Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » trošku komorní akcička

hlemejzd999 (Člen)
24.09.2011 20:55:48

trošku komorní akcička

dneska jsme byli s Kašparem z Humpolce na takovym motosrazu v Telči - jelo se z Humpolce po vokolí do Telče a oklikou domu ,kde bylo zakončení v „naší “ motorkářský hospodě Štočkův Dvůr ...nebyl jste tam někdo taky piče ? ...bylo tam lidí po kokot a nikoho neznám ,tak jen pro informaci , aby se nikdo nedivil , že jsem čuměl jag pussy ...byl tam jeden Bandit ...(vlastně dva - to druhý ale Esko evil),ňáký Hajabůzy a tak ...bylo to docela dobrý - jelo se dvěma trasama -jedna rychlá (tam jeli ty Hajabůzy) a jedna skupina pomalá (tam jeli čopři a my bigsmile )

tady ňáký fotky ,gdyby to někoho zajímalo:
http://hlemejzd999.rajce.idnes.cz/motosraz_Telc/

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
24.09.2011 21:10:33

Re: trošku komorní akcička

přijeli jsme na náměstí ,kde byla zrovna ňáká historická slavnost ,stánky,medovina ,trdelník  a mušketýři bigsmile ...lidi  nebyli rádi ,když jsme si nima proráželi cestu ...zaslechl jsem i hlášku : „ parchanti jedni - všude se roztahujou “bigsmilebigsmilebigsmile

Honzik8719 (Člen)
24.09.2011 21:32:44

...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen)
25.09.2011 11:23:36

no ty voe tohle vedět tak jsem jel s váma..motal jsem se včera kolem Humpolce,Pelhřimova a směrem na Telč...v Želivě jsem potkal nějakou tlupu bajků ale samí sekačky tak jsem to vzal jinudy bo se mi za nima nechtělo táhnout...Okolo Kašpárka jsem jel taky ,ale měl tam zavříno.Sem se mu chtěl pochlubit jak jsem ze žluťáska udělal Žabáka bigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
25.09.2011 11:56:11

K.a.s.y.m. psal:

no ty voe tohle vedět tak jsem jel s váma..motal jsem se včera kolem Humpolce,Pelhřimova a směrem na Telč...v Želivě jsem potkal nějakou tlupu bajků ale samí sekačky tak jsem to vzal jinudy bo se mi za nima nechtělo táhnout...Okolo Kašpárka jsem jel taky ,ale měl tam zavříno.Sem se mu chtěl pochlubit jak jsem ze žluťáska udělal Žabáka bigsmilebigsmile

no ty voe to màš z toho ,že nectes příspěvky na facebůku :)...někde se to tam domlouvalo...tak jindy,no
bigsmile
a v zelive měli sraz zase cestovatelé....co jezdej dálky-třeba mongolsko,rusko a tak

čočkin (Člen)
26.09.2011 11:28:49

ten štočkúv dvúr je dost dobrejgood, loni jsme tam zastavili když jsme se vraceli, tušim že z jedovnice.

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
hlemejzd999 (Člen)
26.09.2011 15:41:27

cockin psal:

ten štočkúv dvúr je dost dobrejgood, loni jsme tam zastavili když jsme se vraceli, tušim že z jedovnice.

za chvilku tam jedu...dám si pivo Jantar(nealko) a výborný kafe,(což zahrnuje kafe ,sušenka,mlíko a šprcka..to všechno na talířku )bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
26.09.2011 16:23:59

hlemejzd999 psal:
cockin psal:

za chvilku tam jedu...dám si pivo Jantar(nealko) a výborný kafe,(což zahrnuje kafe ,sušenka,mlíko a šprcka..to všechno na talířku )bigsmile

a ještě ňáký další fotky ,co fotil Kašpar....jsem tam dokonce  i já s bráchou bigsmile....trochu xichti bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
26.09.2011 16:31:44

hlemejzd999 psal:
hlemejzd999 psal:
cockin psal:

a ještě ňáký další fotky ,co fotil Kašpar....jsem tam dokonce  i já s bráchou bigsmile....trochu xichti bigsmile

kurva ten votkas bigsmile : http://hlemejzd999.rajce.idnes.cz/Telc_cast_2/

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS