Nejsi přihlášen
...jedu někam doprdele...
...tag dyby ste tam jel něgdo taky, tag můžem dát kafe a cígo
P.S. ...nejspíš Železňák, Kořenof a domu přes Hodkovice, Hamr, Mácháč a možná Dubá, ale tam bude plno lufťáků, tag nevim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...jedu někam doprdele...
Filous psal:...tag dyby ste tam jel něgdo taky, tag můžem dát kafe a cígo
P.S. ...nejspíš Železňák, Kořenof a domu přes Hodkovice, Hamr, Mácháč a možná Dubá, ale tam bude plno lufťáků, tag nevim...
Asi jak Libor...
Hele, ale byl sem kolem komína u nás a vogo takovejch pěknejch silnic... kolem slap je fůra novýho asfaltu Kopec od slapský přehrady nahóru k vyhlídce dycky to tam bylo plný štěrku a teť nová trať...takže kolečko Jesenice - Dolní Břežany - Zbraslav - (čoprácká vložka ) Štěchovice - slapská pumpa - směr Nový Knín - Korkyně (odbočka až před Knínem) - Čím - Buš - Slapy - trocha drncání na slapskou pžehradu a pak masakr nahóru - Neveklov - směr Nová Živohošť - přez most - Chotilsklo - Korkyně - slapská pumpa - Davle - Petrov - pak mi dělaj novej asfalt na Okrouhlo, tak sem to vzal endůro přes Jílový a pak zas novej koberec Dolní Jirčany a sem zas doma parádní poježdění, kakorát fůra šlapek v buzi dresech a cestou na prahu důchodci s vejcema za voknem, ale jinak huba vod ucha k uchu
Banditatom (Člen) 25.09.2011 19:50:22 Offline |
vem si sebou vazelínu nebo indulonu dále baterku a 1.5L vody... jinač přeji hodně štěstí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Lihy psal:Filous psal:...tag dyby ste tam jel něgdo taky, tag můžem dát kafe a cígo
P.S. ...nejspíš Železňák, Kořenof a domu přes Hodkovice, Hamr, Mácháč a možná Dubá, ale tam bude plno lufťáků, tag nevim...Asi jak Libor...
Hele, ale byl sem kolem komína u nás a vogo takovejch pěknejch silnic... kolem slap je fůra novýho asfaltu Kopec od slapský přehrady nahóru k vyhlídce dycky to tam bylo plný štěrku a teť nová trať...takže kolečko Jesenice - Dolní Břežany - Zbraslav - (čoprácká vložka ) Štěchovice - slapská pumpa - směr Nový Knín - Korkyně (odbočka až před Knínem) - Čím - Buš - Slapy - trocha drncání na slapskou pžehradu a pak masakr nahóru - Neveklov - směr Nová Živohošť - přez most - Chotilsklo - Korkyně - slapská pumpa - Davle - Petrov - pak mi dělaj novej asfalt na Okrouhlo, tak sem to vzal endůro přes Jílový a pak zas novej koberec Dolní Jirčany a sem zas doma parádní poježdění, kakorát fůra šlapek v buzi dresech a cestou na prahu důchodci s vejcema za voknem, ale jinak huba vod ucha k uchu
sakra letos jsem na Slapech a na vyhlidce nebylměl bych to ještě letos napravit,ale to asi už nestihnu.Jinak dneska super svezení,Mladá bolka-Benátky-Mělník-Dubá-Doksy-Mnichovo Hradiště-Bakov
Libor nx psal:Lihy psal:Filous psal:...tag dyby ste tam jel něgdo taky, tag můžem dát kafe a cígo
P.S. ...nejspíš Železňák, Kořenof a domu přes Hodkovice, Hamr, Mácháč a možná Dubá, ale tam bude plno lufťáků, tag nevim...Asi jak Libor...
Hele, ale byl sem kolem komína u nás a vogo takovejch pěknejch silnic... kolem slap je fůra novýho asfaltu Kopec od slapský přehrady nahóru k vyhlídce dycky to tam bylo plný štěrku a teť nová trať...takže kolečko Jesenice - Dolní Břežany - Zbraslav - (čoprácká vložka ) Štěchovice - slapská pumpa - směr Nový Knín - Korkyně (odbočka až před Knínem) - Čím - Buš - Slapy - trocha drncání na slapskou pžehradu a pak masakr nahóru - Neveklov - směr Nová Živohošť - přez most - Chotilsklo - Korkyně - slapská pumpa - Davle - Petrov - pak mi dělaj novej asfalt na Okrouhlo, tak sem to vzal endůro přes Jílový a pak zas novej koberec Dolní Jirčany a sem zas doma parádní poježdění, kakorát fůra šlapek v buzi dresech a cestou na prahu důchodci s vejcema za voknem, ale jinak huba vod ucha k uchusakra letos jsem na Slapech a na vyhlidce nebylměl bych to ještě letos napravit,ale to asi už nestihnu.Jinak dneska super svezení,Mladá bolka-Benátky-Mělník-Dubá-Doksy-Mnichovo Hradiště-Bakov
Sakra jsem měl jet taky.Snad příště
Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod.
...Lihy, musíš mi to tam vokázat, já to tam nemam moc najetý a dycky dyš tam jedu sám, tag se tam něgde zamotam, no naposlet sem se vyloup f Sedlčanech
...jinag já fčera Mnichovo Hradisko, Ajron Brod, tam bylo něco plastovýho rozsekanýho, Kořenof, Jablkonec, Hotkovice, Českej Dup, Mimoňof, Doxy, Dubá, tam sem se zasek, bo to tam něgdo rozkřáp a letěl pro něj helikopotvor, Mňelnik a domu...celkem heský nedělní votpoledne
jimacu psal:Si kolem proletěl na pískátně , ani jsi nezamával. Na tebe by to ale nebylo, jeli jsme s babama + policajt.
...jo jo, na Pískový sem ňákou tlupu předjížděl a černá Banda jela první, tag tos byls ty...ale pro mě tydle hromadný tripy fakt nejsou, já to mám rát víc chilli ...a zdravil sem nohou
vyhlídku jsme nedávno protáhli s 5 jawama vodspoda po plným...jste měli vidět ty teplouše v nablejskanejch daineskách u kiosku, jak se chytaly za rypáky
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2011 19:00:18 Offline |
hans psal:vyhlídku jsme nedávno protáhli s 5 jawama vodspoda po plným...jste měli vidět ty teplouše v nablejskanejch daineskách u kiosku, jak se chytaly za rypáky
já bych chtěl bejt taky nablejskanej , ale už druhym rokem se na mě hromaděj nějaký mouchy ,komáři a kref hlavně v oblasti ramen a hrudníku ...nevim esli to mám mejt ,když to vypadá tak hustokrutě
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2011 19:14:27 Offline |
hans psal:vyhlídku jsme nedávno protáhli s 5 jawama vodspoda po plným...jste měli vidět ty teplouše v nablejskanejch daineskách u kiosku, jak se chytaly za rypáky
ještě by to chtělo jet na tomhle....to by se teprv chytali za rypáky...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1