Nejsi přihlášen
Sytič - najednou nefunguje
Zdravím,najednou se mi objevil problém se startováním na sytič na B6-97. Celou dobu stačilo dát za studena sytič a motor chytil na brnknutí a hned šel do cca 4000 otáček (sytič). Teď jakoby ten sytič nefungoval, startér točí a když to chci nahodit, tak musí přidat plyn a držet, po chvíli se teprve chytí sytič. Nádrž jsem nesundával, hadička OK, svíčky cca 5000, baterka 1/2 roku. Nevím,jestli to s tím souvisí, ale teď jsem víckrát tankoval až po okraj, někdy to o krapet přeteklo přes víčko.
Díky za radu.
Don´t worry, be Bandit!
Re: Sytič - najednou nefunguje
Nene, to krásně chodí, koukal jsem. Je slyšet i ta klapka, kterou to ovládá. Ono se to pak po chvíli chytne, takže sytič jako takový asi funguje, jenom ne hned.Začalo to fakt z ničeho nic.
Don´t worry, be Bandit!
Honzik8719 (Člen) 11.09.2011 22:58:35 Offline |
nejels třeba nadoraz s benálem,jestli ti nevlítnul nějakej sajrajt do karbeců ze dna nádrže?gumy z karbeců na filtrbox máš v poho všechny nasazený?
...relativní kochač...
zkus první tu nejjednodušší verzi: když mrkneš pod nádrž, tak to lanko od sytiče tam v jednom místě prochází kovovou ohnutou trubičkou. tato trubička musí být zasunutá v držáku, který je právě pod tou nádrží. tím se lanko napruží. už se mi to několikrát stalo, že to z toho držáčku vyskočilo a sytič se choval tak jak říkáš: manipulovat s ním šlo, ale v podstatě nefungoval
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 12.09.2011 19:02:16 Offline |
MaraKM psal:A co štelung karbeců?! Ve čtyřdobkách se rozkoukávám, ale u dvojáka bych ti řekl, že se ti mohl hýbnout předstih / odtrh .... hmm?
...hmm u elektronického zapalování
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1