Nejsi přihlášen
Badnit600S1999 (Člen) 26.09.2011 20:57:46 Offline |
Změna Laku
Tak jsem se konečně rozmyslel jakou barvu dát bandasce rám černá matná, a vše ostatní zeleň plus černý pruh uprostřed od př. nlatníku, masku, nádrž, prostě až do konce bikeu. Místo nápisu Suzuki na nádrži nápis jen BANDIT. nikde nic víc. tet jen najít někoho kdo by to nastříkal? má někdo něaké rady? známé? (levně)
Homer Simpson for President!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2011 21:13:12 Offline |
Re: Změna Laku
cockin psal:zkus Osirise vodtud
chtěl levně
tady jen doplnim..je levně nebude tak kvalitně..holt barva a práce něco stojí
Já budu letos lakovat taky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Badnit600S1999 (Člen) 26.09.2011 21:20:55 Offline |
Ta myšlenka (levně) je hranice cca 5 talířů. lak za 10 atd. FUCK. co jinak říkáte na barvu?
Homer Simpson for President!!!
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2011 21:23:28 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Já budu letos lakovat taky
já prachy letos radši vrazim do lihu , než do laku ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 26.09.2011 21:24:05 Offline |
Badnit600S1999 psal:Ta myšlenka (levně) je hranice cca 5 talířů. lak za 10 atd. FUCK. co jinak říkáte na barvu?
děs...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 26.09.2011 22:12:08 Offline |
Stiegl psal:Podle mého vodhadu tě jenom nádrž bude stát tak 3 litry Jinak ta barva mi příjde tak trochu army a já osobně bych to na mašinu nikdy nedal... ale je to věc vkusu
víš prd jestli nemá na eSku přidělanej na tlumiči futrál na kulomet a na krku kolečko na stažení krku řízení ...jinak ta barva je děs,ale dle vkusu každého...
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2011 22:27:55 Offline |
Badnit600S1999 psal:Ta myšlenka (levně) je hranice cca 5 talířů. lak za 10 atd. FUCK. co jinak říkáte na barvu?
za 5 tis. i s píčovinama jaký jsi si vymyslel se ti každej lakýra vysměje bo to je jen cena materiálu..jinak barva je děsná,ale to je jen můj názor.
to plazivej...musim..louplo se mi to na prdeli..resp. jsem to sundal i s americkou páskou...asi jsem něco odflák..a korunu tomu dalo lepidlo který jsem chtěl umejt benzinem a rozleptal mi lak..buď jsem ho špatně natužil,ale spíš byl levnej a na hovno..takže lak musim koupit lepší a přes zimu bude nádrž a prdel repete..naštěstí barva mi zbyla.
to Osi:jakou značku laku?
....prozvoň Osiho,( jenom prozvoň, je zvyklej ).... za čtyrku Ti to udělá jak nic i s nákým bonudem
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Badnit600S1999 psal:Ta myšlenka (levně) je hranice cca 5 talířů. lak za 10 atd. FUCK. co jinak říkáte na barvu?
....prozvoň Osiho,( jenom prozvoň, je zvyklej ).... za čtyrku Ti to udělá jak nic i s nákým bonudem
štěpánovi: vole jasně, to navíc, co bude nad ty čtyři litry připočítám teď tobě k tomu varaderu
banditovi: já bych k tomu řek snad jen, že FUCK pětitalířovou hranici, to co jsi vyjmenoval za 5 nedokážu
...ale hledej někoho kdo si nakrade materiál v práci a nastříká ti to ve stodole, je možný, že to podle toho bude vypadat (každej má ale jinou představu a třeba ti to bude stačit)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Badnit600S1999 psal:Tak jsem se konečně rozmyslel jakou barvu dát bandasce rám černá matná, a vše ostatní zeleň plus černý pruh uprostřed od př. nlatníku, masku, nádrž, prostě až do konce bikeu. Místo nápisu Suzuki na nádrži nápis jen BANDIT. nikde nic víc. tet jen najít někoho kdo by to nastříkal? má někdo něaké rady? známé? (levně)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … h_laku.png
za 5tibábu ti to nacákám a ani to nemusíš votstrojavat...hehe
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
ABik psal:Badnit600S1999 psal:Ta myšlenka (levně) je hranice cca 5 talířů. lak za 10 atd. FUCK. co jinak říkáte na barvu?
Za 5 litrů celý bajk včetně rámu a nějakého fofrpruhu? Nakup si spreje nebo fixírku
Já jsem loni nechal lakovat celou bandasku na originální metlu (červenou) a vyšlo mě to na 5000kč !! Jen sem to doma odstrojil a odvez na lak potom pochopitelně zase nastrojil
Žij abys jezdil
Jezdi abys žil
Thor5552 psal:ABik psal:Badnit600S1999 psal:Ta myšlenka (levně) je hranice cca 5 talířů. lak za 10 atd. FUCK. co jinak říkáte na barvu?
Za 5 litrů celý bajk včetně rámu a nějakého fofrpruhu? Nakup si spreje nebo fixírku
Já jsem loni nechal lakovat celou bandasku na originální metlu (červenou) a vyšlo mě to na 5000kč !! Jen sem to doma odstrojil a odvez na lak potom pochopitelně zase nastrojil
..máš ale eN ! ...a lakovals bez rámu ...takže ve finále ta desítka by tam nejspíš byla taky.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.09.2011 14:44:00 Offline |
Mour psal:Thor5552 psal:ABik psal:
Za 5 litrů celý bajk včetně rámu a nějakého fofrpruhu? Nakup si spreje nebo fixírkuJá jsem loni nechal lakovat celou bandasku na originální metlu (červenou) a vyšlo mě to na 5000kč !! Jen sem to doma odstrojil a odvez na lak potom pochopitelně zase nastrojil
..máš ale eN ! ...a lakovals bez rámu ...takže ve finále ta desítka by tam nejspíš byla taky.
i tak by mě zajímalo co měl za barva a kde a jak mu to nalakovali,protože co si tak pamatuju tak jen materiál na komplet motorku mě stál něco málo přes 3000 a to jsem nijak extra kvalitní barvu nebral a ani ne drahý odstíny.Práci radši počítat nebudu protože ani za tu 10-tku bych to nikomu nedělal
K.a.s.y.m. psal:Badnit600S1999 psal:Ta myšlenka (levně) je hranice cca 5 talířů. lak za 10 atd. FUCK. co jinak říkáte na barvu?
za 5 tis. i s píčovinama jaký jsi si vymyslel se ti každej lakýra vysměje bo to je jen cena materiálu..jinak barva je děsná,ale to je jen můj názor.
to plazivej...musim..louplo se mi to na prdeli..resp. jsem to sundal i s americkou páskou...asi jsem něco odflák..a korunu tomu dalo lepidlo který jsem chtěl umejt benzinem a rozleptal mi lak..buď jsem ho špatně natužil,ale spíš byl levnej a na hovno..takže lak musim koupit lepší a přes zimu bude nádrž a prdel repete..naštěstí barva mi zbyla.
to Osi:jakou značku laku?
...nějakou prémiovou značku, jako vcelku slušnej lak už i na motorku třeba tenhle: http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-ba … l_257.html
...pro spořivý třeba tenhle: http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-ba … l_259.html ale to už jdeš samozřejmě s kvalitou dolů
ps pro udivený: běžně se používaj i laky za 2x, 3x tolik
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Thor5552 psal:
Já jsem loni nechal lakovat celou bandasku na originální metlu (červenou) a vyšlo mě to na 5000kč !! Jen sem to doma odstrojil a odvez na lak potom pochopitelně zase nastrojil..máš ale eN ! ...a lakovals bez rámu ...takže ve finále ta desítka by tam nejspíš byla taky.
i tak by mě zajímalo co měl za barva a kde a jak mu to nalakovali,protože co si tak pamatuju tak jen materiál na komplet motorku mě stál něco málo přes 3000 a to jsem nijak extra kvalitní barvu nebral a ani ne drahý odstíny.Práci radši počítat nebudu protože ani za tu 10-tku bych to nikomu nedělal
...no já se v tom prd vyznám, ale 3 plasty (podsedláky, blatník) a 1 nádrž má zkušený lakýrník za 8 hodin práce ( samozřejmě, že né jednu šichtu ! ) komplet hotové .
Stránky: 1