Nejsi přihlášen
Slyším cvakání při každém zařazení rychlosti
Zdravím všechny bandiťaky.Mám menší problém,při každém zařazení rychlosti slyším cvaknutí.Děje se mi to od nákupu,kdy motorka byla nová.Při návštěvě v servisu mi řekli,že je to normální.Moc tomu nevěřím,protože když sleduji ostatní motorkáře tak se jim to něděje. Spojku mačkám nadoraz. Prosím poraďte kde je problém?
PS: Motorka je SUZUKI BANDIT 650 SA r.v.2006.
Re: Slyším cvakání při každém zařazení rychlosti
IKIM psal:Zdravím všechny bandiťaky.Mám menší problém,při každém zařazení rychlosti slyším cvaknutí.Děje se mi to od nákupu,kdy motorka byla nová.Při návštěvě v servisu mi řekli,že je to normální.Moc tomu nevěřím,protože když sleduji ostatní motorkáře tak se jim to něděje. Spojku mačkám nadoraz. Prosím poraďte kde je problém?
Hele nevim jak posloucháš ostatní motorky, ale mě si určitě neposlouchal.... je to uplně normální.
Ps. suzuki jen cvakne, ale docela bych tě chtel vidět co bys dělal kdybys zařadil třebas na Buellu nebo HDčku To sou rány jak když na bandasce podřadíš beze spojky a pod plynem
ps. Jo a musíš řadit rychle, nemá to sinchronizaci, takže aby ti před přeřazenim moc nepadly otáčky (to pak klapne víc). Neni to jak v autě, musíš mít nohu připravenou lehce opřenou o řadičku a těsně po sobě spojka+zavřít plyn, cvaknout rychlost, pusti spojku+přidávat...celý to netrvá ani vteřinu. Když řadíš dolu a nejedeš pilu, tak máškneš spoku, vrkneš plynem, ještě než padnou otáčky kopneš rychlost, pouštíš spojku....
a pak kdo je debil ze začátku jsem to přesně takhle dělal a furt jsem slyšel kecy typu "proč to furt tůruješ před podřazením" tak jsem se na to vysral s konstatováním, že to "cvakání" je docela o ničem a nebudu to řešit... (jsem zvyklej z vetošů, kde občas zařadit = zázraku )
jak se říká, raději si to kurvit po svém, než podle někoho jiného....
Nic lidského mi není cizí
IKIM psal:Zdravím všechny bandiťaky.Mám menší problém,při každém zařazení rychlosti slyším cvaknutí.Děje se mi to od nákupu,kdy motorka byla nová.Při návštěvě v servisu mi řekli,že je to normální.Moc tomu nevěřím,protože když sleduji ostatní motorkáře tak se jim to něděje. Spojku mačkám nadoraz. Prosím poraďte kde je problém?
kolik to máš do výměny voleje?
já sem teď cca 250 km přejel a řazení je hlučnější - tak jesli to neni taky tvuj případ
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:IKIM psal:Zdravím všechny bandiťaky.Mám menší problém,při každém zařazení rychlosti slyším cvaknutí.Děje se mi to od nákupu,kdy motorka byla nová.Při návštěvě v servisu mi řekli,že je to normální.Moc tomu nevěřím,protože když sleduji ostatní motorkáře tak se jim to něděje. Spojku mačkám nadoraz. Prosím poraďte kde je problém?
PS: Motorka je SUZUKI BANDIT 650 SA r.v.2006.kolik to máš do výměny voleje?
já sem teď cca 250 km přejel a řazení je hlučnější - tak jesli to neni taky tvuj případ
další bavič...ty voe tady se člověk dozví věci
250km přes to už si koleduješ o zadření motoru
Lihy psal:faitík psal:IKIM psal:Zdravím všechny bandiťaky.Mám menší problém,při každém zařazení rychlosti slyším cvaknutí.Děje se mi to od nákupu,kdy motorka byla nová.Při návštěvě v servisu mi řekli,že je to normální.Moc tomu nevěřím,protože když sleduji ostatní motorkáře tak se jim to něděje. Spojku mačkám nadoraz. Prosím poraďte kde je problém?
...né motoru né, jen špajzky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:faitík psal:IKIM psal:Zdravím všechny bandiťaky.Mám menší problém,při každém zařazení rychlosti slyším cvaknutí.Děje se mi to od nákupu,kdy motorka byla nová.Při návštěvě v servisu mi řekli,že je to normální.Moc tomu nevěřím,protože když sleduji ostatní motorkáře tak se jim to něděje. Spojku mačkám nadoraz. Prosím poraďte kde je problém?
toho se nebojim - jenom sem se pokoušel poradit ikimovi
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Lihy psal:faitík psal:
kolik to máš do výměny voleje?
250km přes to už si koleduješ o zadření motorutoho se nebojim - jenom sem se pokoušel poradit ikimovi
švagře, takhle sis naběh Sem to chtěl napsat se 4km po oleji, ale vidim jak bych dopad
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Mour psal:Běžte Vy dva do háje, 250 km přes je docela závažný problém hrozící destrukcí tak jemného strojku jako je motor motocyklu.
to víš, ty piliny a špony se musej pravidelně výměnou oleje vylejvat každej kilák navíc je riziko
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Stránky: 1