Nejsi přihlášen
Re: ford focus
Nějak přemyšlim co proti těm Focusum máte? Vždit za ty peníze to je super auto.
Podvozek doporučuje 10 fordaku z 10 ale u mě to je konkretně Hatchback Focus r.v.98 - 1,6 Zetec-S - 101PS a se spotřebou okolo 6,5l/100km. a to má nalítano 280tisic + co předchozí majitelé stočili.
Závady: Netěsná klimatizace, koroze vyfuku a v převodovce tachometrové čidlo. Jinak spotřebak "gumy olej a benzin"
osiris psal:barynek psal:osiris psal:...tak to ale nechceš měnit stabilizátor; stabilizátor je ta pokroucená tyč , tohle co myslíš ty jsou jen silentbloky stabilizátoru
tak to mi to chytrej mechoš na STK řekl blbě, já tomu hovno rozumím...
nicméně výměna tech silentbloků zabere tři hodiny nebo ne?...ne, to určitě ne; u tohohle tyč stabilizátoru nemusíš vyndávat (ta tyč, to je na tom právě to zdlouhavější když to měníš na předku, ale ta se normálně nemění, zřídkakdy praskne a jinak jen po bouračkách když je zkroucenej)
Nebo při letošním zimním výletu do škarpy kde se mi povedlo ohnout ten zadní
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Nějak přemyšlim co proti těm Focusum máte? Vždit za ty peníze to je super auto.
Podvozek doporučuje 10 fordaku z 10 ale u mě to je konkretně Hatchback Focus r.v.98 - 1,6 Zetec-S - 101PS a se spotřebou okolo 6,5l/100km. a to má nalítano 280tisic + co předchozí majitelé stočili.
Závady: Netěsná klimatizace, koroze vyfuku a v převodovce tachometrové čidlo. Jinak spotřebak "gumy olej a benzin"osiris psal:barynek psal:tak to mi to chytrej mechoš na STK řekl blbě, já tomu hovno rozumím...
nicméně výměna tech silentbloků zabere tři hodiny nebo ne?...ne, to určitě ne; u tohohle tyč stabilizátoru nemusíš vyndávat (ta tyč, to je na tom právě to zdlouhavější když to měníš na předku, ale ta se normálně nemění, zřídkakdy praskne a jinak jen po bouračkách když je zkroucenej)
Nebo při letošním zimním výletu do škarpy kde se mi povedlo ohnout ten zadní
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0526.jpg
taky mi to nejde dohlavy mám r. 99 už 6 rok,ten samej motor,ještě původní vejfuk.s klimou jsem ještě nic nedělal.vyměněno čidlo tacháče ,přední kotouče s deskama,jinak taky jenom pak olej a benál
Libor nx psal:taky mi to nejde dohlavy mám r. 99 už 6 rok,ten samej motor,ještě původní vejfuk.s klimou jsem ještě nic nedělal.vyměněno čidlo tacháče ,přední kotouče s deskama,jinak taky jenom pak olej a benál
To jsem rád že v tom nejsem sám...
VikecB12 psal:A co třeba to,že je to hnusný,nebo třeba to,že je asi tak milijon lepších aut
Jakych prosímtě? vemem v potaz staří, užitnost a průměrnou cenu. Nehledme na to, že jen malo aut této třidy a tohoto staří má víceprvkovou nápravu.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Libor nx psal:taky mi to nejde dohlavy mám r. 99 už 6 rok,ten samej motor,ještě původní vejfuk.s klimou jsem ještě nic nedělal.vyměněno čidlo tacháče ,přední kotouče s deskama,jinak taky jenom pak olej a benál
VikecB12 psal:A co třeba to,že je to hnusný,nebo třeba to,že je asi tak milijon lepších aut
Jakych prosímtě? vemem v potaz staří, užitnost a průměrnou cenu. Nehledme na to, že jen malo aut této třidy a tohoto staří má víceprvkovou nápravu.
Von myslí vod 2,5litru a vejš,všechno co má menší obsah je pro něj hnusný
Frodo89 psal:Libor nx psal:taky mi to nejde dohlavy mám r. 99 už 6 rok,ten samej motor,ještě původní vejfuk.s klimou jsem ještě nic nedělal.vyměněno čidlo tacháče ,přední kotouče s deskama,jinak taky jenom pak olej a benál
...samozřejmě taky existují auta z toho roku, který mají stejnou užitnost, stejnou (nebo nižší cenu) a nejen že mají vzadu viceprvek, ale navíc nemají vpředu sociálního mcPhersona
Second Class Citizen
1130 Café Racer
2 Osi: dík
Libor nx psal:taky mi to nejde dohlavy mám r. 99 už 6 rok,ten samej motor,ještě původní vejfuk.s klimou jsem ještě nic nedělal.vyměněno čidlo tacháče ,přední kotouče s deskama,jinak taky jenom pak olej a benál
tak to jsme na tom uplně stejně, 2000rv, nalítáno 104k, přední kotouče s deskama, vyčištěná klima a střední část výfuku, jinak jak píšeš olek, gumy, benál, náplň do ostřikovačů, spotřeba kolem 6-7l, 1.6 zetec 98k
jsem spokojenej parchant
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1 2