Nejsi přihlášen
Chcípne z ničeho nic
Zdravím,
mám Bandasku 600 S, r.v. 1999. Můj problém je, že si jedu, jedu a najednou začne "kuckat" mám plnej plyn, ale motor jen občas blafne, pak chcípne úplně. Chvilku počkám, nastartuju přes sytič, hned stáhnu a pak je to už ok. Dělalo mi to před seřízením, pravděpodobně to bylo benzínem z UNICORNU ( hrozná sračka ), pak už to bylo ok, odkalil jsem karbece, nádrž nalil čerstvým a jelo se dál. Teď po seřízení šlapal v pohodě, stál asi 3 dny a začal blbnout. Fakt nevím čím to je
Když to blblo předtím, přepnul jsem na rezervu a zdálo se, že to je tím. Nemáte s tím zkušenost? Na fechtlovi mi to dělalo, když byla svíčka v ....., ale ty jsem dával nový cca před měsícem...
Díky za rady. ![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 10.09.2011 09:51:46 Offline |
Re: Chcípne z ničeho nic
jak chcípne ? ...je to kus železa ,hliníku a jinejch , ale chcípnout ? ...kdybys v něm vozil třá andulky ,nebo křečka - ti by mohli chcípnout ,ale motor ? ![]()
![]()
jinak mě něco podobnýho dělala přiškrcená hadička benzínu...sundal jsem nádrž a když jsem ji nandal , tak se překroutila a chvilku to jelo a pak došel benzín...když jsem zastavil a za chvilku nastartoval ,tak tam zase natekl a normálně to jelo ,ale jak jsem přidal plyn (rozuměj dal jsem tomu řádně vovsa) tak to nestíhalo tou přiškrcenou hadičkou dávat a zase to nejelo ...esli si se třá v tom hrabal ,jako já , tak to zkontroluj.nebylo to vidět - byla jen tak ohnutá
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
Banditatom (Člen) 10.09.2011 13:10:11 Offline |
hlemejzd999 psal:jak chcípne ? ...je to kus železa ,hliníku a jinejch , ale chcípnout ? ...kdybys v něm vozil třá andulky ,nebo křečka - ti by mohli chcípnout ,ale motor ?
jinak mě něco podobnýho dělala přiškrcená hadička benzínu...sundal jsem nádrž a když jsem ji nandal , tak se překroutila a chvilku to jelo a pak došel benzín...když jsem zastavil a za chvilku nastartoval ,tak tam zase natekl a normálně to jelo ,ale jak jsem přidal plyn (rozuměj dal jsem tomu řádně vovsa) tak to nestíhalo tou přiškrcenou hadičkou dávat a zase to nejelo ...esli si se třá v tom hrabal ,jako já , tak to zkontroluj.nebylo to vidět - byla jen tak ohnutá
![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
Banditatom (Člen) 10.09.2011 13:26:56 Offline |
cockin psal:no prostě... dal mu napít, kopnul do vrtule, začal "gázovat", vosolil mu, zatopil pod kotlem, dal mu plnej knedlík atd.
rozuměj....
jako rozuměj to jóó ale nějak si to nedovedou představit u hlemejždě![]()
![]()
![]()
|
snowflake600 (Člen) 10.09.2011 16:28:50 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:jak chcípne ? ...je to kus železa ,hliníku a jinejch , ale chcípnout ? ...kdybys v něm vozil třá andulky ,nebo křečka - ti by mohli chcípnout ,ale motor ?
taky sem se u toho popozastavil ![]()
![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 10.09.2011 19:07:41 Offline |
volové
...se přeci zpívá v tej písničce : „až já mu dám vovsa - on udělá hopsa “![]()
![]()
![]()
hlemejzd999 psal:jak chcípne ? ...je to kus železa ,hliníku a jinejch , ale chcípnout ? ...kdybys v něm vozil třá andulky ,nebo křečka - ti by mohli chcípnout ,ale motor ?
Co je na slově chcípnout tak zvlášnítho?
Tos snad nikdy neslyšel? Tak zhasne, vypne, má prostě v
Btw s tím vovsem, to je něco...![]()
Jinak hadička to není, na ty je vidět dobře a žádná se neškrtí ![]()
|
Banditatom (Člen) 11.09.2011 09:29:28 Offline |
kontrolovaj jsi všechny hadičky?? palivovou hadici, hadici podtlaku k palivovému ventilu, odvětrání nádrže???
|
hlemejzd999 (Člen) 12.09.2011 15:22:42 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:volové
...se přeci zpívá v tej písničce : „až já mu dám vovsa - on udělá hopsa “
Tak mu hlavně nedávej obrok, ať tě někde nevyhodí ze sedla.
vobčas mu dàm jen čočku
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:vobčas mu dàm jen čočku
A nestřílí to potom z vejfuku?
Nestřílí
Hadičky taky nic, bohužel jezdím jen o víkendu, ale teď jezdil jak předtím bez jediný známky nějaký poruchy..., tak snad už mě to nepotká![]()
Ale jinak mi říkal borec ze servisu.Prej, že často střílej, protože originál laufy jsou dost zacpaný + vzduchový filtr, proto nedrží pořádně volnoběh, protože to motor těžko protlačí ven...., ale samozřejmě to bývá i směsí, to vím, ale ta je seřízená ![]()
Stránky: 1