Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » padafka kouří (motor po bouračce?)

čočkin (Člen)
28.08.2011 20:34:16

padafka kouří (motor po bouračce?)

Tak ta moje padafka B12 po tý nehodě chytá dobře ale kouří z vejfucku jako svině a asi po dvou minutách na volnoběh začne hulit jak temelín.help Dneska jsem jí startoval podruhý.
Bude to jen nateklej volej ve válcích a vejfucku kterej se postupně vypálí, nebo  to mám začít řešit? idontknow

Editoval osiris (28.08.2011 22:10:02)

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
osiris (Člen)
28.08.2011 21:48:37

Re: padafka kouří (motor po bouračce?)

...měl by to bejt ten volej kterej vypálíš (jak dlouho ti ležela? asi dost co?)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
28.08.2011 21:54:25

měl by to bejt jen olej ve vejfuku..jestli máš origo mezisvod tak nejspíš tam a v koncovce se něco udrželo..to se vypálí.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
čočkin (Člen)
28.08.2011 22:10:26

jak dlouho ležela nevim ale asi dost, ted už teda měsíc a pul stála. Nejspíš to bude tim nateklim volejem, poprvý taky levej válec špatně pálil, vynechával, tak jsem vyndal svíci a byla vot voleje musim to vypalovat postupně, páč jsem zadýmil total celej dvúr doma bigsmile

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
osiris (Člen)
28.08.2011 22:12:44

...tak to už jsme doma bigsmile ...bude to tím

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
28.08.2011 22:31:22

cockin psal:

jak dlouho ležela nevim ale asi dost, ted už teda měsíc a pul stála. Nejspíš to bude tim nateklim volejem, poprvý taky levej válec špatně pálil, vynechával, tak jsem vyndal svíci a byla vot voleje musim to vypalovat postupně, páč jsem zadýmil total celej dvúr doma bigsmile

nech to bejt dokud to prvně nepojede nebo nebudeš mít svody a fuck sundanej takhle to nikdy neprohřeješ pořádně..vím o čem mluvim bigsmile.ta moje taky fajně dýmila když jsem to přivez domu a předtim ležela v lese jen chvíli bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Luk (Člen)
30.08.2011 07:23:09

cockin psal:

Tak ta moje padafka B12 po tý nehodě chytá dobře ale kouří z vejfucku jako svině a asi po dvou minutách na volnoběh začne hulit jak temelín.help Dneska jsem jí startoval podruhý.
Bude to jen nateklej volej ve válcích a vejfucku kterej se postupně vypálí, nebo  to mám začít řešit? idontknow

jestli huli jako Temelin, tak to bude vodagoodsmokin

...sem ti moc nepomoh co, este ze sou tady ostatni kuci sikovnyredfacebigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
MaraKM (Člen)
30.08.2011 17:55:26

Luk psal:
cockin psal:

Joo tohle jsme zažil se svou bývalou Škodou 440 Spartka bigsmile když jsem byl asi 230km od baráku a prdnulo mi těsnění pod hlavou - připadal jsme si jako rákosníček co vyrábí mlhu hustou tak, že by se dala krájet bigsmile a na každý benzínce kde jsme prosil a trochu vody do 5l kanistru a sem tam koupil litr oleje jsme budil zaslouženou podívanou od příjezdu až po odjezd smile1 (ježděno v čase cca 17:00 až 24:00, ale dojel jsem, motor přežil a policajti asi měli splněno, páč nikde nikdo surprised )

Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen)
30.08.2011 18:12:18

MaraKM psal:
Luk psal:
cockin psal:

Joo tohle jsme zažil se svou bývalou Škodou 440 Spartka bigsmile když jsem byl asi 230km od baráku a prdnulo mi těsnění pod hlavou - připadal jsme si jako rákosníček co vyrábí mlhu hustou tak, že by se dala krájet bigsmile a na každý benzínce kde jsme prosil a trochu vody do 5l kanistru a sem tam koupil litr oleje jsme budil zaslouženou podívanou od příjezdu až po odjezd smile1 (ježděno v čase cca 17:00 až 24:00, ale dojel jsem, motor přežil a policajti asi měli splněno, páč nikde nikdo surprised )

podobná zkušenost akurát Š-105 s motorem před smrtí 100km= 4l vody 0.5l olejegood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
MaraKM (Člen)
30.08.2011 18:31:12

Banditatom psal:
MaraKM psal:
Luk psal:

podobná zkušenost akurát Š-105 s motorem před smrtí 100km= 4l vody 0.5l olejegood

No ty jo, já už ani nedám dohromady koli toho bylo ale na těch cca 230km jsme koupil 2l oleje, to vím a té vody mohlo být nooo fakt fůra litrů bigsmile tak 10l určitě

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3176_spak.jpg

Nic lidského mi není cizí

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS