Nejsi přihlášen
Re: Východní sekce
svistouka psal:co třeba v tyništi na benzině na hlavnim tahu hk-vamberk?15,00 ok?kdyby se nekdo chtěl přidat,sem na telefonu,malda bejva akčni a třeba by se projel
tak ok budu tam , není problém
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
svistouka psal:toz pekna projizdka,to se zopakuje
to malda: urobit stk a uskudlit neboli usyslit na benal,kerej je cim dal kurevsky drazsi
si piš
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Já bych to viděl tak někdy v nedeli v sobotu nemužu !! a tak nejak přěd polednem oběd po cestě socky jako já chleba s paštikou nebo taky po obědě někteři bez řízku a salátu nikam nejedou !! takže brambory zapřemejšlet naplanovat a jedem !!! A žádný sprinty ale společenská událost !! A co kdyby se pridali i jiné kraje a někde by jsme se sjeli dali kafe hodku popovidali a jeli si zpět do svych končin !! Chci slyset nápady at se nežvaní jen vo tom no vo ničem !!!
malda psal:Já bych to viděl tak někdy v nedeli v sobotu nemužu !! a tak nejak přěd polednem oběd po cestě socky jako já chleba s paštikou nebo taky po obědě někteři bez řízku a salátu nikam nejedou !! takže brambory zapřemejšlet naplanovat a jedem !!! A žádný sprinty ale společenská událost !! A co kdyby se pridali i jiné kraje a někde by jsme se sjeli dali kafe hodku popovidali a jeli si zpět do svych končin !! Chci slyset nápady at se nežvaní jen vo tom no vo ničem !!!
kuwa budu po noční , bych si musel hodně přivztat a kam pojedem je mě fuckkkkk ale joooo víc sekcí po kupě by bylo super
no já nevím napíšou že pojedou a domluva žádná
svistouka muže po druhej hodnině tak v 14:30 opět v Tiništi na hlavním tahu na Benzíně ?
Zdenek psal:To Libac,,,to je ta benzina, co je vedle prodejna škodovky? Zdenek.
jo jo to je ona jestli by se to hodilo všem tak by to bylo good
Za mne !! Ted se najime pak sedám na moto a jedu na Skalici nebo Rozkoš podle toho kde už bude Tom kterej jel už nekam tam na oběd ! pak koupel v RozkošiPak nějaká kolečko ! ted pro Přemka : ses mohl taky ozvat dříve ??? Tak pojed ! Aspoňna pokec !! Ostatni jak uznáte za vhodné !
Badnit600S1999 (Člen) 21.08.2011 16:21:13 Offline |
3 září plánuji menší vílet. kdo by jel? sraz Opočno na euOil 11:00 trasa 150km možno i více nebo méně záleží na domluvě
Homer Simpson for President!!!
libac22 psal:tak už jsem doma , tak kolik kdo ? hlásím 200 km čistejch . dobrá trasa
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011055.jpg
tak tuším,že tady jsme dnes šouply cígoněkoho se značkama E jsme aj předjížděly.Ale že by tam byl Dobrušskej Zdenta to nevím.
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:libac22 psal:tak už jsem doma , tak kolik kdo ? hlásím 200 km čistejch . dobrá trasa
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011055.jpgtak tuším,že tady jsme dnes šouply cígoněkoho se značkama E jsme aj předjížděly.Ale že by tam byl Dobrušskej Zdenta to nevím.
no ne vubec nikdo nás nebral .
to je Zdenda je koukám známej
Zdenek psal:To Marián a Palous,,,samo že jste jeli proti, jenomže vy dědkové jste rádi že se tej hajtry držíte, natož abyste nás zastavili a pozvali na kafe. Zdenek.
kudlalehký orlický tempo na 220 km a za2,5hodiny bylo skrámováno,jakýpak sraní na to mám skůtra ale fčera to bylo super
Jebat motorky :-)
tak mám f sobě pivo tak mě napadá se zeptat...
jindy bych na to prděl a jel sám, ale nějak mě skolila nostalgická a jel bych i s někým ..
zítra někam k vodě a spojit to s projíždkou za žrádlem...bud Harach a žebra nebo polsko a pstruh...popřípadně navrhněte
kolem 10 vyrážím..
...nikdo nevojebe Ježíše...
Badnit600S1999 (Člen) 22.08.2011 21:46:16 Offline |
Pro Borák: zítra touto dobou jedu smer brandýs nad labem do hamletovygumy na prezutí. mohly by sme to spojit s projistkou jak ty říkáš,
Badnit600S1999 (Člen) 07.09.2011 10:50:17 Offline |
libac22 psal:17 nebo 18.9.11 směr Krkonoše atd. jel by někdo ?
rád bych ale budu na svatbě...
Badnit600S1999 (Člen) 07.09.2011 11:53:28 Offline |
Stiegl psal:Badnit600S1999 psal:libac22 psal:17 nebo 18.9.11 směr Krkonoše atd. jel by někdo ?
rád bych ale budu na svatbě...
Kurňa já taky... čí??? V Hradci??
ne ne žení se brácha ve Mšeně. velká moto svatba
Badnit600S1999 (Člen) 07.09.2011 18:44:47 Offline |
Stiegl psal:Tak to jo... jsem si řikal, že by to byla ku*evská náhoda
To asi jo
Badnit600S1999 (Člen) 19.09.2011 10:49:30 Offline |
někdo někam o víkendu?
Badnit600S1999 (Člen) 19.09.2011 15:03:38 Offline |
svistouka psal:Vypada to ze o vikendu budu mit cas konecne nekam vyjet,ja bych teda nekam jel
tak už jsme dva. Někdo další?
Badnit600S1999 (Člen) 22.09.2011 21:42:29 Offline |
všichni na to koukám
tak co je sváma
Tak 200km solo po kerkonoších a good,neprida se zejtra nekdo?;-)
Tak leda, žebychom si dali scuka např ve Svitavách, pak to táhli někam spolu a pak zase nazdar evil
dobrej napad ale mel sem predstavu jet na sever ne na jih...
mosim to rychle prokombinovat pač ve dvje chciju vyrazet
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
gerrik psal:Co sobota? klidně celý den
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...jak chceš, když seš z toho teda jelen, tak nejezdi, jak píšeš, já tě nenutím ...ale mohs klidně jet a vůbec ta domluva mohla bejt lepší kdybys psal hned jako čech česky, ovšem pokud teda nejseš němec, pak bych to chápal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 17:13:59 Offline |
Sobota z Opočna směr Neratovice na gulášek. Kdo se přidá?
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 19:13:22 Offline |
budu rád za doprovod i když jen kousek ;-)
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 19:36:16 Offline |
Stránky: 1 2