Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » alkohol za volantem - za kolik

snowflake600 (Člen)
21.08.2011 15:19:44

alkohol za volantem - za kolik

kucí, jistě tu s tím něgdo máte osobní zkušenosti nebo aspoň více větší hovno, než já bigsmile
strejce chytli včera v noci, dejchnul jim 0,6 (což mi přijde kurva dobrej výkon po tom, co pil)...ale k věci - jaký sou sazby ???

Banditatom (Člen)
21.08.2011 21:02:46

Re: alkohol za volantem - za kolik

snowflake600 psal:

kucí, jistě tu s tím něgdo máte osobní zkušenosti nebo aspoň více větší hovno, než já bigsmile
strejce chytli včera v noci, dejchnul jim 0,6 (což mi přijde kurva dobrej výkon po tom, co pil)...ale k věci - jaký sou sazby ???

5000-25000 pokuty myslím ř.p od 3měsíců až na dva rokysmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen)
21.08.2011 21:10:31

Banditatom psal:
snowflake600 psal:

5000-25000 pokuty myslím ř.p od 3měsíců až na dva rokysmokin

myslel sem, že max je až 50000,-

libac22 (Člen)
21.08.2011 21:14:43

jedniná poz. věc je že kdyby to udál v jiný zemi tak de sedět bigsmile

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
čočkin (Člen)
21.08.2011 22:34:53

ve švycarsku maji myslim do 0.6 promile povolenogood, takže by se nic nedělo kdyby nic naspáchal

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
čočkin (Člen)
21.08.2011 22:37:58

jo a v německu myslim maji povoleno do 0.4 jestli se nepletu ale dříve snad měli 0.6 a švýcaři 0.8 good

barynek (Člen)
22.08.2011 13:59:24

všechny tyhle povolený hladiny jsou o hovně! Když chlastám, nejezdím a naopak. Nulové tolerance a hotovo! můj názor

Bandit 4EVER!!!
MaraKM (Člen)
22.08.2011 19:24:31

barynek psal:

všechny tyhle povolený hladiny jsou o hovně! Když chlastám, nejezdím a naopak. Nulové tolerance a hotovo! můj názor

goodgoodgood

Nic lidského mi není cizí
nety (Člen)
22.08.2011 20:58:43

barynek psal:

dobře učitelskej bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Kakac (Člen)
22.08.2011 21:04:14

barynek psal:

Máš sice recht náš předsedogood ,ale nezapomeň zbytkáč je kurva evil

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
čočkin (Člen)
22.08.2011 21:04:33

barynek psal:

no jo ale na ty poopiční dny by se pro jistotu nějaká tolerance hodila good

redik27 (Člen)
23.08.2011 12:03:36

cockin psal:
barynek psal:

ale strejce prej chytli v noci, to se blbě vokecá ranní hladinka

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Bedřich (Člen)
23.08.2011 17:17:52

jsem pro nulu...

zbytkáč je fakt na h....

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
redik27 (Člen)
23.08.2011 18:15:14

Bedřich psal:

jsem pro nulu...

zbytkáč je fakt na h....

souhlasím se stebou good

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
MaraKM (Člen)
23.08.2011 18:23:20

cockin psal:
barynek psal:

Hele říkejte si co chcete, ale když vím, že ráno MUSÍM řídit, tak večer nechlastám fuck headshake a pokud to řízení není nutný, tak to nechám na odpoledne nebo na někoho jinýho.... no, ni? idontknow

jiri50 (Člen)
24.08.2011 06:08:05

když jsem ještě před lety jezdil na srazy, tak kdyby u odjezdu byla foukačka, tak půlka lidí by odjela až v pondělí

jsem pomalejší - ale ne vždy
Kukii (Člen)
24.08.2011 08:21:04

jiri50 psal:

když jsem ještě před lety jezdil na srazy, tak kdyby u odjezdu byla foukačka, tak půlka lidí by odjela až v pondělí

tak se to za ty roky nezměnilo smile1 jen tu foukačku už občas někdo veme a je fakt,že se jede až v neděli hodně odpoledne radši good zbytkáč je na prd, ale záleži či zbytkáč.. takovej kojak má zbytkac kolem promile a půl bigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
barynek (Člen)
24.08.2011 10:28:32

Kakac psal:
barynek psal:

Máš sice recht náš předsedogood ,ale nezapomeň zbytkáč je kurva evil

jak to psal MaraKM - když vim, že mám druhej den ráno řídit, tak nechlastám, ne? Nebo mám v tý hlavě uplně vypatláno, že se zničim jak děfka a budu dělat jako že nic? Tak snad trochu přemejšlím, ne?idontknow

2 nety - ty wole musim působit, ne? Navíc mi chlast nedělá dobřesickbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
25.08.2011 21:29:07

barynek psal:

jak to psal MaraKM - když vim, že mám druhej den ráno řídit, tak nechlastám, ne? Nebo mám v tý hlavě uplně vypatláno, že se zničim jak děfka a budu dělat jako že nic? Tak snad trochu přemejšlím, ne?idontknow

Já vím, že ses učitel a měl bys jít příkladem, ale... Tys nikdy nebyl mladej a nedělal pičoviny za který by sis nejraději dneska nakopal prdel? A o čem budeš vyprávět dětem?helpsurprised
smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek (Člen)
29.08.2011 15:14:17

Ondráš psal:
barynek psal:

Já vím, že ses učitel a měl bys jít příkladem, ale... Tys nikdy nebyl mladej a nedělal pičoviny za který by sis nejraději dneska nakopal prdel? A o čem budeš vyprávět dětem?helpsurprised
smile1

tohle nemá s učitelováním co do činění..headshake
janý, taky jsem na vejšce kalil, blil, dělal píčoviny - nejsem svatej i když jsem pedagogbigsmile, ale nikdy!!! jsem nechlastal a následně neřídil. To nejmenší je, že zaplatíš pokutu, dostaneš body a přijdeš o papíry. Co když někoho zabiješ a pujdeš sedět, nebo někdo tebe, páč se motáš na silnici a někdo tě přehlídne? Díky nechci. Pokud má někdo zájem tohle dělat, tak je to kokot. A mysli si to tom co chceš. Písgood

Bandit 4EVER!!!
fido (Člen)
29.08.2011 18:59:20

...pedagog.bigsmile To zní hrdě.

Já myslím že je úplně jedno jestli seš ředitel nebo zedník. Jak prasata se chovaj i poslanci a jiní mentalisti.

bla...blabla...!
4Fun.cz (Člen)
29.08.2011 20:14:07

Jo jo.Když sa Skaři zlejou tak jim dělá Nkař osobního šoféra a druhej, ortodoxní Nkař, důstojný doprovod bigsmile

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
barynek (Člen)
29.08.2011 22:24:42

fido psal:

...pedagog.bigsmile To zní hrdě.

Já myslím že je úplně jedno jestli seš ředitel nebo zedník. Jak prasata se chovaj i poslanci a jiní mentalisti.

to je nejvícgoodbigsmilebigsmilebigsmile
jinak je jasný, že je uplně jedno jestli jsi takovej nebo makovej.. pointu jsi předpokládám pochopilgood

Bandit 4EVER!!!
fido (Člen)
30.08.2011 09:05:05

jakou pointu, napsals pouze svůj názor.

Vcelku souhlasím s příspěvkem Ondráše

PS: Někdy si říkám, že jsem zaplaťbůh ušetřil mládež a školství působení jednoho brouka Pytlíka a vzdal studium po jednom semestrubigsmile

bla...blabla...!
Ondráš (Člen)
30.08.2011 11:03:01

barynek psal:

tohle nemá s učitelováním co do činění..headshake
janý, taky jsem na vejšce kalil, blil, dělal píčoviny - nejsem svatej i když jsem pedagogbigsmile, ale nikdy!!! jsem nechlastal a následně neřídil. To nejmenší je, že zaplatíš pokutu, dostaneš body a přijdeš o papíry. Co když někoho zabiješ a pujdeš sedět, nebo někdo tebe, páč se motáš na silnici a někdo tě přehlídne? Díky nechci. Pokud má někdo zájem tohle dělat, tak je to kokot. A mysli si to tom co chceš. Písgood

