Nejsi přihlášen
Liberecko, Děčínsko
jezdil sem tam teď týden autej a jen sem záviděl. také povrchy a klikatice u nás nejsů
u nás je to furt rovinka a po pěti kilometrech zatáčka, tak fšici jezdí do Buchláků, kde je to o tlamu. v okolí Nového Boru sem byl jak u vytržení, levá střídá pravou kamkoliv se jede a kvalita povrchu taky paráda, závidím
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
zzzmrzlinar (Člen) 21.08.2011 19:34:06 Offline |
Re: Liberecko, Děčínsko
tak ty povrchy to mi budeš moset někdy vokázat, zatáčky to jo, ty tu máme fešácký a Liberecký párkové eště lepčí.
Koldan psal:jezdil sem tam teď týden autej a jen sem záviděl. také povrchy a klikatice u nás nejsů
u nás je to furt rovinka a po pěti kilometrech zatáčka, tak fšici jezdí do Buchláků, kde je to o tlamu. v okolí Nového Boru sem byl jak u vytržení, levá střídá pravou kamkoliv se jede a kvalita povrchu taky paráda, závidím
U boru říkáš jó
Sakra, že jsem si nevšiml...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Koldan psal:ste zmlsaní vořešpruti. dojeďte k nám a budete zde usínat nudou za jízdy, jaksem psal, pět kilometrů rovně, pak zatáčka a zas to samé
zas tam máte teplo hade a hafo chlastu u každýho baráku tak co bulíš
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 22.08.2011 19:22:22 Offline |
PALOUS psal:Koldan psal:ste zmlsaní vořešpruti. dojeďte k nám a budete zde usínat nudou za jízdy, jaksem psal, pět kilometrů rovně, pak zatáčka a zas to samé
zas tam máte teplo hade a hafo chlastu u každýho baráku tak co bulíš
...a komaroj jak nasraných...
2koldan: to mušíš k nám na dálný šever
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jnovot psal:kde přesně že je to tak pěkný?
Taky nevíš co ?...
No, já když si chci dát zatáčky, tak jezdim takovej okruh směr Snědava, Desná, železnej brod, turnov, záskalí... Odkud si? Nemáš nic v Profilu
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 09.09.2011 09:17:22 Offline |
já v sobotu névim, nešla by neděle?
Koldan psal:jezdil sem tam teď týden autej a jen sem záviděl. také povrchy a klikatice u nás nejsů
to jo, to jsou povrchy! předefčírem jsešm tu na naftě rozstřelil auto!
Ať žijou kamiony s plnou nádrží čuráci zasraný!!!!
každou chvilku to tu je vocmrdaný naftou!
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Stránky: 1