Nejsi přihlášen
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 19:57:46 Offline |
Re: Východní sekce
bude jedině dobře když se přidáš
Homer Simpson for President!!!
gerrik psal:Věk mám (napraveno), tak vo jakou bramboru se jedná? I když spíše informativně, pač mám namířeno směr Poděbrady, tož bysme se mohli s Badnit600S1999 kósek svézt
...no a je to, seš brambora (nad 30)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Maldo starý paznechty tu znám a pár let už s nima popíjim
a vod mladejch neznalejch mě to nesere ..páč sem taková klidná duše a ani mouše bych neublížil
ale asi se na ten tvuj ksich zajedu kouknout
kuwa letos tak 8tis jen sám a má bejt fakt pěkně
...nikdo nevojebe Ježíše...
hlemejzd999 (Člen) 29.09.2011 20:26:13 Offline |
osiris psal:...kdo ví? je tajemnej ...většinou to neuváděj mláďata a nebo zombíci
a kolik se počítaj takový zombíci ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:osiris psal:...kdo ví? je tajemnej ...většinou to neuváděj mláďata a nebo zombíci
...ten je tady jen jeden, furat ...a je to vod stopěti
hlemejzd999 (Člen) 29.09.2011 20:30:06 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:osiris psal:...kdo ví? je tajemnej ...většinou to neuváděj mláďata a nebo zombíci
...ten je tady jen jeden, furat ...a je to vod stopěti
tak to jo ... jen se tak ptám
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
osiris psal:...furt by jste něco ladili a pak jedete stejně do prdele ...neřeš a pojeď s náma brambory, nám stačí pár slov k tomu aby jsme skutečně jeli
to je sice hezký, ale vím hovno jaký brambory nikdo mi to nechce vysvětlit
Tak tohle jsou ty jediný BRAMBORY o kterejch to jde řeč
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0003.jpg
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
gerrik psal:osiris psal:...furt by jste něco ladili a pak jedete stejně do prdele ...neřeš a pojeď s náma brambory, nám stačí pár slov k tomu aby jsme skutečně jeli
to je sice hezký, ale vím hovno jaký brambory nikdo mi to nechce vysvětlit
...hlavně se z toho i neposer, když už z toho bleješ
...kdybys čet, tak jsem ti to už napsal, koukej
osiris psal:gerrik psal:Věk mám (napraveno), tak vo jakou bramboru se jedná? I když spíše informativně, pač mám namířeno směr Poděbrady, tož bysme se mohli s Badnit600S1999 kósek svézt
...no a je to, seš brambora (nad 30)
...nad 30 roků stáří
ps: ale to je jedno, i kdybys byl mladší, tak to neznamená že bys nemoh jet
Dado psal:Tak tohle jsou ty jediný BRAMBORY o kterejch to jde řeč
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0003.jpg
...a pupik, ten fotil (jako mládě)
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 20:52:01 Offline |
gerrik psal:pro mně za mně, další kunda navíc neuškodí Nedáme sraz u Hypernovy a pak tradá ? na kolikatou?
kde je tam hypernova? v kraji bydlím krátce... vyděl bych to tak na 11-12
Mně se některý příspěvky ukazuji opožděně
Takže srazík důchodců No nevím, nevím, já su pořád jako ve dvaceti
Jsem ted normálně rozpolcená osobnost... V kolik tam budete chásko?
Mám slíbený ty Poděbrady, tam musím zaject. a až bych jel zpět že bych to dal přes ty vaše okurky
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 21:20:08 Offline |
gerrik psal:Albert, Kutnohorská HK
tak jsem si to našel na mapě a OK. tak v kolik tam?
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 21:30:54 Offline |
takže Albert, Kutnohorská HK 11:00 kdo chce jet tak at se přidá čeká se max do 11:15. díky všem co se zúčasní. detaili se doladí na místě, každopádně směr pardubice, ja pokračuji dál na Neratovice kde na nás bude čekat gulášek
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 21:36:51 Offline |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kecám PODEBRADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ještě zítra po obědě doražte do Skutče na benzinku...
http://www.notorkari.com/
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Ještě zítra po obědě doražte do Skutče na benzinku...
Kuva , tos nemoh napsat driv Ted jsem to cetl ,zrovna sem se byl projet , dokonce i ve Skutci na benzine jsem byl na kafe , ale az kolem 15 hodiny Ale i tak peknych podzimnich 80 km .
deny1234 psal:Inženýrek psal:Ještě zítra po obědě doražte do Skutče na benzinku...
http://www.notorkari.com/Kuva , tos nemoh napsat driv Ted jsem to cetl ,zrovna sem se byl projet , dokonce i ve Skutci na benzine jsem byl na kafe , ale az kolem 15 hodiny Ale i tak peknych podzimnich 80 km .
Tak škoda no, na Kuňce jsme byli, cca 120 najeli, počas super
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
to je nahodicka , na Kunce jsem byl taky Prijedu nahoru , udelali tam nejaky zpoplatneny parkoviste , zastavim , vytahnu cigara , ze si zakourim , prijde chlap , date mi 20 kc , za parkovani ,rikam , ja neparkuju ,kourim , jsem mimo parkoviste , to me nezajima povida , no poslal jsem ho do prdele ,von me taky No dal jsem prilbu na zrcatko ,a jel na masine s tou cigarou v hube az nahoru na hrad Akorat ty rodiny s detma na me cumeli jag na exota
Inženýrek psal:Ještě zítra po obědě doražte do Skutče na benzinku...
no taky to čtu až ted woe nevěděl jsem no tak příště...
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
svistouka psal:hele ve stredu po druhy hodine by to slo...he?pojedeme tri kusy z j.a.r.,tak nekdo dalsi?
no když vyjde počágo tak valím ...
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
svistouka psal:pocasi je trochu matouci,hlasej neco jinynyho nez co je venku,sakra cert aby se vyznal v tech rosnicich
no vypadá to zatím dobře , teda za voknem tak jak ?
Banditatom (Člen) 01.07.2012 11:15:00 Offline |
na letiště mě hodí paní tam si dám pár vychlazených spotím se jak sfiň ( to pívo na slůničku je mazec) zalítám si a půjdu se namrdat do hospody pač se mi už 3dny nechce střízlivět
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...byl sem aš f Pšoncku, potom v Melounovje, pag pot Yeštědem a přes Mnjelnik dom...kolik sem najel nevim, ale tankoval sem dvakrát...
no v polsku jsem byl taky ale já ti nevím , ty Poláci jsou takový divný ale silnice maj good , to se musí uznat
svistouka psal:tady je to samej singláč co zejtra treba orlicky?libaci ty si vymnenil stroj?
zejtra makám jo jo abgrejdoval jsem
svistouka psal:...treba ja sem jeden jedu zejtra snad pokud me nevodplavi voda,anebo nesejme blesk
Tak pojed zitra sem voe http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=5612 Ted jsem to nahodou nasel , asi bych tam zitra jel , kdyz nebude chcat
No vono dost lidi z "vychodu " pojede f sobotu asi sem
Re: Motoorienťák Rok se s rokem sešel a opět vás zvu k nám do Černín na víkend plný těžké práce (otevírání lahváčů - letos opět Svijany) a dřiny (pojídání všeho možného z grilu).
14.-15. ČERVENCE ČERNÍNY 23 - okr. KUTNÁ HORA u odbočky z hlavní dám opět šipky , takze v nedeli bude vsem blbe , tak nikam nepojedou Ja sem teda po tom "Motostouchu " celou nedeli vydatne problil
svistouka psal:asi mas spatnej trenink
To snad ani nee , trenuju kazdej den pilne Ale rano jsem zjistil podle toho kolik mi zbylo v penezence , ze jich bylo mezi 20 - 25 No a po trech hodinach spanku se taky nejede nejlip domu Este f pondeli v praci jsem mel nakoupeno
deny1234 psal:No vono dost lidi z "vychodu " pojede f sobotu asi sem
Re: Motoorienťák Rok se s rokem sešel a opět vás zvu k nám do Černín na víkend plný těžké práce (otevírání lahváčů - letos opět Svijany) a dřiny (pojídání všeho možného z grilu).
14.-15. ČERVENCE ČERNÍNY 23 - okr. KUTNÁ HORA u odbočky z hlavní dám opět šipky , takze v nedeli bude vsem blbe , tak nikam nepojedou Ja sem teda po tom "Motostouchu " celou nedeli vydatne problil
njn , asi bude dobrý ale v sobotu nemůžu
no přinejhorším zas solojízda
Stránky: 1 2