Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 17.09.2011 10:09:40 Offline |
Re: Kdopak to byl??
to hezky poslal na zimu do regálu....i volej vypustil
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 17.09.2011 11:56:03 Offline |
Luk psal:Osi, proc se nehlasis?
39) osiris ( po X-té)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 17.09.2011 12:19:39 Offline |
libac22 psal:má mě to mrzet taky ??? bylo to sko nebo enko
no myslím, že už je to jedno
Banditatom psal:libac22 psal:má mě to mrzet taky ??? bylo to sko nebo enko
no myslím, že už je to jedno
no to nééééééé protože kdyby to bylo "N" tak budu litovat tu motorku co na jí jezdilo za vola
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
ono temu fakt skoro hovno je, levý víko prodřený, a popraskaný plasty, je to Sko, podle posledních zpráv to spravuje a údajně se chce soudit
kdybych to věděl tož příště dám zpátečku aby stím měl víc práce
Kam nevidím, tam nepospíchám
Honzik8719 (Člen) 17.09.2011 16:44:57 Offline |
by mě zajímalo jestli se k temu někdo přihlásí
...relativní kochač...
Geograf psal:ono temu fakt skoro hovno je, levý víko prodřený, a popraskaný plasty, je to Sko, podle posledních zpráv to spravuje a údajně se chce soudit
soudit se může, ale jak už tady někdo psal, co nedobrzdíš, to neukecáš..
Bandit 4EVER!!!
Geograf psal:ono temu fakt skoro hovno je, levý víko prodřený, a popraskaný plasty, je to Sko, podle posledních zpráv to spravuje a údajně se chce soudit
Nech si vymenit zadní nárazník, poškozený spodek a doufám že máš od neurologa zprávu o ztíženém pohybu hlavy - poškozené krční obratle, nespavosti, permanentní migréně a panickém strachu, bo ten hrozný náraz se ti pořád vrací a vrací....
God Save The Queen!
Ty voe takový zmrdečky mám nejrači, neuměj si přiznat chybu a vyhrožujou soudama... Vogo cos mu měl jako províst, že to byla tvoje vina? Si to voroštoval a střelil mu to tam z vedlejší? Nebo si schválně zabrzdil na fleku? Ty voe to ta sekačka má takovej odpich žes to z tý vedlejší stihnul že ti to poslal až do zadku a nebo si vyžínal škarpu v šedesáti kilometrový rychlosti než si to zadup, že na to ten nebožák nestihl reagovat
Lihy psal:Geograf psal:ono temu fakt skoro hovno je, levý víko prodřený, a popraskaný plasty, je to Sko, podle posledních zpráv to spravuje a údajně se chce soudit
kdybych to věděl tož příště dám zpátečku aby stím měl víc práceTy voe takový zmrdečky mám nejrači, neuměj si přiznat chybu a vyhrožujou soudama... Vogo cos mu měl jako províst, že to byla tvoje vina? Si to voroštoval a střelil mu to tam z vedlejší? Nebo si schválně zabrzdil na fleku? Ty voe to ta sekačka má takovej odpich žes to z tý vedlejší stihnul že ti to poslal až do zadku a nebo si vyžínal škarpu v šedesáti kilometrový rychlosti než si to zadup, že na to ten nebožák nestihl reagovat
..Lihu,woe já vím,ale klid..postupně zjistíš,že je čímdál tím míň věcí nad kterýma by se měl člověk durdit..
..samože bych frajera poslel do prdelánky,ale právo na to má..ale toť vše..
..chuj s tym..
..chuj s ním..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Lihy psal:Geograf psal:ono temu fakt skoro hovno je, levý víko prodřený, a popraskaný plasty, je to Sko, podle posledních zpráv to spravuje a údajně se chce soudit
kdybych to věděl tož příště dám zpátečku aby stím měl víc práceTy voe takový zmrdečky mám nejrači, neuměj si přiznat chybu a vyhrožujou soudama... Vogo cos mu měl jako províst, že to byla tvoje vina? Si to voroštoval a střelil mu to tam z vedlejší? Nebo si schválně zabrzdil na fleku? Ty voe to ta sekačka má takovej odpich žes to z tý vedlejší stihnul že ti to poslal až do zadku a nebo si vyžínal škarpu v šedesáti kilometrový rychlosti než si to zadup, že na to ten nebožák nestihl reagovat
..Lihu,woe já vím,ale klid..postupně zjistíš,že je čímdál tím míň věcí nad kterýma by se měl člověk durdit..
..chuj s tym..
..chuj s ním..
...podepisuju
Mour psal:Pšán psal:Lihy psal:
Ty voe takový zmrdečky mám nejrači, neuměj si přiznat chybu a vyhrožujou soudama... Vogo cos mu měl jako províst, že to byla tvoje vina? Si to voroštoval a střelil mu to tam z vedlejší? Nebo si schválně zabrzdil na fleku? Ty voe to ta sekačka má takovej odpich žes to z tý vedlejší stihnul že ti to poslal až do zadku a nebo si vyžínal škarpu v šedesáti kilometrový rychlosti než si to zadup, že na to ten nebožák nestihl reagovat..Lihu,woe já vím,ale klid..postupně zjistíš,že je čímdál tím míň věcí nad kterýma by se měl člověk durdit..
..chuj s tym..
..chuj s ním.....podepisuju
No vogo, ale mě na tom nejvíc sere to, že s našim soudnictvím má šanci to i vyhrát...
Badnit600S1999 (Člen) 18.09.2011 20:02:39 Offline |
neuspěje nikde... už jen to že ma total sjetou přední gumu. Guma jedna
Homer Simpson for President!!!
inkvizitorr (Administrator) 18.09.2011 20:42:43 Offline |
Pšán psal:..Lihu,woe já vím,ale klid..postupně zjistíš,že je čímdál tím míň věcí nad kterýma by se měl člověk durdit..
..chuj s tym..
..chuj s ním..
moudrá slova
doba je temná...
Kelly01 psal:Nech si vymenit zadní nárazník, poškozený spodek a doufám že máš od neurologa zprávu o ztíženém pohybu hlavy - poškozené krční obratle, nespavosti, permanentní migréně a panickém strachu, bo ten hrozný náraz se ti pořád vrací a vrací....
Mno s takovéma příznakama bych skončil v Kroměřížu nebo ve Šternberku
Lihy psal:Ty voe takový zmrdečky mám nejrači, neuměj si přiznat chybu a vyhrožujou soudama... Vogo cos mu měl jako províst, že to byla tvoje vina? Si to voroštoval a střelil mu to tam z vedlejší? Nebo si schválně zabrzdil na fleku? Ty voe to ta sekačka má takovej odpich žes to z tý vedlejší stihnul že ti to poslal až do zadku a nebo si vyžínal škarpu v šedesáti kilometrový rychlosti než si to zadup, že na to ten nebožák nestihl reagovat
Sem pomaličku couval (cca 5km/h) abych si najel na další sečení, dyž vidím jak od rondelu (cca 150m) letí mašina, tož sem zastavil a čekal že mě objede, nj ale jak letěl a chtěl předjet tak nepočítal že doprotivky může něco jet, tož začal brzdit, pak brzdil víc, se mu to zvedlo na předek, rozkmitali říditka, podjelo předni kolo a už se klouzal po asfaltu až pod traktor
Badnit600S1999 psal:neuspěje nikde... už jen to že ma total sjetou přední gumu. Guma jedna
Tu ma sjetou od toho jak vehementne musel brzdit
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Badnit600S1999 (Člen) 19.09.2011 10:52:25 Offline |
jioolk psal:Dobre ze je to ze silnice pryc, predni guma bez vzorku, levy zadni blinkr drzel na izolacce, rezave je to jak liska, to mu muselo roky stat nekde ve chlive v pulce vidlakova, normalnimu cloveku to urctite patrit nemohlo.
Homer Simpson for President!!!
Hmm, podle RZ to bude někdo z Olomoucka, konkrétněji bych si tipnul na Prostějov, ev. okolí no né?No ano
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
XJelen psal:Loser psal:Jarken psal:Hmm, podle RZ to bude někdo z Olomoucka, konkrétněji bych si tipnul na Prostějov, ev. okolí no né?No ano
Kelly??????
ten eště jezdí?
A je z Vepřova.... téda Přerova
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 19.09.2011 18:59:00 Offline |
Loser psal:Jarken psal:Hmm, podle RZ to bude někdo z Olomoucka, konkrétněji bych si tipnul na Prostějov, ev. okolí no né?No ano
Kelly??????
ee to nebude kelly ten má bandita černého, modrého, bílého a bůh ví jakou barvu to ještě mělo
Ja to taky nebyl
jioolk psal:Dobre ze je to ze silnice pryc, predni guma bez vzorku, levy zadni blinkr drzel na izolacce, rezave je to jak liska, to mu muselo roky stat nekde ve chlive v pulce vidlakova, normalnimu cloveku to urctite patrit nemohlo.
...neptal se tu teď někdo nedávno na nožičku k blinkru, že ji nějak poškodil a má ji přidělanou izolačkou??
WD club member...
Hanz psal:jioolk psal:Dobre ze je to ze silnice pryc, predni guma bez vzorku, levy zadni blinkr drzel na izolacce, rezave je to jak liska, to mu muselo roky stat nekde ve chlive v pulce vidlakova, normalnimu cloveku to urctite patrit nemohlo.
...neptal se tu teď někdo nedávno na nožičku k blinkru, že ji nějak poškodil a má ji přidělanou izolačkou??
...a tak to není von, ten má pravej zadní a černou izolačku a je tu od nás ze severu.....
WD club member...
Stránky: 1