Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 26.08.2011 12:28:08 Offline |
Re: Fčera u nás na letišti...
Je to moc pěkný, rád bych se taky povozil, ale můj názor na auta tohohle typu jako je Kajpan nebo jak se to píše atd je ten, že to sou prostě sporťáky pro chudý.....kdo na to má, tak si koupí něco se střechou nebo prostě něco jinýho...rychlá motokára pro dva, řekl bych
nicola.foxx (Člen) 26.08.2011 13:10:40 Offline |
Tak to sis pekne zablbnuls co
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2011 13:39:53 Offline |
snowflake600 psal:Je to moc pěkný, rád bych se taky povozil, ale můj názor na auta tohohle typu jako je Kajpan nebo jak se to píše atd je ten, že to sou prostě sporťáky pro chudý.....kdo na to má, tak si koupí něco se střechou nebo prostě něco jinýho...rychlá motokára pro dva, řekl bych
To je dost divnej nazor,ale pravo na nej mas.protoze zrovna tyhle typy aut jsou vzory sportovnich aut.mala vaha vykonej motor je to co dela sportovni auta sportovni.mit dvoutunovou vobludu s velkym motorem a narvanou elektronikou ktera dela vsechno za tebe za uplne nesmyslny penize je prave jen ta masirka pro prachace.dalsi nazor je i to ze tyhle malinky auticka si nekdo koupi misto motorky proste pro zabavu tak jako my mame motorky.kdo v tehle malech roadstrech jel mi da urcite za pravdu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 26.08.2011 13:49:31 Offline |
co je to za vergl psst to je SAAB to vzadu?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
..ja f tom nejezdil a ajni mě nezvezly jinak podle mě auto nebo jak to nazvat upe na ale povidal pán vod KTM co tam s tim byl že letos jich prodaly 17
..natačely tam reportáž do nákýho novýho motoristickýho magazínu na TV Barandov jako že f čem je větčí adrenalin estli f tom nebo f tej Extře mohlo to bejt večer zajímací páč ten reportér co ho f tej Extře pak Mára Hyka vozil řikaly že bleje aj na řetízáku ale jak to dopadlo nevim
...to velky vzádu je myslim Embraer
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. psal:To je dost divnej nazor,ale pravo na nej mas.protoze zrovna tyhle typy aut jsou vzory sportovnich aut.mala vaha vykonej motor je to co dela sportovni auta sportovni.mit dvoutunovou vobludu s velkym motorem a narvanou elektronikou ktera dela vsechno za tebe za uplne nesmyslny penize je prave jen ta masirka pro prachace.dalsi nazor je i to ze tyhle malinky auticka si nekdo koupi misto motorky proste pro zabavu tak jako my mame motorky.kdo v tehle malech roadstrech jel mi da urcite za pravdu
caterham a ani to nemusí bejt pětikilo :)
ale di, Ty brepto ...
osiris psal:...a včéra u nás na letišti
http://nd01.jxs.cz/919/240/fa5a877da8_44041691_o2.jpg
jak si to stoji ve sprintu?
GSF 600 S '99
morganzd psal:osiris psal:...a včéra u nás na letišti
http://nd01.jxs.cz/919/240/fa5a877da8_44041691_o2.jpgjak si to stoji ve sprintu?
Mno Tvoji šestku to posere s přehledem
http://www.youtube.com/watch?v=kI5WV80s … re=related
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
snowflake600 (Člen) 27.08.2011 01:30:19 Offline |
K.a.s.y.m. psal:snowflake600 psal:Je to moc pěkný, rád bych se taky povozil, ale můj názor na auta tohohle typu jako je Kajpan nebo jak se to píše atd je ten, že to sou prostě sporťáky pro chudý.....kdo na to má, tak si koupí něco se střechou nebo prostě něco jinýho...rychlá motokára pro dva, řekl bych
To je dost divnej nazor,ale pravo na nej mas.protoze zrovna tyhle typy aut jsou vzory sportovnich aut.mala vaha vykonej motor je to co dela sportovni auta sportovni.mit dvoutunovou vobludu s velkym motorem a narvanou elektronikou ktera dela vsechno za tebe za uplne nesmyslny penize je prave jen ta masirka pro prachace.dalsi nazor je i to ze tyhle malinky auticka si nekdo koupi misto motorky proste pro zabavu tak jako my mame motorky.kdo v tehle malech roadstrech jel mi da urcite za pravdu
já vám to neberu ...já jen, že prostě mi tohle nepřijde jako "auto"...já nevím, jak to vyjádřit, ale asi sem v tomhlec směru nějak víc konzervativní, proto se mi ani formule nelíbí tak, jak závody cesťáků atd atd....chápu, že to jede, jak drak....s tím vším, co to oproti větším autům nemá, bodeť by to nejelo, jen je to na mě takový nedomrdlý....něco jako automat na mašině nebo takový ty mototříkolky, či jak se tomu bazmeku nadává
...voe já na to mít, tag mi todle, Cobra nebo Caterham uš stojí přet barákem!!! ...tydle motokáry sou víc neš jakýkolif Ferrari nebo podobný vergly...žádný navoněný sračky, jenom adrenalin...i Kaipan by mi stačil ...sedíš prdelí pár cenťáků nat asfaltem, poměr váha/výkon je úžasnej, žádná výbava, tvrdý sedačky no prostě hardcore...a prdel s tym musí bejt neskutečná...luksus
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 27.08.2011 11:34:04 Offline |
osiris psal:...a včéra u nás na letišti
http://nd01.jxs.cz/919/240/fa5a877da8_44041691_o2.jpg
jj 4x4 redukce+ uzávěrka diferenciálu ať jde KTM do
Filous psal:...voe já na to mít, tag mi todle, Cobra nebo Caterham uš stojí přet barákem!!! ...tydle motokáry sou víc neš jakýkolif Ferrari nebo podobný vergly...žádný navoněný sračky, jenom adrenalin...i Kaipan by mi stačil ...sedíš prdelí pár cenťáků nat asfaltem, poměr váha/výkon je úžasnej, žádná výbava, tvrdý sedačky no prostě hardcore...a prdel s tym musí bejt neskutečná...luksus
jj, s takovou věcí, je pravděpodobnost, že umřeš jako chlap, čili v botách, dóst vysoká :)))
ale di, Ty brepto ...
ktm x bow sem nedavno taky ozkusil, diky akci na letisti v dlouhe lhote kde to maji nejaky frajjeri. Mmel jsem mit nissan gtr ale neco se porouchalo tak jsem souhlasil s ktm a nelituji. Zadny posilovace brzd, zadny servo, manualni razeni, tvrdy sedacky, tvrdej podvozek. Hodne velkej vykon. Proste pecka. Adrenalin, vitr kolem helmy. Pecka ale lepsi na okruh nez do provozu. 14 dni po me to tu nekdo ale rozbil. Az mudou mit dalsi slevu tak planuju to gtr.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:ktm x bow sem nedavno taky ozkusil, diky akci na letisti v dlouhe lhote kde to maji nejaky frajjeri. Mmel jsem mit nissan gtr ale neco se porouchalo tak jsem souhlasil s ktm a nelituji. Zadny posilovace brzd, zadny servo, manualni razeni, tvrdy sedacky, tvrdej podvozek. Hodne velkej vykon. Proste pecka. Adrenalin, vitr kolem helmy. Pecka ale lepsi na okruh nez do provozu. 14 dni po me to tu nekdo ale rozbil. Az mudou mit dalsi slevu tak planuju to gtr.
...řídils to nebo se jen vozil???
4Fun.cz psal:morganzd psal:osiris psal:...a včéra u nás na letišti
http://nd01.jxs.cz/919/240/fa5a877da8_44041691_o2.jpgjak si to stoji ve sprintu?
Mno Tvoji šestku to posere s přehledem
http://www.youtube.com/watch?v=kI5WV80s … re=related
mi by nepomohla ani dvanáctka, jezdim jak mrdal
Jo leda kvasnicovej poutník :-P
GSF 600 S '99
Filous psal:sonyk psal:ktm x bow sem nedavno taky ozkusil, diky akci na letisti v dlouhe lhote kde to maji nejaky frajjeri. Mmel jsem mit nissan gtr ale neco se porouchalo tak jsem souhlasil s ktm a nelituji. Zadny posilovace brzd, zadny servo, manualni razeni, tvrdy sedacky, tvrdej podvozek. Hodne velkej vykon. Proste pecka. Adrenalin, vitr kolem helmy. Pecka ale lepsi na okruh nez do provozu. 14 dni po me to tu nekdo ale rozbil. Az mudou mit dalsi slevu tak planuju to gtr.
...řídils to nebo se jen vozil???
ridil
...teť sem koukal na Coolu ve Fift Gearu na test X-Bow, chválili jízdní vlastnosti, pomluvili převodofku, že prej je mněká a málo závodní a nakonec skonctatovali, že to stojí uplně za piču, páč dyš řídíš, tag neslyšíš motor
fift gear je sracka zlatej top gear. ve fift gearu jsou moc drsny aby pro nebylo ktm dobry.
pro smrtelnika co ma zbyteny mega a pul je to naprosto idelani druhy auto do rodiny ja bych se svezl hned znova. ten zatah a ten pocit z jizdy to je masakr a to nemluvim o nahonu na zadek a sterku vsude v cr
Nevim, jako hračka se mi to líbí ale asi bych si to nekoupil do normálního provozu. Přijde mi to taky takový moc motokároidní. Na druhou stranu AC Cobra je ouplně jiný kafe, to je klasika a moc bych si ji přál. A jestli někdo nazývá sračkou a navoněnou bídou pro pracháče takový skvosty jako je teď třeba Lambo Aventador, tak je to obyčejnej hlupák a asi v takovym autě nikdy nejel nebo v tom hraje roli cenová nedostupnost. Je to asi to samý jako nazývat mrdkou MV Agustu jen pro to, že na ní nemám nebo že většině lidí stojí jen jako leštěnka v garáži.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
snowflake600 (Člen) 27.08.2011 19:16:19 Offline |
Zdenda psal:Nevim, jako hračka se mi to líbí ale asi bych si to nekoupil do normálního provozu. Přijde mi to taky takový moc motokároidní. Na druhou stranu AC Cobra je ouplně jiný kafe, to je klasika a moc bych si ji přál. A jestli někdo nazývá sračkou a navoněnou bídou pro pracháče takový skvosty jako je teď třeba Lambo Aventador, tak je to obyčejnej hlupák a asi v takovym autě nikdy nejel nebo v tom hraje roli cenová nedostupnost. Je to asi to samý jako nazývat mrdkou MV Agustu jen pro to, že na ní nemám nebo že většině lidí stojí jen jako leštěnka v garáži.
myslím, že můžeš být konkrétní, když už, já se z toho nepo......
Jak řekl kasym, každej máme právo na svůj názor, tohle je ten můj
A vždyť se více méně stavím k tvojemu názoru Obecně jsem chtěl říct, že se nejenom tu objevují názory, že to auto je mrdka, sračka a to jen proto, že stojí x mega a většinou si jí kupují zazobanci, navíc většinou kokoti v růžovém triku poslouchající Rihanu. To mi přijde jako něco tak tupýho, ubohýho a omezenýho, že nemám slov. Mě se víceméně líbí každá kára, sou mi u prdele stupidní diskuze že VW je nudný, z druhý strany že Italové jsou mrdky, že Bentley je snobská sračka bo v tom jezděj kundy v norkovejch kožiších a podobně. Prostě auto se mi líbí nebo nelíbí a je fuk co stojí nebo jaká sorta lidí si ho kupuje. Mít love, mám hangár a tam stojej káry od Ac Cobra, přes KTM X Bow, Masserati až po Aventador či Veyron spolu s ruskym Zilem, Hummerem H1, Willisem a Ramem konče plus spoustou dalších. To je taky jen můj názor.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Jo a teda to KTM vyřazuju z garáže, bo co přímo nesnášim nenávidim je přístrojová deska uprostřed. To u takovýho ultimátního nářadí jako je tenhle strojek teda posrali, přístrojovka má bejt pro řidiče a ne někde v prdeli u prostřed jako u Citroenu.
Zdenda psal:Jo a teda to KTM vyřazuju z garáže, bo co přímo nesnášim nenávidim je přístrojová deska uprostřed. To u takovýho ultimátního nářadí jako je tenhle strojek teda posrali, přístrojovka má bejt pro řidiče a ne někde v prdeli u prostřed jako u Citroenu.
ti nevím, ale myslim, že tady až tak přstrojovku krom otáčkoměru moc neužiješ nee?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
deny1234 psal:No me se to teda taky moc nezda , proste klasika je klasika http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ct0009.jpg
nevadí mi ani jedno, ale tohle je luxusní
Bandit 4EVER!!!
snowflake600 (Člen) 31.08.2011 17:58:19 Offline |
barynek psal:deny1234 psal:No me se to teda taky moc nezda , proste klasika je klasika http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ct0009.jpg
nevadí mi ani jedno, ale tohle je luxusní
ánno! Nemotokároidní
Tý jo Filouši, zkušenej mechanik jako ty si musí Kaipana psokládat sám a máš to se slevou Mimochodem, podobný, již funkční káry a snadno postavitelný na papíry jsou např Lotusáci ;-) Takovej Lotus super seven výjde na nějakých 250.000,- (i méně!) a máš poježdění jako blázen.... splňuje to všechno, malý, lehký, rozplácnutý, sedíš jako na zemi a řídí se to jako motokára... motor tam narveš jakej chceš - třeba standart nejvyšší je tuším s fordu siéry 1,6l
Kamarád proto jel na podzim do německa a teď si to nemůže vynachválit a jezdí jen v tom! Nasadí "bekovku" a motorkářský brýle a valí
Nic lidského mi není cizí
Mimochodem o vékendu jsem na Barumce jel jako spolujezdec v Kopeckého Fábce S2000 (řídil "starej" pán Kopecký) a v Subárku od Jaryna Orsága (řídil jeho mechanik) a musím říct, že i když zážitek velmi zajímavej (předtím jsem jel "jen" normál autem při tréninku nědy v roce 97), tak nic pro mě... je to moc tvrdý a kdesi cosi, chápu co, jak a proč ale prostě mi to nesedí...
K.a.s.y.m. (Člen) 31.08.2011 20:02:05 Offline |
MaraKM psal:Tý jo Filouši, zkušenej mechanik jako ty si musí Kaipana psokládat sám a máš to se slevou Mimochodem, podobný, již funkční káry a snadno postavitelný na papíry jsou např Lotusáci ;-) Takovej Lotus super seven výjde na nějakých 250.000,- (i méně!) a máš poježdění jako blázen.... splňuje to všechno, malý, lehký, rozplácnutý, sedíš jako na zemi a řídí se to jako motokára... motor tam narveš jakej chceš - třeba standart nejvyšší je tuším s fordu siéry 1,6l
Kamarád proto jel na podzim do německa a teď si to nemůže vynachválit a jezdí jen v tom! Nasadí "bekovku" a motorkářský brýle a valí
Do Kaipana to ho roudstra né tý mrdky z Favorita se dává VW 1,8T
MaraKM psal:Tý jo Filouši, zkušenej mechanik jako ty si musí Kaipana psokládat sám a máš to se slevou Mimochodem, podobný, již funkční káry a snadno postavitelný na papíry jsou např Lotusáci ;-) Takovej Lotus super seven výjde na nějakých 250.000,- (i méně!) a máš poježdění jako blázen.... splňuje to všechno, malý, lehký, rozplácnutý, sedíš jako na zemi a řídí se to jako motokára... motor tam narveš jakej chceš - třeba standart nejvyšší je tuším s fordu siéry 1,6l
...Kaipan zdaleka nejni tak levnej...jestli máš odkaz na Lotus Super Seven za 250 tyšonc, tak mi ho pošli...
P.S. ...bez háčku plís
K.a.s.y.m. (Člen) 01.09.2011 20:19:53 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:P.S. ...bez háčku plís
Příště radši křestním...
Banditatom (Člen) 02.09.2011 10:09:02 Offline |
jóó tady na sfini nenarazíš
Zdenda psal:xrohy psal:Gore, budete s fabrikou na CIAFu?
Že by jsme daly srázek...Jo Gore, budeš tam?
bohužel naše firma dala peníze na jinou akci a na toto uz penízky nezbyly
..10.9.je u nás na letišti den otevrenych dveří a fčetně dvou letovych ukazek našich stroju (dopo a odpo) tag gdybyste jely náhodou kolem
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Filous psal:MaraKM psal:Tý jo Filouši, zkušenej mechanik jako ty si musí Kaipana psokládat sám a máš to se slevou Mimochodem, podobný, již funkční káry a snadno postavitelný na papíry jsou např Lotusáci ;-) Takovej Lotus super seven výjde na nějakých 250.000,- (i méně!) a máš poježdění jako blázen.... splňuje to všechno, malý, lehký, rozplácnutý, sedíš jako na zemi a řídí se to jako motokára... motor tam narveš jakej chceš - třeba standart nejvyšší je tuším s fordu siéry 1,6l
Kamarád proto jel na podzim do německa a teď si to nemůže vynachválit a jezdí jen v tom! Nasadí "bekovku" a motorkářský brýle a valí...Kaipan zdaleka nejni tak levnej...jestli máš odkaz na Lotus Super Seven za 250 tyšonc, tak mi ho pošli...
P.S. ...bez háčku plís
V těchto autech se nevyznám, ale koukni sem -
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/chang … mp;lang=cz
- jsou zde za různé ceny, kamarád má myslím nějakého toho zbojníka ze šervůdu, koupeno od prvního majitele (byl tak bachratej prej, že se tam už několik let nemohl vlézt a proto nakonec prodal, kamarád říkal, že to i se ženou obrečeli- koupil někde za Frankfurtem za cca 250 očí v přepočtu, rok 83 a má to na zelených V-éčkách... do r.v.81 na véčka mohu zařídit, vyšší ročníky "taky ještě jdou" a kontakt bych možná aj sehal)
Náhodou jsem uviděl příspěvek o Lotusech.
Podívej se na strámky- kde se koupí nejlevnější "STAVEBNICE" v EU.
www.necrareplica.cz
http://auta5p.eu/katalog/necra/necra.htm
Jirkahor psal:Náhodou jsem uviděl příspěvek o Lotusech.
Podívej se na strámky- kde se koupí nejlevnější "STAVEBNICE" v EU.
www.necrareplica.cz
http://auta5p.eu/katalog/necra/necra.htm
Neměl ste kdysi dodávku mercedesa? nějakejch 8-9let nazpět...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Zdenda psal:AC Cobra Replica by nebyla? Tohle mi vůbec nic neříká.
Jestli je ten pán ten,kdo si myslím,tak bych od něho nechtěl posvařovat ani koloběžku,protože tak zbastlený auto,kerý sem vod něho jako mlaďoch bral sme v baráku nikdo vživotě neviděli,to byl vážně masakr Právě čekám,jestli napíše jestli je to on,nebo né
VikecB12 psal:Zdenda psal:AC Cobra Replica by nebyla? Tohle mi vůbec nic neříká.
Jestli je ten pán ten,kdo si myslím,tak bych od něho nechtěl posvařovat ani koloběžku,protože tak zbastlený auto,kerý sem vod něho jako mlaďoch bral sme v baráku nikdo vživotě neviděli,to byl vážně masakr Právě čekám,jestli napíše jestli je to on,nebo né
Pochybuju, že Ti nyní napíše
Mour psal:VikecB12 psal:Zdenda psal:AC Cobra Replica by nebyla? Tohle mi vůbec nic neříká.
Pochybuju, že Ti nyní napíše
Tenkrát vypadal,jako starší,serijózní pán Aji nám tenkrát ukazoval rozestavěnou repliku toho lotuse...Netvrdím že toho mercedesa bastlil přímo on,ale myslím že moc dobře věděl,jak na tom auto je. Po pár tisících km mě za jízdy vyběhla brzdová destička ze předního třmenu a doma sem zjistil,že sou tam strčený dvě destičky na sobě,protože kotouče byli jako žiletky,kuláče na spojovačce řízení přivařený a podobnejch "vychytávek" bylo plný auto Dneska už se tomu můžu tak akorát zasmát,ale tenkrát sem byl trochu nasranej,kdyš sem jako dvacetiletej na tom autě protekl asi 80tisíc na opravách
Banditatom (Člen) 06.06.2012 18:19:31 Offline |
kerou si přefikl?
Inženýrek psal:Není to teda u Vás na letišti, ale je to u nás "na letišti", a musím taky říct že příjemně strávený celý týden (na to, že je to bezpečačka)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn0507.jpg
bezpečačka jo? a co ta votočená helma u toho frajera ve lžíci? ha? e?
Strýcfajtr !!!
Filous psal:,,,ty vole, já se lek, že ta jedna má na tý kšiltofce říšskou vorlici
Copa vorlici , tohle meli holky mit
Tu mam po tatovi , origo Luftwaffe 60 let byla ve skrini , i ty repro f kukle a hrdeni mikrofony jeste fungujou , holt poctivej valecnej Siemens Lital na pardubickym letisti na Bf 109
XJelen psal:Inženýrek psal:Není to teda u Vás na letišti, ale je to u nás "na letišti", a musím taky říct že příjemně strávený celý týden (na to, že je to bezpečačka)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn0507.jpgbezpečačka jo? a co ta votočená helma u toho frajera ve lžíci? ha? e?
no jooo, se zaučuje holka, tak spíš školíme my jí i když se snaží ty starý pardály vycvičit
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Není to teda u Vás na letišti, ale je to u nás "na letišti", a musím taky říct že příjemně strávený celý týden (na to, že je to bezpečačka)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cn0507.jpg
Inženýrskej,pošli mi ji,ja tady mam za bezpečáka akorat vošklivýho chlapa,co nosí na tričku Nás krásných je málo.
Gore: nóóó,aspon si se nenudil.
Amen. . .
deny1234 psal:Filous psal:,,,ty vole, já se lek, že ta jedna má na tý kšiltofce říšskou vorlici
Copa vorlici , tohle meli holky mit http://suzukibandit.cz/openforum/upload … eg-001.jpg Tu mam po tatovi , origo Luftwaffe 60 let byla ve skrini , i ty repro f kukle a hrdeni mikrofony jeste fungujou , holt poctivej valecnej Siemens Lital na pardubickym letisti na Bf 109
Ty wogo Deny, pustil bys ji v ňáký slabý chvilce?
deny1234 psal:Filous psal:,,,ty vole, já se lek, že ta jedna má na tý kšiltofce říšskou vorlici
Copa vorlici , tohle meli holky mit http://suzukibandit.cz/openforum/upload … eg-001.jpg Tu mam po tatovi , origo Luftwaffe 60 let byla ve skrini , i ty repro f kukle a hrdeni mikrofony jeste fungujou , holt poctivej valecnej Siemens Lital na pardubickym letisti na Bf 109
Slušný hands-free na nějakého jednostopého bavoráka
.. fuck to plave
http://www.planes.cz/cs/photo/1144053/c … o-letiste/
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:.. fuck to plave
http://www.planes.cz/cs/photo/1144053/c … o-letiste/
jo ...ten vpředu už vytahuje kruh páč ty záchranáři berou roha.... blondska jen tupě zírá
MRDAT!!!
xrohy psal:Ale piču, te je ve fotošopu umazanej podvozek...
A daj se ve fotošopu i zavřít gondoly na podvozek?
Takových průletů nad letištěm máme na videích 5 kilo a ještě trochu, piloti se tak vytahujou před paragánama každej hezkej večer, kokoti namyšlení
Banditatom (Člen) 15.10.2012 20:05:19 Offline |
PALOUS psal:Borák psal:a nejni to Palousova hračka na dálkový ???
Pšššt
ty máš něco letuschopného?
To Gore: čeče znám pilota co s L 410 dělal celkem běžně přemety jo a prej začínal na poloměru 200m a skončil na 50metrech akurát ho neměli rádi mehanici
Banditatom psal:PALOUS psal:Borák psal:a nejni to Palousova hračka na dálkový ???
Pšššt
ty máš něco letuschopného?
To Gore: čeče znám pilota co s L 410 dělal celkem běžně přemety jo a prej začínal na poloměru 200m a skončil na 50metrech akurát ho neměli rádi mehanici
...sou to kucí šikovní vo tom žádná znám borce co motaj výkruty s bulíkem jag šonka s extrou ale vono taky záleží co si kdo představí pod pojmem přemet pokud se bavíme o tomto (http://www.pilotinfo.cz/z-kokpitu/akrob … ita-premet) tag jistě uznáš že ze 410-kou je to o poloměru 50 metrů píčovina
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2013 11:45:35 Offline |
gore psal:..a nejlepčí na konec
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c07135.jpg
mam stejny monterky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Todle letiště v Nepálu je taky masakr. Může tam přistávat jen jeden typ kanadských letadel nebo vrtulníky.
Dráha je 400m dlouhá, začíná srázem a končí zdí.
Tady je přistání z kabiny
http://www.youtube.com/watch?v=EfAw8ulhTiQ
a tady každodenní šrumec, čas 3:30
http://www.youtube.com/watch?v=EfAw8ulhTiQ
tady jeden čumák ve zdi
http://www.youtube.com/watch?v=_TwLLkE5bz0
a tady je to samé letiště před nedávnou dobou bez asfaltu
http://www.youtube.com/watch?v=mQB1578Vesg
Lepší někdy, než nikdy.
Edit: tady je to video z kabiny
http://www.youtube.com/watch?v=B0xY408ipsE