Nejsi přihlášen
Francie - otvírací doab servisů
Zdravím, zrovna jsem se vrátil z Francie a mám čerstvou zkušenost s (ne)funkčností místních servisů. Kámoš píchnul zadní kolo na Shadowsce (duše) v neděli po ránu a strávili jsme tím 3 dny na jednom místě - v neděli nedělá nikdo, v pondělí jenom autoservisy a od teprve úterý motoservisy. Ani samotný kolo nám tam vzít nechtěli, motorku prý jenom v motoservisu. Takže radši základní věci a nářadí s sebou nebo až od úterý
Don´t worry, be Bandit!
Banditatom (Člen) 11.09.2011 20:45:05 Offline |
Re: Francie - otvírací doab servisů
VikecB12 psal:Frantíci sou pojebanej lenošnej národ přičmoudlejch šmejdů. Aspoň co sem tam já při dvou návštěvách zažil,tak dělají fšecko proto,aby ti nemuseli pomoct
jj marseille 6 hodiny jeden defekt
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No nám se to stalo v Calais, ale to je asi fuk. Ty tři dny nám úplně rozmr...plán, takže jsme se nedostali tam, kam jsme chtěli. Jinak krásný poježdění je v Lucembursku - hezký klikatý cesty, krásnej asfalt, malý provoz a krásná příroda. A benzín za 1,31E, což je míň než tady. Luxusní kemp za 20E/noc pro stan a dvě motorky, wifi a elektro.
Don´t worry, be Bandit!
VikecB12 psal:Frantíci sou pojebanej lenošnej národ přičmoudlejch šmejdů. Aspoň co sem tam já při dvou návštěvách zažil,tak dělají fšecko proto,aby ti nemuseli pomoct
tak todle podepíšu! Rozmáchne rukama jak funés v četníkovi a de do prdele (trvalo nám asi půl hoďky než nám došlo, že nešel pro pomoc, ale normalně se na nás vysral - nebylo to ojedinělý)
Strýcfajtr !!!
najdou se hovada i u nás, mě loni odmítli zalepit kolo na bandasce 2 pneuservisy v č.buděj., první že má za 10min. zavíračku a chvátá(bylo mu jedno že je pátek odpoledne a jsem 100km od baráku), tak mě nafouk a poslal mě do druhýho a tam mi řekli že prej motorka se lepit nesmí a nabízel mi novou pneu, magor. I když jsem ho přemlouval že to bude na moje riziko bez papíru tak prej né. Nakonec jsem koupil na pumpě předraženej sprej za 370kč, napral ho tam, chvíli to dost pěnilo ale nakonec přestalo a gumu jsem sjel a ani jsem to dodatečně neopravoval
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:najdou se hovada i u nás, mě loni odmítli zalepit kolo na bandasce 2 pneuservisy v č.buděj., první že má za 10min. zavíračku a chvátá(bylo mu jedno že je pátek odpoledne a jsem 100km od baráku), tak mě nafouk a poslal mě do druhýho a tam mi řekli že prej motorka se lepit nesmí a nabízel mi novou pneu, magor. I když jsem ho přemlouval že to bude na moje riziko bez papíru tak prej né. Nakonec jsem koupil na pumpě předraženej sprej za 370kč, napral ho tam, chvíli to dost pěnilo ale nakonec přestalo a gumu jsem sjel a ani jsem to dodatečně neopravoval
no jestli byla skoro před smrtí tak bych tě vyhnal taky
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Stránky: 1