Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » pružiny hyperpro

corimec (Člen)
17.08.2011 16:52:27

pružiny hyperpro

Zdravím,mám na svém banditu 1200 r.v.01 ve předu progresivní pružiny hyperpro.Musim říct,že oproti puvodním je to opravdu paráda.Chtěl bych se zeptat,když bych na zadnim tlumiči vyměnil jen pružinu za progresivní.Má to smysl?Nebudou to jen vyhozený prachy?Má tu někdo zkušenost?Dík za odpovědi

zzzmrzlinar (Člen)
17.08.2011 17:17:39

Re: pružiny hyperpro

mám vzadu na jebce na míru dělanou progresivku od pérovny Invel. Maj na to forrichtung že počítačem zjistěj charakteristiku stávající pružiny, pak ti zavolaj a domluvěj se s tebou jakou charakteristiku bys chtěl.

Stálo mě to tuším kolem dvou litrů, eště bych někde našel fakturu a výkres.

corimec (Člen)
17.08.2011 17:23:24

zzzmrzlinar psal:

mám vzadu na jebce na míru dělanou progresivku od pérovny Invel. Maj na to forrichtung že počítačem zjistěj charakteristiku stávající pružiny, pak ti zavolaj a domluvěj se s tebou jakou charakteristiku bys chtěl.

Stálo mě to tuším kolem dvou litrů, eště bych někde našel fakturu a výkres.

Jenže,já nevim jakou charakteristiku chci.Hlavně aby to pasovalo k tomu předku,proto bych to raději vzal opět od hyperpro,jestli to má teda cenu.

zzzmrzlinar (Člen)
17.08.2011 17:23:48

jo a nejlepčí to stejně máš když necháš rovnou udělat repas tlumiče (případně inej) záleží hlavně na tom v jakým stavu máš ten stávající.

Já jsem dělal jen tu pružinu a motorka se při ostřejší jízdě nejde hned na zem a tudíž nedrhne břichem.

corimec (Člen)
17.08.2011 17:47:57

zzzmrzlinar psal:

jo a nejlepčí to stejně máš když necháš rovnou udělat repas tlumiče (případně inej) záleží hlavně na tom v jakým stavu máš ten stávající.

Já jsem dělal jen tu pružinu a motorka se při ostřejší jízdě nejde hned na zem a tudíž nedrhne břichem.

a repas delaj kde a za kolik?když už se do toho pustim.Ten muj má nalítáno 38000,tak že to určitě bude potřebovat

SO 545 (Člen)
17.08.2011 17:53:12

Mam hyperpro komplet vpredu aj vzadu.
Sice na 600 ale ako pise zzmrzlinar vzadu to drzi vysku a suchnut stupacku je trosku tazsie... aspon v mojom pripade tlmic je OK.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS