Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Chčije benzín z výfuku, co s tím?

tomB12 (Člen)
18.08.2011 08:42:34

Chčije benzín z výfuku, co s tím?

Jel jsem ráno od rachoty a přepnul jsem na rezervu, vše OK zaparkuju a teď po dvou hodinách po mě řve uklízečka že mi z motorky chčije benzín.  Pod motorkou louže jak sviňa. Karbce, motor, všechno suché a benzím chčije z výfuku na spoji kolena a koncovka. Je správná má doměnka, že podtlakový ventil nazavřel, karburátory to nepodržely a benál mi přetek přes válce do výfuku? Nebo se mohlo přihodit ještě něco jiného? Co s tím, předpokládám, že po vlastní ose to domu nedostanu co?

Tomáš

XJelen (Člen)
18.08.2011 08:48:55

Re: Chčije benzín z výfuku, co s tím?

doměnka správná bad

Strýcfajtr !!!
tomB12 (Člen)
18.08.2011 09:04:12

Spolehlivý servis v okolí Třince help

K.a.s.y.m. (Člen)
18.08.2011 10:27:27

A jsi si jistej ze je to na 100%z vejfuku??netece ti to jen z prepadovy hadice z karbecu? ktera je zhruba ve stejnejch mistech jako spoj koleno mezisvod.pokud to vyteklo pres motor tak budes mit benzin i v oleji.takze se koukni kolik tam mas oleje a podle toho pokracuj dal v resenich

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
18.08.2011 10:34:05

...esi zdijagnostikuješ, že ti benzín teče vopravdu z laufu a né vodněkunda jinad jag píše Kasym, tag se podivej na hladinu voleje, pokud ti voleje nepřibylo, vyšroubuj fšecky svíce, páč nevíš kerej plovák zvostal seklej a fšecky najednou viset nezvostali, protoč motor startérem, ať vyházíš to co je ve válci, namontuj svíce a jeť domu...doma (nebo f servisu) udělej karbce a pro sychr vyměň volej...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomB12 (Člen)
18.08.2011 10:55:13

Moto stoji na centrálu, olej je na horní rysce. Takže nepřibylo. Udělám to ala Filous a snad to bude OK dík za rady. good

tomB12 (Člen)
18.08.2011 10:58:30

Jo a přepadové šlauchy jdou kolem výfuku a jsou suché, výfuk je celý suchý a kapalo to přímo dole ze spoje kolena - koncovka.

Mour (Člen)
18.08.2011 11:45:28

No, mě to stálo vosumnáct stovek - 4 x jehly plováku + práce + volej, ale ten sem chtěl stejně měnit bigsmile

tomB12 (Člen)
18.08.2011 12:38:05

Mour psal:

No, mě to stálo vosumnáct stovek - 4 x jehly plováku + práce + volej, ale ten sem chtěl stejně měnit bigsmile

Kdes to nechal dělat?

Billy (Člen)
18.08.2011 13:21:15

tomB12 psal:
Mour psal:

Kdes to nechal dělat?

No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto smile2.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Mour (Člen)
18.08.2011 13:37:33

tomB12 psal:
Mour psal:

Kdes to nechal dělat?

U známého ve Frýdku. good

PS: Nechce reklamu. smile2

Mour (Člen)
18.08.2011 13:38:16

Billy psal:
tomB12 psal:
Mour psal:

Kdes to nechal dělat?

No vony novy jehly co uzaviraj benal stoji jedna cca 1400-1500 x 4 karbce, je to docela raketa kdyz dojde na toto smile2.

Jedna stojí 250,- Kč bigsmile (neorigo)

Billy (Člen)
18.08.2011 14:16:53

Mour psal:
Billy psal:
tomB12 psal:

Kdes to nechal dělat?

a to beres z partsdepotu ty neorigo dily ? nebo vodkad si to splasil ? No a jeste me rekni jestli to stalo za to tam dat neorigo, jestli po tom neni hovno vis jak.

Mour (Člen)
18.08.2011 14:24:37

Billy psal:
Mour psal:
Billy psal:

a to beres z partsdepotu ty neorigo dily ? nebo vodkad si to splasil ? No a jeste me rekni jestli to stalo za to tam dat neorigo, jestli po tom neni hovno vis jak.

www.wemoto.cz , jestli to stálo za to?idontknowsurprised  1.400 x 4 = 5.600 ,- , 250,- x 4 = 1.000,- Rozdíl 4.600,- Kč bigsmilebigsmile ...a jehly zatím drží bigsmile a prej je to nemlich to samý jak origo.idontknow

Pšán (Člen)
18.08.2011 14:39:48

..když se mi tohle stalo kdysi,motor se ani nehnul,jak byl válec plný benzínu,tak jsem tam dal kvalt a pomalu začal motorku tlačit dozadu..
..po 15-i minutách jsem odjížděl..good

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Lihy (Člen)
18.08.2011 14:55:27

Billy psal:

to už se vyplatí koupit rovnou Dynojet sadu a máš tam jehly (s možností jemnějšího nastavení), trysky (různý průměry), a pružiny....
nevim co máš za rok, ale cena bude u všech asi stejná:
http://www.dkracing.cz/obchod/index.php … ;stranka=1

K.a.s.y.m. (Člen)
18.08.2011 19:55:53

Lihy psal:
Billy psal:

to už se vyplatí koupit rovnou Dynojet sadu a máš tam jehly (s možností jemnějšího nastavení), trysky (různý průměry), a pružiny....

nechci ti do toho moc kecat,ale ty jehli o kterých mluvíš jsou v šoupěti..mi se tu celou dobu bavíme o jehlách který jsou na plováku a hlídaj ti hladinu benzínu v karbecu bigsmilecool

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy (Člen)
18.08.2011 22:04:52

K.a.s.y.m. psal:
Lihy psal:
Billy psal:

nechci ti do toho moc kecat,ale ty jehli o kterých mluvíš jsou v šoupěti..mi se tu celou dobu bavíme o jehlách který jsou na plováku a hlídaj ti hladinu benzínu v karbecu bigsmilecool

Ahabigsmile v tom případě už jenom www.potrebyprosvadlenky.cz bigsmile

čočkin (Člen)
18.08.2011 22:42:04

mě se to taky jednou stalo ale až při startování, normálně to chytlo a postupně se pravej valec začal zahlcovat až nešel vůbec.
Karbec protejkal protože tam byl nějakej bordel, takže byl benzín ve válci a tek ze spoje na vejfuku. Jak sem chcip motor tak to tect přestalo,takže membrána v kohoutku dobrá.
Ze zdola jsem rozebral karbec a nad plovákem je takový asi hliníkový šoupě s gumovou špičkou, vypadá to jako "raketa" bigsmile 
no a na tom bylo něco jako bílej kamínek (nechápu jak se tam dostal) takže to nedovíralo a protejkalo.
Aspon že to byl krajní karbec, že se k tomu dalo dostat. good ale v první chvíli jsem z toho byl docela vysranej.

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
hlemejzd999 (Člen)
19.08.2011 07:06:12

cockin psal:

mě se to taky jednou stalo ...

tohle se mě stát nemůže ,páč vječně nemám benzín bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Billy (Člen)
19.08.2011 15:11:10

Mour psal:
Billy psal:
Mour psal:

www.wemoto.cz , jestli to stálo za to?idontknowsurprised  1.400 x 4 = 5.600 ,- , 250,- x 4 = 1.000,- Rozdíl 4.600,- Kč bigsmilebigsmile ...a jehly zatím drží bigsmile a prej je to nemlich to samý jak origo.idontknow

Jasny cenove to chapu to je jasan, me slo spis vo to jestli to funguje jak ma abych to nekupoval na picu a za rok to mel vycvakany znova kdyz to prijde smile1

tomB12 (Člen)
19.08.2011 15:16:28

Cenová nabídka neautorizovaného servisu na vyčištění a seřízení karburátorů je 2500 Kč moc? nebo málo?

čočkin (Člen)
19.08.2011 17:42:11

já bych řek že moc

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Mour (Člen)
19.08.2011 18:12:18

Billy psal:
Mour psal:
Billy psal:

Jasny cenove to chapu to je jasan, me slo spis vo to jestli to funguje jak ma abych to nekupoval na picu a za rok to mel vycvakany znova kdyz to prijde smile1

Na to neumím odpovědět, jelikož je tam mám cca 4 měsíce.

Filous (Člen)
19.08.2011 22:58:15

tomB12 psal:

Cenová nabídka neautorizovaného servisu na vyčištění a seřízení karburátorů je 2500 Kč moc? nebo málo?

...taky bych řek že je to dost...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS