Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » nekupoval jste teď někdo nějakej drahej mobil?

snowflake600 (Člen)
26.08.2011 00:20:28

nekupoval jste teď někdo nějakej drahej mobil?

Věc se má tak - na počtě mi ztratili balík, kerej sem nechal pojistit na 8tis, ač v něm byla věc tak za 2....ale uvedl jsem, že v tom byl novej mobil :)
Co bych si vo těch 8 neřek, když mi je nabízí jako nápravu :D
Atak se ptám, nekupoval jste někdo harantům, sobě nebo do firmy nějakej mobil s datem koupě PŘED 1.8. 2011 anebo ještě líp, nemáte někdo eshop nebo elektru, kde byste mi s razítkem mohli vopatřřit "doklad"????Je to jen jako formalita, páč ty šulini to chtěj vidět u formuláře na náhradu škody... Určitě tu ste někde taky takovej mezulán a za Tulamorku, Rumíčka nebo něco podobnýho rádi helfnete, že jo????helphelphelphelp

Zdenda (Člen)
26.08.2011 00:25:28

Re: nekupoval jste teď někdo nějakej drahej mobil?

Hele a nedělaj z tebe piču? Jednou si ho měl pojištěnej na 8 papírů tak co je zajímá nějaká faktura? Co když máš mobil bez faktury? Co když tam místo mobilu byly jiný chujoviny? Mimo jiné ono když ti napíše kámoš jakous takous kupní smlouvu jako soukromá osoba, platí to taky....

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
snowflake600 (Člen)
26.08.2011 00:34:46

Zdenda psal:

Hele a nedělaj z tebe piču? Jednou si ho měl pojištěnej na 8 papírů tak co je zajímá nějaká faktura? Co když máš mobil bez faktury? Co když tam místo mobilu byly jiný chujoviny? Mimo jiné ono když ti napíše kámoš jakous takous kupní smlouvu jako soukromá osoba, platí to taky....

fakt?:) no, protože do toho formuláře chtěj uvíst doklady...asi zajdu na jinou poštu a poinformuju se, ale přeci jenom, když bych to měl posvěcený jinde, nevadilo by to....a myslím si, že je to důvěryhodnější :)

morganzd (Člen)
26.08.2011 01:06:37

Sypou se jim love a služby k hovnu! Kokoti budou dělat vše jen aby se z toho vyvlíkli. Včera mi tak hnuli žlučí, ikdyž šlo o něco jinýho.
Česká počta - čurákov největší!
...ale to nemusel psát, to každej ví...

GSF 600 S '99
Fresh Man (Člen)
26.08.2011 08:12:30

čeče ale inzerovat to na netu ... surprisedbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Bandit pičo
Filous (Člen)
26.08.2011 08:18:50

Fresh Man psal:

čeče ale inzerovat to na netu ... surprisedbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...net je anonymní, né???surprisedbigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy (Člen)
26.08.2011 08:23:52

Fresh Man psal:

kdo se bojí sere v síni....kdo ne ten taky může srát v celebigsmile

ps. taky se mi zdá divný něco jim dokazovat...prostě si zaplatil prachy za pojistku na 8 litrů a basta... je k tomu nějaká smlouva? (asi by měla být aspoň na poště k nahlídnutí)

snowflake600 (Člen)
26.08.2011 11:57:16

no, přišel  vod nich nějakej reklamační formulář, kam se napíše, co bylo obsahem....což mě pak dostává to, že mají lhůtu na schválení výše mnou požadovaný náhrady bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS