Nejsi přihlášen
Startování po zahřatí
Mám problémek s Bandaskou 650 vzduchem . Po jízde je problém ji standardne startnout , točí jen startér a ani náhodou nenaskočí, až když otočim plynem, tak naskočí. Spusobem vrrrhmmmm Je jedno jestli stojí minutu, nebo 63minut. Sytič je saozřejmně off.
Dak čekám na radu, pomoc
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
Banditatom (Člen) 12.09.2011 20:21:14 Offline |
Re: Startování po zahřatí
noise psal:No nevim mne se to moc normal nezdá....
no je to uplně normální a pokud se ti to zdá nenormální neboj je to normální
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 12.09.2011 20:55:36 Offline |
noise psal:Zdravim technicky zdatne.. tak teda kdyz je to normal , tak mi skuste vysvetlit proc to neni standard u jinych znacek a u Bandasky jo
Tak já ti to vysvětlím zhruba 25let stará koncepce motoru
Banditatom psal:Tak já ti to vysvětlím zhruba 25let stará koncepce motoru
Přesně tak u Béčka je tohle normálka a nebuď z toho nervozní... Jinak je fakt že Banďour je v mnoha věcech velice zajímavá motorka Ale šlape jako hodinky
Banditatom (Člen) 13.09.2011 17:55:33 Offline |
Zdenda psal:Mě to startuje i bez vrknutí plynem. Tak nevim, asi to mám rozbitý.
ee to bude tou cákačkou
Banditatom psal:Zdenda psal:Mě to startuje i bez vrknutí plynem. Tak nevim, asi to mám rozbitý.
ee to bude tou cákačkou
Voe mluvim samozřejmě o B 650 K5!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom (Člen) 13.09.2011 21:13:25 Offline |
Zdenda psal:Banditatom psal:Zdenda psal:Mě to startuje i bez vrknutí plynem. Tak nevim, asi to mám rozbitý.
ee to bude tou cákačkou
Voe mluvim samozřejmě o B 650 K5!
jááá tááák tak to máš pokažený
noise psal:Tomboo Prosim te skopíruj a hoď to sem..
Jenom jsem citoval text z manuálu na 12ku 01 vzduch ale to bude v tvém případě stejné.
Někomu to startuje v pohodě bez plynu,na mém bývalém Béčku to chytalo taky,někdy s malým kuckáním tak jsem vždycky používal trochu plynu a no problemo.Holt každá motka originál.
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
Honzik8719 (Člen) 14.09.2011 07:16:20 Offline |
¨mě babička B6 chytala povětšinou bez plynu,ale občas se jí taky zachtělo trochu trochu teho plynu přidat...takže jak bylo napsáno je to normál
...relativní kochač...
Vsak to je uplne normalni ze ohratej motor startujes s trochou plynu, kazdej karburator bez elektroniky to tak ma..
ikdyz me treba b12 chyta za tepla i bez plynu ale musim o neco malo dyl tocit starterem..
mival sem auto s karbecem a taky se muselo pri teplym startu dat trocha plynu
Už jsem to kdysi psal a řešil á ať si věří kdo chce čemu, ale....
Když jsem na bejvalý B6 04 vyměnil castrol za motorex po 2 - 3 startech začalo trvat motorce tak 3x delší dobu, než jsem mohl stáhnou sytič po studeným startu a držela otáčky a za teptla jsem bez 1/4 plynu nenastartoval..Po 6 tis. jsem vyměnil zpět za castrol a během 1 dne se to vrátilo k normálu a startovalo za tepla i bez plynu
Jiná věc byla, že během 6000 jsem musel dolejt půl litru castrolu a motorex za tu samou dobu neubyl snad ani o ml
Když nejezdím,tak tvořím...
Stránky: 1