Nejsi přihlášen
Kufr Givi, plotna Kappa
Zdravím, mám problémek. Mám plotnu Kappa viz obrázek: http://www.google.cz/imgres?q=plotna+ka … &ty=71
A teď ten pešek... Bratr mi koupil Givi V46, kufr vypadá pěkně, ale jaksi nepasuje na tu plotnu. Nevíte o někom na výměnu, nebo nástavci, nebo jiné levnější variantě, jak kufr uchytit. Jo a plotna je na GSX 1400 na takových těch "vzpěrách" od tlumičů... Pasovali by ty 4 šroubky (rozteč atd) na jinaou plotnu?
Díky
Re: Kufr Givi, plotna Kappa
redik27 psal:koupit plotnu na givi
www.motosp.cz
Jasný, ale jakou, aby pasovala hned místo stávajicí... Páč ty vzpěry tam jaksi potřebuju...
kuclb psal:redik27 psal:koupit plotnu na givi
www.motosp.czJasný, ale jakou, aby pasovala hned místo stávajicí... Páč ty vzpěry tam jaksi potřebuju...
...a nemaj fšecky Giviny plotny stejný??? ...a uchycení na ten monorack by neměl bejt trabl...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ty máš plotnu monolock system,já mám to samý a do ní jde cvaknout jen kufry monolock.Já mám Givi Simply 47l.Ten fufr co ti koupil brácha je na monokey systém tzn. uplně jiní uchycení.Koupit jinou plotnu,je uplně stejná,jen vepředu má jiný uchycení
Filous psal:kuclb psal:redik27 psal:koupit plotnu na givi
www.motosp.czJasný, ale jakou, aby pasovala hned místo stávajicí... Páč ty vzpěry tam jaksi potřebuju...
...a nemaj fšecky Giviny plotny stejný??? ...a uchycení na ten monorack by neměl bejt trabl...
...nejsou stejný, jsou dva systémy, jak píše
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:kuclb psal:
Jasný, ale jakou, aby pasovala hned místo stávajicí... Páč ty vzpěry tam jaksi potřebuju......a nemaj fšecky Giviny plotny stejný??? ...a uchycení na ten monorack by neměl bejt trabl...
...nejsou stejný, jsou dva systémy, jak píše
...tag to sorráč, to víš, já su kufrem nepolíbenej, páč je to šeredný
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...a nemaj fšecky Giviny plotny stejný??? ...a uchycení na ten monorack by neměl bejt trabl......nejsou stejný, jsou dva systémy, jak píše
...tag to sorráč, to víš, já su kufrem nepolíbenej, páč je to šeredný
No hlavně že ty seš krasavec
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:osiris psal:
...nejsou stejný, jsou dva systémy, jak píše...tag to sorráč, to víš, já su kufrem nepolíbenej, páč je to šeredný
No hlavně že ty seš krasavec
...nááááhodou...dyš se voholim?!? ...vole
Frodo89 psal:PS: Někdo tu zapoměl na tvrdé hornické řešeni
Na vrtačku a sadu vrutu
To nééécúúúú
Ale pohledal jsem v Praze a za litr, což oproti motorkar.net je o 350 víc... Ani kojak neprodává...Tož ještě hledám. Mám moto v Praze, kufr bratr dovez do Prahy, když jel kolem a zítra, max v pátek mažu domů, takže to musím vymyslet. neznáte někdo obchod, kde plotnu daj kolem sedmi stovek?
Stránky: 1