Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 27.03.2007 08:44:11 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 27.03.2007 09:36:57 Offline |
Re: lihoměroj... a nejen jemu
až mi bude padesát, jako za chvíli tobě, tak už na divočiny na motorce budu srát a budu s tim jezdit jenom machrovat před babičkama na kafíčko někde na bulváru a tam mi bude jedno kam ty válce pudou
doba je temná...
inkvizitorr psal:až mi bude padesát, jako za chvíli tobě, tak už na divočiny na motorce budu srát a budu s tim jezdit jenom machrovat před babičkama na kafíčko někde na bulváru a tam mi bude jedno kam ty válce pudou
...woe,Ty to rikas,jako dyby to melo bejt za pul stoleti,ale je to tady co by dup.. ..a to uz takovyhle fesaci na cestu budou smet jen na veteran srazu...
...che palle !!!
inkvizitorr (Administrator) 27.03.2007 10:25:22 Offline |
jedla psal:mě se to teda nelíbí ani trošku, vypadá to, jako bych si to posvařoval doma ve sklepě, ale co člověk to jiný úhel pohledu a názor
právě to se mi na tom líbí, strohý a čistě funkční bez nějakejch vyblejskanejch cerepetiček, vosazený "relativně" kvalitníma dílama....
doba je temná...
No neni to špatný I když mi moc neseděj zadní tlumiče ve spojení s USD vidlema....ale to už hledám hnidy
Tohle asi taky nebude zlý až to bude: http://www.motocykly.kloboucnik.cz/defa … ;pag=DETCL
...jag Bramboráky nemusim, tag todle je mňamka ...podobnej byl v neděli na Dubí, viť Housko? ...ale nebylo to moderní retro, ale byl to původní kousek...přijel tam na tom pán v nejlepčích letech f hadrech s šedesátejch let a já dyš ho viděl, tag se mi rozebjehla pumpa tag ňák rychlejc a nevim proč, fspoměl sem si na Nejrychlejšího Indiána
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1