Nejsi přihlášen
|
zzzmrzlinar (Člen) 08.08.2011 14:48:14 Offline |
Re: severní sekce-neděle 14.8. 2011
já jedu na GP Brna, zafandit Abájovi, Kornfixovi a divočákům.
Jediná otázka je esivá jet už v sobotu, nebo až v neděli ráno.
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:já jedu na GP Brna, zafandit Abájovi, Kornfixovi a divočákům.
Jediná otázka je esivá jet už v sobotu, nebo až v neděli ráno.a v pondělej do Mostu?
Přijedu se na vás kucí podívat, jízdu asi nedám, páč nejsou prachy... A vod 16ti mám sosnu. Takže bych to nedal, už takle mě bolej zápěstí.![]()
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
|
zzzmrzlinar (Člen) 08.08.2011 17:05:49 Offline |
já mám s Mostem smůlu, kolega má dovolenou takže já už nemůžu, budu rád, když se urvu do tý Sosny vod štyrech.
Jel bych asi do Brna jak je těch 26-28.8. ale jen esivá se půjde jet jenom část, bo 13 a půl litru za komplet třídenní paket nepřipadá v úvahu, dal bych tak 2 vodpoledne.
zzzmrzlinar psal:já mám s Mostem smůlu, kolega má dovolenou takže já už nemůžu, budu rád, když se urvu do tý Sosny vod štyrech.
Jel bych asi do Brna jak je těch 26-28.8. ale jen esivá se půjde jet jenom část, bo 13 a půl litru za komplet třídenní paket nepřipadá v úvahu, dal bych tak 2 vodpoledne.
my chceme jet určo tu neděli kvalda a enduráns, taky bysme rádi ještě půlden k tomu, ale zatim s nim nejni řeč ![]()
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar psal:já jedu na GP Brna, zafandit Abájovi, Kornfixovi a divočákům.
Jediná otázka je esivá jet už v sobotu, nebo až v neděli ráno.
Já jedu už ve čtvrtek odpoledne
musím si trochu užít volna,když už dovolená stála za ![]()
jaryn psal:co já jsem za vosla,to snad nejni možný... Sem zapomněl,že musím na oslavu matčinejch šedesátin. To je zas vlákno za všechny prachy... Sorry
vyvez mamku do Mostu na hapídejs vokruh![]()
![]()
nejedu ani do Mostu, sem ten tejden v Holancku![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 08.08.2011 23:34:55 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:já mám s Mostem smůlu, kolega má dovolenou takže já už nemůžu, budu rád, když se urvu do tý Sosny vod štyrech.
Jel bych asi do Brna jak je těch 26-28.8. ale jen esivá se půjde jet jenom část, bo 13 a půl litru za komplet třídenní paket nepřipadá v úvahu, dal bych tak 2 vodpoledne.my chceme jet určo tu neděli kvalda a enduráns, taky bysme rádi ještě půlden k tomu, ale zatim s nim nejni řeč
mno to je dost blbý, na enduránc se necejtím a hlavně nemám žádnej tým, takže zase pechfógl. Zkusím teda asi nějaký Mosty
Stránky: 1