Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 11.09.2011 20:46:55 Offline |
Re: kosmeťák na bandita 600 N 1998?
co je krásný dekor? grafity ti stříknu sprejem za 150kč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pokud jako myslíš airbrush, sice neni z brna ale... http://www.mm-art-airbrush.cz/
Banditatom (Člen) 11.09.2011 20:53:21 Offline |
radulka psal:ty já ti ani nevím, jsem chtěla něco co nikdo nemá
To ti je těžko ... co je to co nikdo nemá? musíš mít určitou představu? to ti už poradí místní lakyrnický guru... jako možnosti je miliony ale růžovou se zlatýma kytičkama jsem ještě neviděl
Psst: taky nejdeš k holiči a neřekneš mu " udělějte mě na hlavě co nikdo nemá"
Banditatom psal:radulka psal:ty já ti ani nevím, jsem chtěla něco co nikdo nemá
To ti je těžko ... co je to co nikdo nemá? musíš mít určitou představu? to ti už poradí místní lakyrnický guru... jako možnosti je miliony ale růžovou se zlatýma kytičkama jsem ještě neviděl
Psst: taky nejdeš k holiči a neřekneš mu " udělějte mě na hlavě co nikdo nemá"
Tak nic růžového fakt né, nejsem žádná blond :D prostě někoho kdo se v tom vyzná, ukáže mi pár dobrejch nápadů a něco vznikne
co kdyby....
Brkos psal:Pokud jako myslíš airbrush, sice neni z brna ale... http://www.mm-art-airbrush.cz/
Ta vínovo černá je úžasná, něco takového bych si představovala
co kdyby....
Banditatom (Člen) 12.09.2011 20:21:54 Offline |
http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=70 napiš her barvičkář
Banditatom (Člen) 12.09.2011 20:31:03 Offline |
radulka psal:Banditatom psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=70 napiš her barvičkář
radulka psal:Banditatom psal:radulka psal:
Pokud tady chce někdo přes barvy, tak se píše tomuhle člověku, páč ten pozná číslo ředidla podla čuchu a číslo barvy podle VINka.
Takže se zeptej jeho. Je to odborník na toluen (a toluenem) vzatej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 12.09.2011 21:25:48 Offline |
njn co se v mládí načucháš to ve stáří ....
Ondráš psal:radulka psal:Banditatom psal:
Pokud tady chce někdo přes barvy, tak se píše tomuhle člověku, páč ten pozná číslo ředidla podla čuchu a číslo barvy podle VINka.
Takže se zeptej jeho. Je to odborník na toluen (a toluenem) vzatej.
a sakra, kam jsem se to dostala
co kdyby....
Banditatom (Člen) 13.09.2011 17:58:33 Offline |
radulka psal:Ondráš psal:radulka psal:
Takže se zeptej jeho. Je to odborník na toluen (a toluenem) vzatej.a sakra, kam jsem se to dostala
do nejvybranější společnosti
Banditatom psal:radulka psal:Ondráš psal:
Takže se zeptej jeho. Je to odborník na toluen (a toluenem) vzatej.a sakra, kam jsem se to dostala
do nejvybranější společnosti
o tom není pochyb
co kdyby....
radulka psal:Brkos psal:Pokud jako myslíš airbrush, sice neni z brna ale... http://www.mm-art-airbrush.cz/
jako pěkný, ale mít na starý vráně lakování který převyšuje cenu motorky mi přijde jako dost "blond nápad" rači ty prachy investuj do techniky....jestli si tu motorku plánuješ nechat dýl, bo bez urážky...z hovna bič neupleteš a tuplem né tim, že ho nalakuješ. Z tý jedný profilový fotky je vidět dost věcí který by to chtělo víc než hogofogo lak...
Lihy psal:radulka psal:Brkos psal:Pokud jako myslíš airbrush, sice neni z brna ale... http://www.mm-art-airbrush.cz/
jako pěkný, ale mít na starý vráně lakování který převyšuje cenu motorky mi přijde jako dost "blond nápad" rači ty prachy investuj do techniky....jestli si tu motorku plánuješ nechat dýl, bo bez urážky...z hovna bič neupleteš a tuplem né tim, že ho nalakuješ. Z tý jedný profilový fotky je vidět dost věcí který by to chtělo víc než hogofogo lak...
tvůj názor, já to beru tak že ona si to zaslouží, nelíbí se mi nové tvary motorek a tu svou bych nevyměnila, mám ji moc ráda a mám k ní citový vztah, pro mě to není jen kus železa. Možná jsem děsně "blooond"
co kdyby....
Lihy psal:jako pěkný, ale mít na starý vráně lakování který převyšuje cenu motorky mi přijde jako dost "blond nápad" rači ty prachy investuj do techniky....jestli si tu motorku plánuješ nechat dýl, bo bez urážky...z hovna bič neupleteš a tuplem né tim, že ho nalakuješ. Z tý jedný profilový fotky je vidět dost věcí který by to chtělo víc než hogofogo lak...
Šmarjá, co řešíš... Každá ženská, který řekneš, že máš nový auto, nebo motorku, tak se obratem zeptá na barvu, nebo kolik to stálo.
Mě by přišlo skoro divný, kdyby se zeptala na něco jinýho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Lihy psal:jako pěkný, ale mít na starý vráně lakování který převyšuje cenu motorky mi přijde jako dost "blond nápad" rači ty prachy investuj do techniky....jestli si tu motorku plánuješ nechat dýl, bo bez urážky...z hovna bič neupleteš a tuplem né tim, že ho nalakuješ. Z tý jedný profilový fotky je vidět dost věcí který by to chtělo víc než hogofogo lak...
Šmarjá, co řešíš... Každá ženská, který řekneš, že máš nový auto, nebo motorku, tak se obratem zeptá na barvu, nebo kolik to stálo.
Mě by přišlo skoro divný, kdyby se zeptala na něco jinýho.
přečti si o tu píšu a sháním a zjistíš že nesháním jen blond lak
co kdyby....
Brkos psal:Pokud jako myslíš airbrush, sice neni z brna ale... http://www.mm-art-airbrush.cz/
Tenhle borec je od nás, bydlim nedaleko a ani sem vo něm neslyšel. Mluvil jsem s nim a je zasekanej prací na celou zimu, dělá to jen jako koníček.
Mimochodem je to ten pásek co měl tu jarní nehodu s těma ciklistama co jeli závod za provozu, na čerstvě renovovaný veteránský suzuce, zavinili to ti kolaři a ještě se na něj sesypali a zbili ho! řikal že se soud pořád tahne. A bylo to u nás hned za Petrovicema
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Ondráš psal:radulka psal:přečti si o tu píšu a sháním a zjistíš že nesháním jen blond lak
Se hned nečerti...
Vedle ve vlákně máš tu mřížku.
se nečertim, to vypadá jinak
mřížky jsem si fšimlaaaa, díkes
co kdyby....
Stránky: 1