No mě zajímá spíš to co si představuješ pod pojmem dělal pičoviny... To že si kalil a blil... Tak to je sice hezký, ale neni to pussyovina kterou myslím a za kterou by ses nakopal do prdele... Alespoň většinou.smokin Spíš to co jsi třeba udělal pak. Když si byl ožralej... Jako že si třeba lez na sloupy vysokého napětí pro draka, usnul v -20°C ve sněhu...

MaraKM (Člen)
30.08.2011 17:36:48

Ondráš psal:

... Když si byl ožralej... Jako že si třeba lez na sloupy vysokého napětí pro draka, usnul v -20°C ve sněhu...

Sice to nebylo mířený na mě, ale pokud by diskuze měla odbočit, tak tohle já taky neberu... vůbec mě osobně vadí jak spousta lidí používá alkohol jako jakýsi omluvný faktor ke všemu.... naboural, njn byl jsme opilej a nutně tam potřeboval jet... někoho zmlátil, sry byl jsme ožralej a nevěděl co dělám... prochlastal všechno co měl, to víš všecno to začalo tím a tím a pak jsme se s těch sraček nevymotal...

Prostě v tomhle já mám vyhraněný názor a alkohol uznávám pouze jako doplněk k čemukoliv v míře takové aby se člověk dostal maximálně do lehké nálady cokoliv více a ještě se na to vymlouvat fucksicksickass

Ondráš (Člen)
30.08.2011 17:45:31

Já tu alkohol neberu jako omluvný faktor, ale psal jsem to jako výčet věcí za které bych se dneska nejradši nakopal do prdele.

Ondráš (Člen)
30.08.2011 17:50:42

BTW. Koukam, že se to tu začíná hemžit uvědomělejma Dušínama.help
To jste fakt nikdy v životě neudělali blbost, za kterou byste se nejradši nakopali do prdele? surprised
Svatby a rozvody do toho nepatří.smokin

Banditatom (Člen)
30.08.2011 18:05:18

Ondráš psal:

To jste fakt nikdy v životě neudělali blbost, za kterou byste se nejradši nakopali do prdele? surprised

3 měsíce bez řp, podmínka za ublížení na zdraví...smokin mám pokračovatbigsmile

MaraKM (Člen)
30.08.2011 18:16:32

Ondráš psal:

Podobně jako Tom, rozbil jsem auto o auto v protisměru a ohrozil krom sebe život dalších 3 lidí, nakonec naštěstí nic moc vážného (i když je to relativní), auta na odpis, mě se hasiči 3x ptali jestl jsem fakt řidič toho auta a vylezl celej atd... nakonec bez papírů půl roku, naštěstí to nešlo před soud, ale vypláznul jsem jen městu na přestupkovém 27k a to nemluvím o dalším.....

ALE nebyl v tom alkohol ani nic jiného, jen souhra faktorů, které padaly na má bedra a od začátku jsem nic nepopíral a vše přiznával na svá bedra (taky díky tomu nemám podmínku, ale "jen" nejvyšší přestupek a i tam mi dalo to nejnižší)... Dušín nejsem, ale když něco provedu, tak nezapírám.

Banditatom (Člen)
30.08.2011 18:20:44

To Marakm: voe já to měl za to, že jsem borcovi rozmlátil kokosbigsmilebigsmilebigsmile

MaraKM (Člen)
30.08.2011 18:34:35

Banditatom psal:

To Marakm: voe já to měl za to, že jsem borcovi rozmlátil kokosbigsmilebigsmilebigsmile

jo ahááá to už jsem tu vlastně tkay kdesi četl bigsmile njn

sonyk (Člen)
30.08.2011 19:11:56

tusim ze 50000kc je az kdyz je to nad 1 promile

Jinak alkoholo za volantem? jsem pro 0 a kdo bude mit vic jak 1 tak ihned kulku mezi voci.

