.Bordel se tolik nelepí jak u ostatních.
http://www.motops.cz/cz/katalog-produkt … etez/c2578
Mám rád lidi na svém místě...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2011 16:58:48 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:bílej valvoline..a kola a motka čistá
vogové víte co je to udržovat bílé kola tak ať jsou alespoň 100km čisté
musíš mazat jen řetěz ne celou motorku
Banditatom (Člen) 05.08.2011 18:16:51 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:bílej valvoline..a kola a motka čistá
vogové víte co je to udržovat bílé kola tak ať jsou alespoň 100km čistémusíš mazat jen řetěz ne celou motorku
on to nejní konserfační cprej???
joo už su vylečenej s testování. Kamarád co dělá distributora nějaký značky co prodává maziva mě jako požádal estliva bych jako neotestoval nějaký jejich nový sprej na motořetězy. Já vůl teda kývnul jako, že sprej zdarma tak proč néé umyl jsem motorku, namazal a jako frajer jsem se vydal do ulic... Po deseti km jsem zastavil a všechno co bylo na řetězu ( řetěz jsem nikdác takhle čistý!!! neměl) jsem měl na tom bílém zadním kole bílé podsedlovce... no já myslel, že mě mrdne... největší prdel ovšem bylo v tom že ten sráč nešel z ničeho dolů.... 4h jsem pucoval kolo s podsedlákem
Profilube,nic jineho,jsem zkousel vsecko,pucovat pak kolo a masinu od toho sajrajtu,seru na to,Profilube,pohoda!!!!! http://www.douda.com/oscommerce/profi-lube-p-895.html
Editoval osiris (06.08.2011 11:44:25)
Männer sind primitiv,aber glücklich!
motorex právě mám (tuším 622). Makám s ním dva roky a poslední dobou mě to sere, nějak to nedrží.... co mám a je good, od motorexu malý spray pod sedlo, který se dá plnit tím velkým.
tohle jsem slyšel že je dobrý PROFI DRY LUBE.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Za mě PDL, mám zlatý kola a nikde ani kapka a na rozetu je taky lepší pohled když neni ulepená od bordelu, jen se musí častějš mazat.Malej sprej na cesty. U luise stojí kolem 13 oiro za 400ml.Předtim jsem používal normální maziva a bylo to všechno ulepený.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.08.2011 21:41:11 Offline |
banda1250 psal:Jsem si myslel,.že W5 z lídlu stojí za hovno a vono né.Čistí to,maže to,řetězovka zatím neříká nic,tak uvidíme
povíme si za pár čistění...žere to gumičky
hlemejzd999 (Člen) 11.08.2011 12:15:53 Offline |
K.a.s.y.m. psal:banda1250 psal:Jsem si myslel,.že W5 z lídlu stojí za hovno a vono né.Čistí to,maže to,řetězovka zatím neříká nic,tak uvidíme
já su kulak ...a u nás žerem svazáky !
Honzik8719 psal:Přd prázdninama sem koupil u Kojaka DID a pohoda,maže to dobře,skoro to nelítá z řetězu
DID sem taky používal a byl dobrej. Vono toho bylo dobrýho víc, ale dycky jen nějakou dobu, třeba jednu dobu byl dobrej motul...když sem koupil další stál za hovno....tak sem koupil nějakej v keramickej bílej sajrajt (už si nepametám název) a paráda největší, bylo i krásně vidět kam se to stříklo, držel na řetězu, ale při tom nelepil, šel z boků setřít suchou hadrou a řetěz na bocích krásně lesklej válečky krásně namazaný....další sezónu sem ho koupil zas a... furt zesratý kolo na řetězu to nechtělo držet, prostě šit....tak nevim co s tim výrobci dělaji.
Ten did sem měl poslední dvě sezóny a furt spokojenost, tak snad to nepokurvěj...i když mě už je to vlastně šumák
zzzmrzlinar (Člen) 11.08.2011 14:02:57 Offline |
K.a.s.y.m. psal:banda1250 psal:Jsem si myslel,.že W5 z lídlu stojí za hovno a vono né.Čistí to,maže to,řetězovka zatím neříká nic,tak uvidíme
pytschu žere, aspoň tady u nás na severu si to Lidlosráč nedovolí, pravda že jsem s ním nemazal, ale čistil, ČeZetu, DIDa, RKčko a i ten na kterým nejni nic napsané a nevyžralo to nikdá nic
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2011 14:45:10 Offline |
zzzmrzlinar psal:K.a.s.y.m. psal:banda1250 psal:Jsem si myslel,.že W5 z lídlu stojí za hovno a vono né.Čistí to,maže to,řetězovka zatím neříká nic,tak uvidíme
pytschu žere, aspoň tady u nás na severu si to Lidlosráč nedovolí, pravda že jsem s ním nemazal, ale čistil, ČeZetu, DIDa, RKčko a i ten na kterým nejni nic napsané a nevyžralo to nikdá nic
já s tim čistim kola
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 00:58:21 Offline |
hlemejzd999 psal:jenom jenou sem si koupil Denicol ....motorka zasraná až do buhvíkam..ještě mi zbyl skoro celej sprej ...jak říkám - jen jenou...
jak mi asi došel Motul ,tak sem na podzim šách po tom Denicolu ...to sem neměl dělat ...dneska jsem to myl vodevšad a nešlo to dolu ...tak sem se nasral a umyl to celý benzínem (no co to je za sráč ,to neni ani možný)
...o kroužkum na řetězu tech.benzín nevadí,protože tam už skoro žádný nejsou
...ted maj akci na ČZ zlatej X-ring...
ale houno,2 sezony s tim čistim a RK vod výroby furt v pohodě
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 11:54:34 Offline |
banda1250 psal:K.a.s.y.m. psal:banda1250 psal:Jsem si myslel,.že W5 z lídlu stojí za hovno a vono né.Čistí to,maže to,řetězovka zatím neříká nic,tak uvidíme
ale houno,2 sezony s tim čistim a RK vod výroby furt v pohodě
já s tim čistim taky a řetěz vod začátku v prdeli ...někde chybí i O kroužky
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 11:56:49 Offline |
hlemejzd999 psal:banda1250 psal:K.a.s.y.m. psal:
povíme si za pár čistění...žere to gumičkyale houno,2 sezony s tim čistim a RK vod výroby furt v pohodě
já s tim čistim taky a řetěz vod začátku v prdeli ...někde chybí i O kroužky
ale ty už tam nebyli předloni
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:jenom jenou sem si koupil Denicol ....motorka zasraná až do buhvíkam..ještě mi zbyl skoro celej sprej ...jak říkám - jen jenou...
jak mi asi došel Motul ,tak sem na podzim šách po tom Denicolu ...to sem neměl dělat ...dneska jsem to myl vodevšad a nešlo to dolu ...tak sem se nasral a umyl to celý benzínem (no co to je za sráč ,to neni ani možný)
...o kroužkum na řetězu tech.benzín nevadí,protože tam už skoro žádný nejsou
...ted maj akci na ČZ zlatej X-ring...
..hele,plazivej..
..kombinace ČZ zlatý X-ring a profi dry lube..
..takhle bys to měl čačí..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:52:23 Offline |
Pšán psal:..hele,plazivej..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00143.jpg
..takhle bys to měl čačí..
jůůů ...to chci ...snad i ten pdl si koupim ....
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 12:53:18 Offline |
hlemejzd999 psal:Pšán psal:..hele,plazivej..
..takhle bys to měl čačí..jůůů ...to chci ...snad i ten pdl si koupim ....
ale ta zadní zlatá rozeta asi k tomu nebude
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 13:11:14 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Pšán psal:..hele,plazivej..
..takhle bys to měl čačí..jůůů ...to chci ...snad i ten pdl si koupim ....
ale ta zadní zlatá rozeta asi k tomu nebude
tak teda jo...
Banditatom (Člen) 04.03.2012 13:13:38 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
jůůů ...to chci ...snad i ten pdl si koupim ....ale ta zadní zlatá rozeta asi k tomu nebude
tak teda jo...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _xring.png
pižo ta řwtězovka je nějak za hubičku né?
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 13:15:58 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:ale ta zadní zlatá rozeta asi k tomu nebude
tak teda jo...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _xring.pngpižo ta řwtězovka je nějak za hubičku né?
akce né voe
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 13:24:37 Offline |
ještě sem vobjednal holce tohle, at si i ona taky něco užije
http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/ … m=sims%203
manželce nic akorát sme si ráno zapíchali ...
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 15:27:58 Offline |
noise psal:Mne by spis zajimalo jakou ma myt viskozitu mazadlo na retez? Mam doma hafo mazadel od ritkych po huste...
no takovou aby se odpařila těkavá látka a zůstalo tam jen to mazadlo a to tam vydrželo při vysoké rychlosti...a moc to nelepilo ...tak asi...
..Too Hlemejžď:
..či tě není,přikůpiš né..
http://www.supersprox.cz/products.php?cat=2076
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 psal:ještě sem vobjednal holce tohle, at si i ona taky něco užije
http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/PC/Hry/The-Sims-3-PLUS-Domaci-Mazlicci-PC.html?listtype=search&searchparam=sims%203
manželce nic akorát sme si ráno zapíchali ...
Ty woe , von nekdo jeste kupuje originalky Ja myslel , ze vot ty doby co je net , to uz neni potreba
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 17:49:59 Offline |
Pšán psal:..Too Hlemejžď:
..či tě není,přikůpiš né..
http://www.supersprox.cz/products.php?cat=2076
yebat
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 17:53:38 Offline |
deny1234 psal:hlemejzd999 psal:ještě sem vobjednal holce tohle, at si i ona taky něco užije
http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/PC/Hry/The-Sims-3-PLUS-Domaci-Mazlicci-PC.html?listtype=search&searchparam=sims%203
manželce nic akorát sme si ráno zapíchali ...Ty woe , von nekdo jeste kupuje originalky Ja myslel , ze vot ty doby co je net , to uz neni potreba
když to máš tak...má vobje verze i s tim datadiskem cracknutý a furt brečí , že jí to vopčas padá a že si to nestihla uložit ..stahnul jsem milijóny cracků a furt nějaký sraní s tim ...konkretně teda s tim Sims 3...
jinak ostatní moje hry (asi 300 GB na disku ) mám origo stáhlý z netu s crackama a no problem ...jen ty Sims se ji vedle na počítači nějak serou ,a tak to koupim ,no....srát na peníze voe
hlemejzd999 psal:deny1234 psal:hlemejzd999 psal:ještě sem vobjednal holce tohle, at si i ona taky něco užije
manželce nic akorát sme si ráno zapíchali ...Ty woe , von nekdo jeste kupuje originalky Ja myslel , ze vot ty doby co je net , to uz neni potreba
když to máš tak...má vobje verze i s tim datadiskem cracknutý a furt brečí , že jí to vopčas padá a že si to nestihla uložit ..stahnul jsem milijóny cracků a furt nějaký sraní s tim ...konkretně teda s tim Sims 3...
jinak ostatní moje hry (asi 300 GB na disku ) mám origo stáhlý z netu s crackama a no problem ...jen ty Sims se ji vedle na počítači nějak serou ,a tak to koupim ,no....srát na peníze voe
...no bodejť, kór dyšs ráno na pani ušetřils
Honzik8719 (Člen) 04.03.2012 18:49:19 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:deny1234 psal:
Ty woe , von nekdo jeste kupuje originalky Ja myslel , ze vot ty doby co je net , to uz neni potrebakdyž to máš tak...má vobje verze i s tim datadiskem cracknutý a furt brečí , že jí to vopčas padá a že si to nestihla uložit ..stahnul jsem milijóny cracků a furt nějaký sraní s tim ...konkretně teda s tim Sims 3...
jinak ostatní moje hry (asi 300 GB na disku ) mám origo stáhlý z netu s crackama a no problem ...jen ty Sims se ji vedle na počítači nějak serou ,a tak to koupim ,no....srát na peníze voe...no bodejť, kór dyšs ráno na pani ušetřils
:D :D :D
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 19:39:03 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:deny1234 psal:
Ty woe , von nekdo jeste kupuje originalky Ja myslel , ze vot ty doby co je net , to uz neni potrebakdyž to máš tak...má vobje verze i s tim datadiskem cracknutý a furt brečí , že jí to vopčas padá a že si to nestihla uložit ..stahnul jsem milijóny cracků a furt nějaký sraní s tim ...konkretně teda s tim Sims 3...
jinak ostatní moje hry (asi 300 GB na disku ) mám origo stáhlý z netu s crackama a no problem ...jen ty Sims se ji vedle na počítači nějak serou ,a tak to koupim ,no....srát na peníze voe...no bodejť, kór dyšs ráno na pani ušetřils
dostala,co chtěla ...
Banditatom (Člen) 04.03.2012 20:00:14 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:dostala,co chtěla ...
Skromná... Dobře ses oženil... Jiná by chtěla botčiky, šatičky...
Týhle stačí jen prohnat kance houštinou a je klid.
medvěda jeskyní voe....
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 20:01:35 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:dostala,co chtěla ...
Skromná... Dobře ses oženil... Jiná by chtěla botčiky, šatičky...
Týhle stačí jen prohnat kance houštinou a je klid.
...musí bejt ráda i za to málo ...
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 20:21:18 Offline |
morganzd psal:hlemejzd999 psal:...ted maj akci na ČZ zlatej X-ring...
Gde? Taky to budu muset letos měnit
Ahoj, mám od kámoše možnost zdarma malej sprej na řetězy cca 100ml od Bernera. Již jsme ho zkoušel a z řetězu to nijak nelétá Má někdo dlouhodobou zkušenost s používáním, zda to vůbec maže ? Díky za postřehy.
Učím se jezdit - bezpečně a s rozumem.
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 21:06:17 Offline |
Čert psal:Ahoj, mám od kámoše možnost zdarma malej sprej na řetězy cca 100ml od Bernera. Již jsme ho zkoušel a z řetězu to nijak nelétá Má někdo dlouhodobou zkušenost s používáním, zda to vůbec maže ? Díky za postřehy.
je to drahý a malý
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 21:07:59 Offline |
hlemejzd999 psal:Čert psal:Ahoj, mám od kámoše možnost zdarma malej sprej na řetězy cca 100ml od Bernera. Již jsme ho zkoušel a z řetězu to nijak nelétá Má někdo dlouhodobou zkušenost s používáním, zda to vůbec maže ? Díky za postřehy.
je to drahý a malý
jo zdarma ..., tak jen malý
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2012 11:06:16 Offline |
Čert psal:Ahoj, mám od kámoše možnost zdarma malej sprej na řetězy cca 100ml od Bernera. Již jsme ho zkoušel a z řetězu to nijak nelétá Má někdo dlouhodobou zkušenost s používáním, zda to vůbec maže ? Díky za postřehy.
hele teď tady byl servisak na el.paletak a měl všechny možný spreje vod Bernera.
...jako říkal , že dobrý ...
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 18:58:41 Offline |
Čert psal:Hele Hlemejžd, diky za nějakou info
Jo a kde pracuješ ?, máte asi takové oranž-červené el. paleťáky (BT,Toyota)?
Má někdo s tím bernerem na řetěz osoboní zkušenost ? , Díky
máme myslim Toyotu ,ale upravenou na zakázku na kulatý role místo palet
čoveče včera byl u nás doma opravář na pračku a taky měl Berner mazadla
hlemejzd999 psal:Čert psal:Hele Hlemejžd, diky za nějakou info
Má někdo s tím bernerem na řetěz osoboní zkušenost ? , Díkymáme myslim Toyotu ,ale upravenou na zakázku na kulatý role místo palet
...aby je neměl na paní, když nejseš doma....
WD club member...
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 19:58:33 Offline |
Hanz psal:hlemejzd999 psal:Čert psal:Hele Hlemejžd, diky za nějakou info
Má někdo s tím bernerem na řetěz osoboní zkušenost ? , Díkymáme myslim Toyotu ,ale upravenou na zakázku na kulatý role místo palet
čoveče včera byl u nás doma opravář na pračku a taky měl Berner mazadla...aby je neměl na paní, když nejseš doma....
já náhodou byl doma ...a lezl jsem mu právě do kufru , co tam všecko má
hlemejzd999 psal:já náhodou byl doma ...a lezl jsem mu právě do kufru , co tam všecko má
...tak jestli vás takhle našla paní, tak to pro ni musel být strašný pohled, ty v předklonu se jako hrabeš v kufru a pan opravář za zády s mazadlem v ruce....
WD club member...
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:10:19 Offline |
Hanz psal:hlemejzd999 psal:já náhodou byl doma ...a lezl jsem mu právě do kufru , co tam všecko má
...tak jestli vás takhle našla paní, tak to pro ni musel být strašný pohled, ty v předklonu se jako hrabeš v kufru a pan opravář za zády s mazadlem v ruce....
mazadlo sem měl já v ruce a opravář byl na čtyřech na zemi u pračky
hlemejzd999 psal:Hanz psal:hlemejzd999 psal:já náhodou byl doma ...a lezl jsem mu právě do kufru , co tam všecko má
WD club member...
hlemejzd999 psal:Hanz psal:hlemejzd999 psal:já náhodou byl doma ...a lezl jsem mu právě do kufru , co tam všecko má
...a nyní co je horší, když Vás takhle našla paní ?
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:20:08 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Hanz psal:
...tak jestli vás takhle našla paní, tak to pro ni musel být strašný pohled, ty v předklonu se jako hrabeš v kufru a pan opravář za zády s mazadlem v ruce....mazadlo sem měl já v ruce a opravář byl na čtyřech na zemi u pračky
...a nyní co je horší, když Vás takhle našla paní ?
pani jen říkala „ hlavně aby nebyla v prdeli “
hlemejzd999 psal:Mour psal:hlemejzd999 psal:
mazadlo sem měl já v ruce a opravář byl na čtyřech na zemi u pračky...a nyní co je horší, když Vás takhle našla paní ?
...doufám, že myslela pračku?
Honzik8719 (Člen) 06.03.2012 20:26:42 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:
...a nyní co je horší, když Vás takhle našla paní ?pani jen říkala „ hlavně aby nebyla v prdeli “
...plechovka od Bernera
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2012 20:31:56 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:Mour psal:...a nyní co je horší, když Vás takhle našla paní ?
asi jo dívala se přitom na peněženku
Banditatom (Člen) 07.03.2012 15:30:53 Offline |
hlemejzd999 psal:Čert psal:Hele Hlemejžd, diky za nějakou info
ahj já jsem helmut...opravář praček
Zdeněk psal:Jo jo, taky mám ten čistič a mazač z Lídlu. Taky spokojenost. Eště jestli je spokojenéj ten řetěz
...drak píše o MAZADLE z lidlu, né čističi... na ten čistič z lidlu se tu už docela nadávalo. Líp číst...
GSF 600 S '99
morganzd psal:Zdeněk psal:Jo jo, taky mám ten čistič a mazač z Lídlu. Taky spokojenost. Eště jestli je spokojenéj ten řetěz
...drak píše o MAZADLE z lidlu, né čističi... na ten čistič z lidlu se tu už docela nadávalo. Líp číst...
No si myslím, že je vlastně skoro jedno, čim se to namaže, ale hlavně že se to namaže. I kdyby to někdo mazal obyčejným převoďákem PP80, hlavně že je mázléj. To ostatní je o pohodlnosti a kvality namazání. Samosebou, když to máznu méně kvalitním mazadlem, tak to nezaschne a lepí se na něj nečistoty a to vzniklé bláto kurví řetěz. A ohledně čističe jsem sem-tam něco četl, ale je to věc názoru.
sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen) 15.04.2012 11:21:35 Offline |
Kelly01 psal:drak85 psal:Vyčistím petrolejem, namažu ketenspreyem z Louise nebo i z Lidlu. Vyčístím co 500 km. Po 30 000 Km řetěz v top stavu. Na 12-ku to není špatné...
Jsem se po ránu pobavil
čemu se řehněj? na šestce jsem měl řetěz cca 15tis a další majitelé už mají dávno přes tuhle hodnotu takže si troufnu říct, že ten řetěz už má kolem 25tis... no na autobusu je ko po 15tis ale kdo ví kolik na něm nalítali přede mnou
TOP stav mne pobavil, funkční bude ale vůle na zubech a do stran určitě TOP nebudou
Kdyby sis nekupoval pičoviny na pouti a neskládal z nich předek tak sis mohl dopřát věc která má opravdu význam a tou je onen řetěz
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2012 11:43:03 Offline |
Kelly01 psal:TOP stav mne pobavil, funkční bude ale vůle na zubech a do stran určitě TOP nebudou
Kdyby sis nekupoval pičoviny na pouti a neskládal z nich předek tak sis mohl dopřát věc která má opravdu význam a tou je onen řetěz
Banditatom (Člen) 15.04.2012 11:50:50 Offline |
Kelly01 psal:TOP stav mne pobavil, funkční bude ale vůle na zubech a do stran určitě TOP nebudou
na řetěs sere bílej tesák ještě ho mám kam došponovat a na pouť bys občas mohl zaskočit maj tam tůze zajimavý věci
Banditatom (Člen) 15.04.2012 11:52:57 Offline |
osirisej máš to nějaký moc čistý né?
furt dokola, můžete ho tam mít 50000km to je váš problém, klidně si ho leštěte s kládou, ale netvrďte mi že po těch km nemá vůle v na zubech a do boku, baby už máte v těch letech taky vyklechtaný ale furt se dají šukat - v nejhorším si zhasnete nebo před tím dáte pár panáků, to pro případ že už to je zblízka nekoukatelný
A s řetězem je to holt stejný, funkční, navenek naleštěnej prd ale ty km mu už neodpářete
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2012 12:58:41 Offline |
osiris psal:...však jo, z každý strany jeden ...ty je tam snad nemáš?
Banditatom (Člen) 15.04.2012 12:59:11 Offline |
Kelly01 psal:furt dokola, můžete ho tam mít 50000km to je váš problém, klidně si ho leštěte s kládou, ale netvrďte mi že po těch km nemá vůle v na zubech a do boku, baby už máte v těch letech taky vyklechtaný ale furt se dají šukat - v nejhorším si zhasnete nebo před tím dáte pár panáků, to pro případ že už to je zblízka nekoukatelný
A s řetězem je to holt stejný, funkční, navenek naleštěnej prd ale ty km mu už neodpářete
jsi mě připoměl jednoho kolegu" nic kluci dnes je čtvrtek...musím se věnovat ženě...říkejte mě krotitel velryb"
Stránky: 1 2