Nejsi přihlášen
To je ftip?
http://www.novinky.cz/ekonomika/246146- … tni-clanky
doprdele co za vemeno myslí na požární bezpečnost cigaret? doprdele to snad už vopravdu všem hrabe ne?
doufám že sapoň balící papírky nebudou napouštět žádnou sračkou a budu holt balit....ale požárně bezpečnostní předpis na cigára...to už je fakt trochu silný kafe...vogo aby je nenapadlo že sirky taky lehce hořej
Re: To je ftip?
Lihy psal:http://www.novinky.cz/ekonomika/246146-se-zavedenim-cigaret-s-mene-horlavym-papirkem-se-asi-zvysi-spotreba-kuriva.html?ref=ostatni-clanky
doprdele co za vemeno myslí na požární bezpečnost cigaret? doprdele to snad už vopravdu všem hrabe ne?
doufám že sapoň balící papírky nebudou napouštět žádnou sračkou a budu holt balit....ale požárně bezpečnostní předpis na cigára...to už je fakt trochu silný kafe...vogo aby je nenapadlo že sirky taky lehce hořej
už to asi začali testovat nebo co,zdá se mi,že poslední dobou ty cíga nechcou hořet
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2011 07:39:45 Offline |
No jo no potencialnim pyromanum se to holt musi ztizit.
dalsi varianta je prejit na fajfku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
A tak jako příležitostnýmu kuřákovi mi to nevadí, volů, co kupříkladu na rybách cvrnkli žhavýho vajgla za nás do suchý trávy bylo dost, takže pokud to funguje, tak proč ne.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...papírky s tym napouštěj taky??? ...mě to zatim hoří normálně...apropó, dyš uš sme u toho hulení, mam novýho favorita mezi tabákama...spoustu let hulim javanskej 3/4 a dycky si jednou za čas nabjehnu, dyš chcu skusit něco jinýho, ale nigdá mi to nechutná...aš teť...belgickej Van Nelle...to vám je dobrota!!!
...a za 5,20 evropskejch poctivejch 50gramů a né čtyrycítka jako to prodávaj kurvy tady
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 05.10.2011 12:20:31 Offline |
Filous psal:kurvy tady
to sou....to jo...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1