Nejsi přihlášen
Nebyla by stopka z blinkru?
nemá někdo v garáži nebo prostě jestli mu nezůstala stopka z blinkru (z jakéhokoliv blinkru na bandita) po nějakém krešu??? Jsou couval v garáži a na těch držácích bočních kufrů je to nehezky umístěné a trochu jsem to opřel o zeď . Hodně nepříjemný zvuk, až jsem slzu upustil Musel jsem to převázat izolačkou, ale není to ono . Kvůli tomu se mi nechce calovat nekřesťanský prachy za nový.........
K.a.s.y.m. (Člen) 04.09.2011 19:32:29 Offline |
Re: Nebyla by stopka z blinkru?
projeď inzerce většinou ten kdo je mění za jiný je dobrý prachy prodává..nový origa jsou za nesmysl.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...není to zas taková raketa http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/300983/c … uzuki.html
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
lan psal:libac22 psal:myslím že bych měl mít , je to jedno z jakýho blinkru žejo ... ale seš dálllll
jo, je to jedno, akorát by to mělo být na bandita, aby to ladilo s ostatníma.........
to bych ti neříkal že mám , kdyby to bylo na neco jinýho
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
libac22 psal:lan psal:libac22 psal:myslím že bych měl mít , je to jedno z jakýho blinkru žejo ... ale seš dálllll
jo, je to jedno, akorát by to mělo být na bandita, aby to ladilo s ostatníma.........
to bych ti neříkal že mám , kdyby to bylo na neco jinýho
no tak kde to vázne? Nahoď cenu na mého meila, poštu samo hradím........
Stránky: 1