Nejsi přihlášen
Zkušenost s timhle škopkem
máte někdo (Uvex Helix RS 750) ??? http://www.louis.de/_1013d165cc3a077c4d … _gr=204604
Vod Uvexu jezdím V1 a nějak se mi začlo škubat to polstrování na krku, takže bych vužil tý slevy, bo si myslim, že je slušná a ta helma fakt stála celkem dost a onehdy se mi i líbila.
Jinak můj favorit je tenhle Schubert, konečně dělaj tvarově hezký přilby ale nějak se mi nechce dát ty love, no uvidim je fakt pecková http://www.louis.de/_1013d165cc3a077c4d … _gr=216260
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Zkušenost s timhle škopkem
Borák psal:ta shubertka moooc pěkná
teda až na ty prašule
jo je to řacha ale necesemitolikakrvácet
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Když už je řeč o škopcích....
potřeboval bych něco pro ženu a možná i pro sebe (bo ta moja už asi nebude ouplně bezpečná ) Ideální by byla co nejlehčí, se sluneční clonou, ne moc drahá tak do 8čky, spíš turistyše...
docela se mi líbyla tadle, akurát je trochen dražší a chtělo by to někde vyzkoušet a nevim kdy by je měli...
Ps. ten štítek jde sundavat.
vo týhle carbonový uvexe by ti nejlíp povyprávěl inkviz. Hele nepotřebuješ jí v esku? jedna je v čechách u kasyma co podcenil velikost
za mě není lepší varianty v týhle ceně pár jsme jich už dovezli
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.08.2011 18:06:52 Offline |
Zdenda psal:máte někdo (Uvex Helix RS 750) ??? http://www.louis.de/_1013d165cc3a077c4d … _gr=204604
Vod Uvexu jezdím V1 a nějak se mi začlo škubat to polstrování na krku, takže bych vužil tý slevy, bo si myslim, že je slušná a ta helma fakt stála celkem dost a onehdy se mi i líbila.
Jinak můj favorit je tenhle Schubert, konečně dělaj tvarově hezký přilby ale nějak se mi nechce dát ty love, no uvidim je fakt peckováhttp://www.louis.de/_1013d165cc3a077c4d … _gr=216260
jak psal Jelen mám jednu doma a prostě mi nesedí dám v ní tak 20 minut a pak mě začne bolet hlava jinak proti odklápěčce Laser je to nebe a dudy..hučí míň je lehoučká má velkej zornej úhel a i supr odvětrání jako všechno dobrý,ale nesedí mi..kdyby jsi měl zájem mám velikost "S" a na ceně by jsme se dohodli.jel jsem v ní asi dvakrát takže je prostě nová umytá od much(opravdu důkladně jak máš rád) a uklizená v obalu ve skříni.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:vo týhle carbonový uvexe by ti nejlíp povyprávěl inkviz. Hele nepotřebuješ jí v esku? jedna je v čechách u kasyma co podcenil velikost
za mě není lepší varianty v týhle ceněpár jsme jich už dovezli
Já sem tenkrát po ní slintal ale to stála kolem 12 000 a Alan, co měl tenkrát UVEX je neměl skladem. Tak ji asi vezmu, za cca 4780,- to je povinost
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.08.2011 21:45:24 Offline |
Zdenda psal:Kasym: no já mám Mko (jinej model vod Uvexu) ale hoď sem nebo PM cenu a pozeptám se ti.
