Nejsi přihlášen
Re: Mlží se sklíčko otáčkoměru
to je otázka ani né hodinky to rozdělat... akorát já pak vždy bojuju teda s uložením kabeláže ve světle.... Za nějaký pátek mě to čeká zase... přidla jsme na desku pár kravinek a teď když je vedro, tak se mi seká ukazatel rychlosti vůbec nehňápu, jak na to může mít odpor a zenerka vliv....
Nic lidského mi není cizí
deny1234 psal:morganzd psal:odmlží, ale až v létě
To vis ze nee ,dneska rano sem jel do prace , zamlzilo se ,po pul hodine stani motorky na slunicku po tom nebylo ani pamatky
no já to mám přes podzim zamlžený imrvére
GSF 600 S '99
hlemejzd999 (Člen) 15.09.2011 18:26:58 Offline |
mě se to nemlží , tak abys nepočítal , že bych ti jako poradil...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
tam bude skříplá těsnící gumička, mě zas teklo na čudl na přepínání kilometrú a blbě fungoval, zjistil jsem že je zvoxidovanej až když se mi to samo při bouračce rozebralo
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
morganzd psal:hlemejzd999 psal:mě se to nemlží , tak abys nepočítal , že bych ti jako poradil...
se mi mlží jen otáčkoměr... tachec je v cajku, takže polovinu tvýho tajemství mám na tý mý mrše ukrytý... tagže!
Me se taky mlzi jen otackomer , muzes zkusit tohle , samo az to rozeberes http://www.eproton.cz/Plavecke-doplnky- … .html?af=1
hlemejzd999 (Člen) 15.09.2011 19:20:24 Offline |
morganzd psal:hlemejzd999 psal:mě se to nemlží , tak abys nepočítal , že bych ti jako poradil...
a jak to jako děláš?
normálně na to seru
hlemejzd999 (Člen) 15.09.2011 19:24:09 Offline |
se mi mlží jen otáčkoměr... tachec je v cajku, takže polovinu tvýho tajemství mám na tý mý mrše ukrytý... tagže!
když jsem slepoval prasklinu v tom krytu budíku , tak jsem to měl celý rozebraný ,a vteřiňák mi to sklo celý jakoby mléčně zamlžil od těch výparů a nešlo to pryč ,tak jsem to trošku vytřel tech.benzínem a od tý doby to mám slepý celý ....
morganzd psal:deny1234 psal:morganzd psal:odmlží, ale až v létě
To vis ze nee ,dneska rano sem jel do prace , zamlzilo se ,po pul hodine stani motorky na slunicku po tom nebylo ani pamatky
Nevim čim sou podsvícený mechanický budíky na starších B6, jestli LEDkama, tak ty hovno hřejou..zkusil bych tam vměstnat, jestli se vejde, malou žárofku (třeba Ba9s) tak 2 nebo 4W..měl sem stejnem problém na číze, stačilo vyměnit prasklou járofku podsvícení budíku a už se nemlží
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
K.a.s.y.m. (Člen) 15.09.2011 19:47:32 Offline |
morganzd psal:odmlží, ale až v létě
netěsněj ti budíky neměl jsi je rozlámaný??
P.S.kdyby jsi měl italku budeš řešit šplouchající vodu v budíkách a ve světlech
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tomsth psal:morganzd psal:deny1234 psal:To vis ze nee ,dneska rano sem jel do prace , zamlzilo se ,po pul hodine stani motorky na slunicku po tom nebylo ani pamatky
Nevim čim sou podsvícený mechanický budíky na starších B6, jestli LEDkama, tak ty hovno hřejou..zkusil bych tam vměstnat, jestli se vejde, malou žárofku (třeba Ba9s) tak 2 nebo 4W..měl sem stejnem problém na číze, stačilo vyměnit prasklou járofku podsvícení budíku a už se nemlží
No ale voni tam uz ty zarofky jsou
K.a.s.y.m. psal:morganzd psal:odmlží, ale až v létě
dnes sem vzal za řetaz na rozetě abych se ujistil že dobrý... takže mlžící budík nadále neřeším ikdyby v něm padal sníh a připravím doma pani spolubydlící na další "investici"
GSF 600 S '99
Banditatom (Člen) 15.09.2011 21:31:47 Offline |
K.a.s.y.m. psal:morganzd psal:odmlží, ale až v létě
Ty jsi byl u nás v garáži cóó?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2011 10:07:15 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:morganzd psal:odmlží, ale až v létě
P.S.kdyby jsi měl italku budeš řešit šplouchající vodu v budíkách a ve světlechTy jsi byl u nás v garáži cóó?
já mám takovej pocit ,že to je u Italek docela standart
Mít plovoucí budíky vodní blinkry a světla je prostě v itálii COOL
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 16.09.2011 11:07:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
P.S.kdyby jsi měl italku budeš řešit šplouchající vodu v budíkách a ve světlechTy jsi byl u nás v garáži cóó?
já mám takovej pocit ,že to je u Italek docela standart
Mít plovoucí budíky vodní blinkry a světla je prostě v itálii COOL
ještě , že mi nemáme moře velebnosti...
hlemejzd999 (Člen) 16.09.2011 11:07:30 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
Ty jsi byl u nás v garáži cóó?já mám takovej pocit ,že to je u Italek docela standart
Mít plovoucí budíky vodní blinkry a světla je prostě v itálii COOLještě , že mi nemáme moře velebnosti...
my
hlemejzd999 psal:morganzd psal:hlemejzd999 psal:mě se to nemlží , tak abys nepočítal , že bych ti jako poradil...
když jsem slepoval prasklinu v tom krytu budíku , tak jsem to měl celý rozebraný ,a vteřiňák mi to sklo celý jakoby mléčně zamlžil od těch výparů a nešlo to pryč ,tak jsem to trošku vytřel tech.benzínem a od tý doby to mám slepý celý ....
Ty voe to s tim fteřiňákem se mi přesně stalo na telefonu...teť vidim půl displeje jenom když je tma ....naštěstí se k tomu sklíčku zevnitř nedostanu, jinak bych dopad jak ty a viděl bych uplný hovno
hlemejzd999 (Člen) 16.09.2011 22:51:14 Offline |
Lihy psal:hlemejzd999 psal:morganzd psal:se mi mlží jen otáčkoměr... tachec je v cajku, takže polovinu tvýho tajemství mám na tý mý mrše ukrytý... tagže!
Ty voe to s tim fteřiňákem se mi přesně stalo na telefonu...teť vidim půl displeje jenom když je tma ....naštěstí se k tomu sklíčku zevnitř nedostanu, jinak bych dopad jak ty a viděl bych uplný hovno
Banditatom (Člen) 17.09.2011 11:59:13 Offline |
čoveče plazivej. Mlži to jsou nějací příbuzní či co?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1