Nejsi přihlášen
Re: ALPY - neposled, potkáme se 24.-27.11???
Dalších 5-dní má být pohodově.... OK, holt to nebude letní egoidní leštěnka, masovka, plná kolínek, stupaček, hromady motorkářů a cyklistů, ale prima trip a snad se mi podaří udělat jedinečnou fotku s nadhledem reality zářijových Alp a poslat vám "pohled" ....
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Dalších 5-dní má být pohodově.... OK, holt to nebude letní egoidní leštěnka, masovka, plná kolínek, stupaček, hromady motorkářů a cyklistů, ale prima trip a snad se mi podaří udělat jedinečnou fotku s nadhledem reality zářijových Alp a poslat vám "pohled" ....
sem si rikal, ze tal "11" v nadpise je nakej ulet...
jinak mas recht, ma bejt hezky a svezeni to muze bejt pekny bohuzel ja mam letos uz vybrano
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Bedřich psal:Dalších 5-dní má být pohodově.... OK, holt to nebude letní egoidní leštěnka, masovka, plná kolínek, stupaček, hromady motorkářů a cyklistů, ale prima trip a snad se mi podaří udělat jedinečnou fotku s nadhledem reality zářijových Alp a poslat vám "pohled" ....
https://picasaweb.google.com/lh/photo/o … directlink
teď se tam dělají celkem pěkný fotky
na GG doporučuju vyjet co nejdřív ráno, jelikož přes den je tam jenom a jenom mlha
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Tak počasí vyšlo, bylo fakt parádně... Takový počasí jsem tam ještě neměl ani v červenci jen brzo zapadá
první den a večerní přejezd v cca půl osmé po západu slunce - moc teplo nebylo
druhý den v plné parádě...
no a byl jsem takovej magor, že jsem jel na východ slunce na GG v cca 6:30
... byl to docela zážitek, byl jsem úplně sám, nikdo nikde, ticho, pohoda...
nic. Měl jsem jen jedno termo triko a kombošku. Ani termo rukavičky jsem neměl, hlavně jsme bydleli v Heiligenblutu a tahle strana GG je mnohem teplejší a bylo fakt hezky.
Stránky: 1