Nejsi přihlášen
Re: nejde otocit klicek
já musím vždycky vršek klíčku natlačit dopředu směrem k budíkum a pak to jde otočit krásně Zkus to
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Banditatom (Člen) 14.08.2011 19:09:39 Offline |
a jsi si uplně jistej, že je to tvá motorka? normálně čorkař
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 14.08.2011 22:15:25 Offline |
peli77 psal:jj asi je spinacka v no :( ... a to jsem motorku před dvěma dny koupil... to to začíná zle :(
...no zasejc nebreč nejdříve jukni na klíč promaž zámek ( třebas i tím WD "hanz, qwerty" taky mi u bečka klíček zapadal jak se mu chtělo... nechal jsem udělat novej a nou probléma
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
WD tam v zadnym pripade nedavat, dejte tam grafit ve spreju, zrovinka bych to potreboval taky tam fouknout, pac sem vcera byl po x-tydnech v sedle a klicek zrovna moc lehce nesel.
béčko nejni kosmickej stroj, aby fungovalo na stoprocent: tagže, zasuň klíček, lerhce s ním ve spínačce zavergluj, popotáhni nahoru, pak dolů, lehce pohni řidítkama a je to.
ps: bez prdele
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom psal:peli77 psal:jj asi je spinacka v no :( ... a to jsem motorku před dvěma dny koupil... to to začíná zle :(
...no zasejc nebreč nejdříve jukni na klíč promaž zámek ( třebas i tím WD "hanz, qwerty" taky mi u bečka klíček zapadal jak se mu chtělo... nechal jsem udělat novej a nou probléma
...volal někdo náš speciální tým??
...jinak u starý máši sem používal grafit....
WD club member...
zkousel jsem uz snad vse co jste psali ... tak me to nedalo a rozebral jsem spodek... prostrikal to poradne a na pozice dozadu ( Lock, p) to jde mnohem lehceji ale dopredu na On to stale nejde :( .... tak asi hold budu muset koupit novou spinacku :( ..... jeste se zeptam.... nevite jaky kabely spojit abych to nastartoval zatim?? zejtra ma prijet kamos a chtel by se svíst... předem díky :)
A.C.A.B.
Banditatom psal:peli77 psal:jj asi je spinacka v no :( ... a to jsem motorku před dvěma dny koupil... to to začíná zle :(
WD forever
mne pomohlo to WD , prostrikal jsem to trosku a rozchodil
WD club member.
snowflake600 (Člen) 17.08.2011 23:53:24 Offline |
jak píšou no, WDčko, jinak já mám taky takovej grif, lehce víc dolů zatlačit, pak tlačit směrem k budíkům lehce a lehce otáčet sem a tam, když se nechce hnout :D už to mám vychytaný, na to, že je spínačka v bych to hned neházel hochu...jinak to bude taky dražší oprava, než wdčko za nějaký to čento, dvě...pohraj si s tím, a hlavně lehce, nervi to
peli77 psal:hele přísahám bohu že už sem zkoušl všechno :( uz to zkousim tejden a furt nic :( ... ale zase je divný že ze dne na den se to takle pojebalo
je v !!! sežen jinou vyměn a jedeš
a nebo zkus new klíček ale o ti nikdo nezaručí , že to pude
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2011 06:18:00 Offline |
odnes spínačku zámečníkovi ať se ti na ní podívá..dost často to uměj opravit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1