Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Prodám B6N r.v 2001...

Stiegl (Člen)
02.09.2011 11:02:47

Prodám B6N r.v 2001...

Věřím, že dost lidí odsud to již zažilo. Na Banditu jsem si užil hafo legrace a suprového poježdění. Bohužel poslední dobou stále častěji uvažuji o tom, že tenhle způsob ježdění už není to úplně pravé ořechové. Občas přestává stačit výkon, občas mě se*e měká přední vidle, ale hlavně zjišťuji, že na takové ty dlouhé vejlety a poklidné kochání se krajinou už není tolik času. Rozhodl jsem se tedy jít do něčeho sportovnějšího a dravějšího, a začít jezdit jinej styl než jsem jezdil doposud... Měl jsem možnost několikrát sednout na Gixero, projet ho i na okruhu a pocit z jízdy byl uplně o něčem jiném než na tom mém milovaném Béčku.

Proto bych tedy chtěl pussy partě tady oznámit, že dávám do oběhu svůj doposud nejlepší bike. Najel jsem na něm vlastně jen okolo 8 000km, žádnej crash a nikdy jsem moto nijak netýral nebo prasácky nezacházel. Bandit byl takovej sen a proto jsem se o něho i patřičně staral. Pravidelný servis prováděný v AB u kojaka (vždy v dobrých rukougood ). Doveženo z Itálie v perfektním stavu. Přidělané plexi + vyměněna byla na jaře 2011 zrcátka Barracuda, dále pneu Pirelli Angel, které mají ještě dost před sebou. Tou samou dobou seřízené karburátory a venitly. Začátkem léta jsem pak měnil řidítka, taktéž Barracudy a závažíčka. Teď v srpnu byl měněn volej a filtr. Motyka má nalétáno necelých 39 000km a běhá jako hodinky. Vše kromě výše uvedených výměn a blinkrů original. 2x klíč a original manual. STK do 11/2012. Samozřejmě celoročně garážované. Mašinu jsem hodil na motoinzerci, kde jsou i fotky: http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html . Kdyby byl zájem, pošlu mailem fotky ve velkém rozlišení, případně nafotím co kdo bude chtít. Nejlepší je ovšem přijet a vyzkoušet. Kdyby byly prachy, přikoupím GSX-R a tohle nechám doma taky, bohužel v současné situaci si to nemohu dovolit... Co se kosmetiky týče, jediné co na motorce je = škráblý plast levého zrcátka (cca 2-3cm) a mírně škrábnuté výko motoru (což normálně není prakticky ani vidět a lze zabrousit).

Banďoura dávám za 55 000 Kč, pro komunitu tady jsem schopen jít na padecool

Kdyby tedy někdo měl zájem, buď dejte vědět tady na foru a nebo mobil 603167096, Bydlím v Roztokách u Prahy, projížďka není problém, mašina mám doma v garagegood

kojaksro (Člen)
02.09.2011 11:21:06

Re: Prodám B6N r.v 2001...

....mohu jen potvrdit, jezdila k nám na servis. Je v pěkném stavu, udržovanágood

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
osiris (Člen)
02.09.2011 11:53:35

...ale není to příspěvek do technický poradny, přesouvám...

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour (Člen)
02.09.2011 12:11:13

osiris psal:

..do sekce izeráty ? bigsmile

Banditatom (Člen)
02.09.2011 15:59:35

Mour psal:
osiris psal:

..do sekce izeráty ? bigsmile

myšlej pane kón jako on hledá ho, ona hledá jísurprisedcool

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stiegl (Člen)
08.09.2011 16:40:28

Tak Sůza dneska vyrazila s novým majitelem z mého domova. Věřím, že se o ní bude dobře pečovat, a že bude dělat radost! Šlapal jako hodinky Banďour...good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS