Nejsi přihlášen
Prodám B6N r.v 2001...
Věřím, že dost lidí odsud to již zažilo. Na Banditu jsem si užil hafo legrace a suprového poježdění. Bohužel poslední dobou stále častěji uvažuji o tom, že tenhle způsob ježdění už není to úplně pravé ořechové. Občas přestává stačit výkon, občas mě se*e měká přední vidle, ale hlavně zjišťuji, že na takové ty dlouhé vejlety a poklidné kochání se krajinou už není tolik času. Rozhodl jsem se tedy jít do něčeho sportovnějšího a dravějšího, a začít jezdit jinej styl než jsem jezdil doposud... Měl jsem možnost několikrát sednout na Gixero, projet ho i na okruhu a pocit z jízdy byl uplně o něčem jiném než na tom mém milovaném Béčku.
Proto bych tedy chtěl partě tady oznámit, že dávám do oběhu svůj doposud nejlepší bike. Najel jsem na něm vlastně jen okolo 8 000km, žádnej crash a nikdy jsem moto nijak netýral nebo prasácky nezacházel. Bandit byl takovej sen a proto jsem se o něho i patřičně staral. Pravidelný servis prováděný v AB u kojaka (vždy v dobrých rukou ). Doveženo z Itálie v perfektním stavu. Přidělané plexi + vyměněna byla na jaře 2011 zrcátka Barracuda, dále pneu Pirelli Angel, které mají ještě dost před sebou. Tou samou dobou seřízené karburátory a venitly. Začátkem léta jsem pak měnil řidítka, taktéž Barracudy a závažíčka. Teď v srpnu byl měněn volej a filtr. Motyka má nalétáno necelých 39 000km a běhá jako hodinky. Vše kromě výše uvedených výměn a blinkrů original. 2x klíč a original manual. STK do 11/2012. Samozřejmě celoročně garážované. Mašinu jsem hodil na motoinzerci, kde jsou i fotky: http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html . Kdyby byl zájem, pošlu mailem fotky ve velkém rozlišení, případně nafotím co kdo bude chtít. Nejlepší je ovšem přijet a vyzkoušet. Kdyby byly prachy, přikoupím GSX-R a tohle nechám doma taky, bohužel v současné situaci si to nemohu dovolit... Co se kosmetiky týče, jediné co na motorce je = škráblý plast levého zrcátka (cca 2-3cm) a mírně škrábnuté výko motoru (což normálně není prakticky ani vidět a lze zabrousit).
Banďoura dávám za 55 000 Kč, pro komunitu tady jsem schopen jít na pade
Kdyby tedy někdo měl zájem, buď dejte vědět tady na foru a nebo mobil 603167096, Bydlím v Roztokách u Prahy, projížďka není problém, mašina mám doma v garage
Banditatom (Člen) 02.09.2011 15:59:35 Offline |
Re: Prodám B6N r.v 2001...
Mour psal:osiris psal:...ale není to příspěvek do technický poradny, přesouvám...
..do sekce izeráty ?
myšlej pane kón jako on hledá ho, ona hledá jí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1