Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » To je ftip?

Lihy (Člen)
02.10.2011 22:55:17

To je ftip?

http://www.novinky.cz/ekonomika/246146- … tni-clanky

doprdele co za vemeno myslí na požární bezpečnost cigaret? doprdele to snad už vopravdu všem hrabe ne?
doufám že sapoň balící papírky nebudou napouštět žádnou sračkou a budu holt balit....ale požárně bezpečnostní předpis na cigára...to už je fakt trochu silný kafe...vogo aby je nenapadlo že sirky taky lehce hořejsurprisedidontknowidontknow

Libor nx (Člen)
02.10.2011 23:28:09

Re: To je ftip?

Lihy psal:

http://www.novinky.cz/ekonomika/246146-se-zavedenim-cigaret-s-mene-horlavym-papirkem-se-asi-zvysi-spotreba-kuriva.html?ref=ostatni-clanky

doprdele co za vemeno myslí na požární bezpečnost cigaret? doprdele to snad už vopravdu všem hrabe ne?
doufám že sapoň balící papírky nebudou napouštět žádnou sračkou a budu holt balit....ale požárně bezpečnostní předpis na cigára...to už je fakt trochu silný kafe...vogo aby je nenapadlo že sirky taky lehce hořejsurprisedidontknowidontknow

už to asi začali testovat nebo co,zdá se mi,že poslední dobou ty cíga nechcou hořetidontknow

K.a.s.y.m. (Člen)
03.10.2011 07:39:45

No jo no potencialnim pyromanum se to holt musi ztizit.
dalsi varianta je prejit na fajfkusmile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour (Člen)
03.10.2011 08:15:25

Souhlasím good   ....bigsmilebigsmilebigsmileass

yebat (Člen)
03.10.2011 08:23:03

Ještě že sem přestal kouřit... smile1

Loser (Administrator)
03.10.2011 10:44:26

jj, ja uz to zaregistroval u Luckyn - jak clovek chvilku netaha, tak to zhasne. Toz uz jsem si na to i zvykl a taham jak vzteklej

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
MácaR6 (Člen)
03.10.2011 11:36:20

Taky už to nějakou dobu pozoruju...jsou asi dvě místa kde mi to furt zhasíná...

nemusí pršet,hlavně když to jede...
mr.BSE (Člen)
03.10.2011 13:00:07

presne jak Loser. Uz tak 3tydny pred tim,nez je zlevnili to nejak zaclo chcipat,kdyz dyl netaham...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Zdenda (Člen)
03.10.2011 14:14:44

A tak jako příležitostnýmu kuřákovi mi to nevadí, volů, co kupříkladu na rybách cvrnkli žhavýho vajgla za nás do suchý trávy bylo dost, takže pokud to funguje, tak proč ne.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Filous (Člen)
03.10.2011 14:35:28

...papírky s tym napouštěj taky??? ...mě to zatim hoří normálněsurprised...apropó, dyš uš sme u toho hulení, mam novýho favorita mezi tabákama...spoustu let hulim javanskej 3/4 a dycky si jednou za čas nabjehnu, dyš chcu skusit něco jinýho, ale nigdá mi to nechutná...aš teť...belgickej Van Nelle...to vám je dobrota!!!smokinsmokinsmokin...a za 5,20 evropskejch poctivejch 50gramů a né čtyrycítka jako to prodávaj kurvy tadyfuck

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
xrohy (Člen)
03.10.2011 14:55:14

No je to napíču i brka teď nějak rychle hasnou, už to budu hulit bez tabáku asi..smokin

Čaroděj Dobroděj 8-)
faitík (Člen)
03.10.2011 20:03:59

xrohy psal:

No je to napíču i brka teď nějak rychle hasnou, už to budu hulit bez tabáku asi..smokin

já si nestěžju, vlastě s odstupem času můžu říct, že sem byl spokojenejbigsmilesmokin

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Peka (Člen)
05.10.2011 09:18:42

a jeste je tam polonium 210 bigsmilebigsmile a olovo 210 bigsmilebigsmile.

na to zemre vic lidi jak na havarii jaderne elektrarny

B12 neni uz je autobus :)
hlemejzd999 (Člen)
05.10.2011 12:20:31

Filous psal:

kurvy tadyfuck

to sou....to jo...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS