Nejsi přihlášen
Brambory 3.0 sobota 1.10.11
Tak co , nedojedeme to už konečně? Tady je mapa s drobnejma úpravama oproti pův. plánu, tak dejte vědět jak jste na tom s odjezdem z Chrudimi? http://mapy.idnes.cz/#zoom=1&pos=x: … 1lov%C3%A9
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Re: Brambory 3.0 sobota 1.10.11
Potrebuji upřesnit jestli to bude společenská udalost nebo sprint či dálka čili dvakrát kolem ?? To jestli je vhodné brat Lenku !Řikala že já mám velkou chuť ji vzít taky !! Takže je potřeba rozpis zastávek a jídelníčky !!! To zas pro mne!!!
pro mě je to vždycky společenská událost a zároveň sprint a dálka a moc rád se dobře najím a k tomu dobrý kafe, je jasný že když jede předseda musí to bejt trochu i o palačinkách, jen kde a kolikrát to dáme fakt netušim, myslim tak dva až třikrát, zase ale ruku na srdce, letos už to fakt musíme dát celý, ju? Jinak podle počtu mašin je to zatim spíš komorní akce, takže pojedem jak budem chtít PS : stejně jak už tě má ta Lenka přečtenýho,co?
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Zacina to tu bejt trochu neprehledny, takze:
jet muze kazdej kdo chce
a sraz je v Chrudimi na Agipu 12:00 (prijezd pohlavni od pardubic)
kdo chce, sejde se driv nekde jinde, aby dorazil vcas.
Svůj svět si musíme zasloužit.
Taky plánujeme zejtra někam vyrazit. Můžem se přidat? Akorát já mám piáno ( profil:
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=92160) a kámoš ( Bandita 1200S).
Pupik psal:Zacina to tu bejt trochu neprehledny, takze:
jet muze kazdej kdo chce
a sraz je v Chrudimi na Agipu 12:00 (prijezd pohlavni od pardubic)
kdo chce, sejde se driv nekde jinde, aby dorazil vcas.
Dík, to je to správný info
Ty mě taky
Inženýrek psal:Dobre to bylo!
2 libac : ja myslel, ze domu jedes s nami a ne se severnima
no já jsem to pak bral křižovatku dál na Častolovice , Borohrádek ... je tam dobrá silnice
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Stránky: 1