aspoň 4000 bych za ní chtěl dostat kdyby jsi o někom věděl vyrovnáme se
děkuji
P.S. víš co je sranda..že kde na jinym Uvexu bylo bylo S tak tady je mi malý..asi se tu měněj skořepiny plus to ,že je to Carbon a je to prostě jiný
Zdenda psal:XJelen psal:vo týhle carbonový uvexe by ti nejlíp povyprávěl inkviz. Hele nepotřebuješ jí v esku? jedna je v čechách u kasyma co podcenil velikost
za mě není lepší varianty v týhle ceněpár jsme jich už dovezli
Já sem tenkrát po ní slintal ale to stála kolem 12 000 a Alan, co měl tenkrát UVEX je neměl skladem. Tak ji asi vezmu, za cca 4780,- to je povinost
vo tý povinnosti mi povídej o mě si myslej u lujze, že jsem nějakej kokod bo mám u nich na kontě už osm kousků, z toho čtyry v esku
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 11.08.2011 09:03:04 Offline |
já jsem si tohodle Uvexe tudle v Louisu zkoušel, bo fakt fešná helmice, ale z toho tvaru jsem byl dost zklamanej, ta helma je hrozně úzká, nedalo se to přes tváře vůbec nasadit a vůbec mi neseděla, a eLko už bylo celkově velký,
škoda, asi blbá hlava
...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2011 12:05:44 Offline |
zzzmrzlinar psal:já jsem si tohodle Uvexe tudle v Louisu zkoušel, bo fakt fešná helmice, ale z toho tvaru jsem byl dost zklamanej, ta helma je hrozně úzká, nedalo se to přes tváře vůbec nasadit a vůbec mi neseděla, a eLko už bylo celkově velký,
škoda, asi blbá hlava
...
aspoň nejsem sam
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 11.08.2011 12:17:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:já jsem si tohodle Uvexe tudle v Louisu zkoušel, bo fakt fešná helmice, ale z toho tvaru jsem byl dost zklamanej, ta helma je hrozně úzká, nedalo se to přes tváře vůbec nasadit a vůbec mi neseděla, a eLko už bylo celkově velký,
škoda, asi blbá hlava
...aspoň nejsem sam
nemá tohle souvislost s příslovím „Když je blbá hlava , trpí celé tělo “ ???
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2011 14:47:22 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:já jsem si tohodle Uvexe tudle v Louisu zkoušel, bo fakt fešná helmice, ale z toho tvaru jsem byl dost zklamanej, ta helma je hrozně úzká, nedalo se to přes tváře vůbec nasadit a vůbec mi neseděla, a eLko už bylo celkově velký,
škoda, asi blbá hlava
...aspoň nejsem sam
nemá tohle souvislost s příslovím „Když je blbá hlava , trpí celé tělo “ ???
tady bych to upravil...když je blbá hlava trpí si sama
Takže piču. Celou dobu jsem jezdil od Uvexu velikost M. Tu karbonovou v eMku nenarvu a v L mi není vůbec těsná. Takže smůla, helma je to jinak krásná. Ale nasadil jsem Shoei XR 1100 a to je jak prdel na hrnec!
Zdenda psal:Takže piču. Celou dobu jsem jezdil od Uvexu velikost M. Tu karbonovou v eMku nenarvu a v L mi není vůbec těsná. Takže smůla, helma je to jinak krásná. Ale nasadil jsem Shoei XR 1100 a to je jak prdel na hrnec!
až teprve po roce a půl s šojkou jsem přišel na to proč jsou tak drahý, nedávno jesm si totiž vzal na vyjížďku svojí bejvalou Uvex Boss 525 o který jsem tvrdil, že je supr a pořád jsem přemejšlel jestli má cenu jí měnit za něco co stojí 430ojro.
Strýcfajtr !!!
kdyz jste u tech skopku mate nekdo zkusenostis agv. Libila by se mi k4 torque je to na www.cagiva.cz (na mobile me nejak nejdou odkazy) mam ted shark s500air a dost je v ni kraval a i do ni dost fouka. Tak jestli bych si aspon trocha pomohl. Dik
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
XJelen psal:Zdenda psal:Takže piču. Celou dobu jsem jezdil od Uvexu velikost M. Tu karbonovou v eMku nenarvu a v L mi není vůbec těsná. Takže smůla, helma je to jinak krásná. Ale nasadil jsem Shoei XR 1100 a to je jak prdel na hrnec!
až teprve po roce a půl s šojkou jsem přišel na to proč jsou tak drahý, nedávno jesm si totiž vzal na vyjížďku svojí bejvalou Uvex Boss 525 o který jsem tvrdil, že je supr a pořád jsem přemejšlel jestli má cenu jí měnit za něco co stojí 430ojro.
No jako nechci bejt nechutnej ale ta Shoei ti obemkne hlavu i krk jako kdyby to byla Jdu do ní, mám ji na ebayi za 329,- tak ho ještě zkusim sundat níž. Mimochodem co to k tomu prodávaj za příslušenství takovej ten límec? To ti to jako ještě utěsní kolem krku? A ještě jsem viděl něco jako pinlock.
Zdenda psal:XJelen psal:Zdenda psal:Takže piču. Celou dobu jsem jezdil od Uvexu velikost M. Tu karbonovou v eMku nenarvu a v L mi není vůbec těsná. Takže smůla, helma je to jinak krásná. Ale nasadil jsem Shoei XR 1100 a to je jak prdel na hrnec!
No jako nechci bejt nechutnej ale ta Shoei ti obemkne hlavu i krk jako kdyby to byla
Jdu do ní, mám ji na ebayi za 329,- tak ho ještě zkusim sundat níž. Mimochodem co to k tomu prodávaj za příslušenství takovej ten límec? To ti to jako ještě utěsní kolem krku? A ještě jsem viděl něco jako pinlock.
spodní límec byl extra - pičovina, vyzkoušel jsem ho jednou od Zvířeho, jako ztichne ještě víc, ale...
pinlock standard v dodávce s čirým plégem
spodní podbradek byl v základu
dokupoval jsem akorát tmavý plégo a nosní deflektor
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Zdenda psal:XJelen psal:
až teprve po roce a půl s šojkou jsem přišel na to proč jsou tak drahý, nedávno jesm si totiž vzal na vyjížďku svojí bejvalou Uvex Boss 525 o který jsem tvrdil, že je supr a pořád jsem přemejšlel jestli má cenu jí měnit za něco co stojí 430ojro.No jako nechci bejt nechutnej ale ta Shoei ti obemkne hlavu i krk jako kdyby to byla
Jdu do ní, mám ji na ebayi za 329,- tak ho ještě zkusim sundat níž. Mimochodem co to k tomu prodávaj za příslušenství takovej ten límec? To ti to jako ještě utěsní kolem krku? A ještě jsem viděl něco jako pinlock.
spodní límec byl extra - pičovina, vyzkoušel jsem ho jednou od Zvířeho, jako ztichne ještě víc, ale...
dokupoval jsem akorát tmavý plégo a nosní deflektor
...každopádně to jedenáctikilo je luksusní záležitost a nic lepčího sem asi na hlavje neměl, asik si ho budu vod mladýho pučovat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2011 18:54:28 Offline |
Filous psal:XJelen psal:Zdenda psal:
No jako nechci bejt nechutnej ale ta Shoei ti obemkne hlavu i krk jako kdyby to bylaJdu do ní, mám ji na ebayi za 329,- tak ho ještě zkusim sundat níž. Mimochodem co to k tomu prodávaj za příslušenství takovej ten límec? To ti to jako ještě utěsní kolem krku? A ještě jsem viděl něco jako pinlock.
dokupoval jsem akorát tmavý plégo a nosní deflektor...každopádně to jedenáctikilo je luksusní záležitost a nic lepčího sem asi na hlavje neměl, asik si ho budu vod mladýho pučovat
no v porovnání s tou tvojí imidžovkou bude na hluk a vítr každá luxus
mel sem na mysl treba tohle : http://www.motoprestige.cz/helmy/agv$st … ce.article
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:XJelen psal:
dokupoval jsem akorát tmavý plégo a nosní deflektor...každopádně to jedenáctikilo je luksusní záležitost a nic lepčího sem asi na hlavje neměl, asik si ho budu vod mladýho pučovat
no v porovnání s tou tvojí imidžovkou bude na hluk a vítr každá luxus
...vole ...tomu nerozumíš, na motorce prostě musíš cejtit vítr ve vočích a ve vlasech
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hele nemáte někdo zkušenosti s vyklápěcíma helmama od GIVI , našel jsem na netu GIVI X.08 v akci za 4000kč http://www.motosp.cz/prilba-givi-x-08-n … 22388.html
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Jakou doporučujete výklopnou helmu? Myslim aby moc nesvištěla při vyšší rychlosti a cenovka byla nízká.
marodim jako živnostník a mašina rozbitá, takže prach nejsú
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Stránky: 1