Nejsi přihlášen
Jak se vydělává v parlamentu EU
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.09.2011 15:28:14 Offline |
Re: Jak se vydělává v parlamentu EU
čéče včera jsem tam byl a je to hnus vidět to na vlastní voči
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Dokud všichni jen nadávají a mají možnost a nic nedělají, tak to lepší nebude...
čím dál více se setkávám s tím, že lidé nadávají vlastně ani ne proto, že by jim něco vadilo jako z podstaty (korupce, zlodějina, kamarádičkování, ...), ale proto, že oni z toho NIC nemají...
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:Dokud všichni jen nadávají a mají možnost a nic nedělají, tak to lepší nebude...
čím dál více se setkávám s tím, že lidé nadávají vlastně ani ne proto, že by jim něco vadilo jako z podstaty (korupce, zlodějina, kamarádičkování, ...), ale proto, že oni z toho NIC nemají...
svatá pravda v teoretické rovině
GSF 600 S '99
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.09.2011 19:48:42 Offline |
morganzd psal:sou tam k mání pytlíky jak v letadle??
dostali jsme velký tašky s propagačnim materiálem a ty by se na to dali použít
![]() |
Banditatom (Člen) 15.09.2011 21:39:01 Offline |
Zdenda psal:Měli jste se líp učit a mohli jste tam bejt vy.
jj maj recht
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun psal:Ten, kdo si myslí, že by se tam dostal kolevá lepšímu vzdělání a zázračně udělal pořádek, je jen naivka..pár takových poctivců už bylo..Kdo nejde s většinou, tak je v piči..jako všude
..
S tímhle nesouhlasím!
Většinou stačí jedna vůdčí osoba a mnohdy se přidají i ti, kteří předtím drželi hubu a krok...
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:Meloun psal:Ten, kdo si myslí, že by se tam dostal kolevá lepšímu vzdělání a zázračně udělal pořádek, je jen naivka..pár takových poctivců už bylo..Kdo nejde s většinou, tak je v piči..jako všude
..
S tímhle nesouhlasím!
Většinou stačí jedna vůdčí osoba a mnohdy se přidají i ti, kteří předtím drželi hubu a krok...
nahoď jeden příklad z našich luhů a hájů
GSF 600 S '99
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.09.2011 11:36:31 Offline |
jedinný řešení je konečný řešení ...teda jako konečně je všechny někam vodvézt na vostrov a vylejt se jako kráva ...takovej reinstal jako ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 17.09.2011 11:56:44 Offline |
hlemejzd999 psal:jedinný řešení je konečný řešení
...teda jako konečně je všechny někam vodvézt na vostrov a vylejt se jako kráva ...takovej reinstal jako ...
..ten mám v plánu jako dneska... jako ten reinštal
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 17.09.2011 12:05:51 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:jedinný řešení je konečný řešení
...teda jako konečně je všechny někam vodvézt na vostrov a vylejt se jako kráva ...takovej reinstal jako ...
..ten mám v plánu jako dneska
... jako ten reinštal
já se z něj dostávám celý dopolodne...ještě mi z toho hučí ve zdroji
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Meloun psal:Ten, kdo si myslí, že by se tam dostal kolevá lepšímu vzdělání a zázračně udělal pořádek, je jen naivka..pár takových poctivců už bylo..Kdo nejde s většinou, tak je v piči..jako všude
..
No, já bych chtěl vidět, kolik % lidí kupříkladu z tohodle fora, by bylo tak hrozně čestných a spravedlivých pokud by šlo o vlastní hmotné statky a hlavně jejich tučné navýšení.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.09.2011 12:24:07 Offline |
Zdenda psal:Meloun psal:Ten, kdo si myslí, že by se tam dostal kolevá lepšímu vzdělání a zázračně udělal pořádek, je jen naivka..pár takových poctivců už bylo..Kdo nejde s většinou, tak je v piči..jako všude
..
No, já bych chtěl vidět, kolik % lidí kupříkladu z tohodle fora, by bylo tak hrozně čestných a spravedlivých pokud by šlo o vlastní hmotné statky a hlavně jejich tučné navýšení.
já se přiznám já bych hrabal jak bych moh dokud je co bo EU už má dluh 80% HDP takže se řítí fofrem do
![]() |
Banditatom (Člen) 17.09.2011 12:29:16 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Zdenda psal:Meloun psal:Ten, kdo si myslí, že by se tam dostal kolevá lepšímu vzdělání a zázračně udělal pořádek, je jen naivka..pár takových poctivců už bylo..Kdo nejde s většinou, tak je v piči..jako všude
..
já se přiznám já bych hrabal jak bych moh dokud je co bo EU už má dluh 80% HDP takže se řítí fofrem do
nebuď zmetek a nech tam něco pro mě já chcu taky krást
![]() |
Banditatom (Člen) 17.09.2011 13:33:15 Offline |
Zdenda psal:A o tom to celé je milé děti
Pak sedíme u tv a řikáme, ty zasraný zlodějský kurvy
..to s nás mluví závist
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 18.09.2011 19:51:45 Offline |
já na to nenadávám..tu šanci se tam dostat má každej když na to bude mít žaludek a nebude mu vadit lízt do prdelí.
![]() |
Banditatom (Člen) 18.09.2011 19:59:36 Offline |
K.a.s.y.m. psal:já na to nenadávám..tu šanci se tam dostat má každej když na to bude mít žaludek a nebude mu vadit lízt do prdelí.
půjdem spolu
nějaká blbá strana by nás vzala néé
Stránky: 1