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
čočkin (Člen)
30.08.2011 19:15:15

Ondrovi:  ty vole ja už se vod mládí nadělal píčovin...bigsmile a některý mě stáli i fakt hafo penězbad   a to napitej i střízlivej
jedna z těch exotickejch je Akce Policejní Helikoptera bigsmile nebo jak jsem chtěl vošukat cikánku bigsmile

sonyk (Člen)
30.08.2011 19:17:41

cockin psal:

Ondrovi:  ty vole ja už se vod mládí nadělal píčovin...bigsmile a některý mě stáli i fakt hafo penězbad   a to napitej i střízlivej
jedna z těch exotickejch je Akce Policejní Helikoptera bigsmile nebo jak jsem chtěl vošukat cikánku bigsmile

jasne beru ze nekdy to nejde ale nad jedna byl byl nekompromisni. icovin delam hodne ale za volant nesednu kdyz sem kalil. auto je zbran a v rukou ozraly bych to bral jako umyslnej pokus o vrazdu

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Ondráš (Člen)
30.08.2011 19:22:51

cockin psal:

Tu první znam...help
Tu druhou ne...smile1

čočkin (Člen)
30.08.2011 20:14:53

to mi bylo asi tak 24 a bylo to na vánočním večírku v práci winebeersmokin 
no zlákala mě vúně exotiky a těsně před zásunem nás vyrušil její přítel, kterej se tam náhodou vobjevil idontknow

VikecB12 (Člen)
30.08.2011 20:47:19

Kurva,u nás na chalupě na vyškovsku se policajti diví,kdyš někoho zastaví a je čistejbigsmile
90% lidí tam jezdí s nějakou troškou pod kůžou... Kamoša zastavil 3x ten samej polda a 3x mu nadejchal,tak mu 3x sebral notybigsmile A kdyš sme jezdívali na vesnický zabavy,tak to teprve bejvalo veselobigsmile Nikdy se nikomu nic nestalo,vždycky to vodsralo akorát auto. Člověk musí umět volit trasu,jezdívali sme lesem a polňačkama a tam ve tři ráno opravdu matku s kočárkem nesrazítecool

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen)
30.08.2011 21:54:34

TO vikecoj: voe já byl člověk chudej nemajetnej!!!Se zábavy džawasaky21 a jak žolíci...to vám bylo příkopbigsmilebigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
31.08.2011 09:13:08

VikecB12 psal:

Kurva,u nás na chalupě na vyškovsku se policajti diví,kdyš někoho zastaví a je čistejbigsmile
90% lidí tam jezdí s nějakou troškou pod kůžou... Kamoša zastavil 3x ten samej polda a 3x mu nadejchal,tak mu 3x sebral notybigsmile A kdyš sme jezdívali na vesnický zabavy,tak to teprve bejvalo veselobigsmile Nikdy se nikomu nic nestalo,vždycky to vodsralo akorát auto. Člověk musí umět volit trasu,jezdívali sme lesem a polňačkama a tam ve tři ráno opravdu matku s kočárkem nesrazítecool

No ale nesmíš zapomenout, že je tam ta velká díra, kde se dá i urazit kolo. bigsmile

barynek (Člen)
01.09.2011 18:30:10

Ondráš psal:

No mě zajímá spíš to co si představuješ pod pojmem dělal pičoviny... To že si kalil a blil... Tak to je sice hezký, ale neni to pussyovina kterou myslím a za kterou by ses nakopal do prdele... Alespoň většinou.smokin Spíš to co jsi třeba udělal pak. Když si byl ožralej... Jako že si třeba lez na sloupy vysokého napětí pro draka, usnul v -20°C ve sněhu...

draka jsem nidky nepouštěl u sloupů vysokýho napětí... jen před barákem a tam se maximálně zajebal do stromů....
jinak jo, nějaký nevhodnosti na náměstí se udály bigsmile, dali sjem značku zákaz vjezdu na hlavní průtah městem a pod., ale že bych lezl na sloupy, usínal v -20°C apod, takovej kaňour jsem zase nebylsmile1

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS