Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Zkušenosti s e-shopem Motovohoz

Tony (Člen)
04.10.2011 18:13:11

Zkušenosti s e-shopem Motovohoz

Zdravím. Nemáte náhaodou někdo zkušenosti s tímto obchodem? http://www.motovohoz.cz/hikashop-menu-f … ne-kalhoty

Nebo přímo s kalhotama té značky? Chci si je koupit, ale jsou o polovinu levnější než třeba od značky Spyke, tak jsem se chtěl zeptat jestli u toho neplatim jen značku ale i nějakej rozdíl v kvalitěgood Dík za postřehy

Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak  dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Stiegl (Člen)
04.10.2011 22:49:16

Re: Zkušenosti s e-shopem Motovohoz

Kamoš tam tušim něco kupoval, jezdí sporty, takže určitě nějaká kůže, zeptam se a dám vědět ;-)

Tony (Člen)
05.10.2011 14:12:56

Ok, když to zjistíš, budu moc rád good

Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak  dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Stiegl (Člen)
05.10.2011 17:09:33

Tak bohužel... nakonec tam nic nepořizoval, sehnal kombu od 4SR za nějake dobré prachy, tak se na tohle vysr....

Tony (Člen)
05.10.2011 17:52:35

ok. Nikdo další zkušenost nemá? bigsmile

hans (Člen)
06.10.2011 17:53:00

podle střihu to tipuju na stejnýho pákistánce, co šije padanu, m-b-w atd. - cena odpovídá kvalitě, ale není to špatný. Nebál bych se jich...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
snowflake600 (Člen)
06.10.2011 18:07:51

Dyštak si napiš Jasterovi, ten má eshop a taky to nechává šít u pákistánců - i podle vlastního návrhu...taky mám vod něj kalhoty good
jinak dalfos-moto.cz

Tony (Člen)
06.10.2011 18:24:48

Ok. Tak moc díky za rady, na ten e-shop jsem se díval ;) Ještě mám čas do jara ale ty kalhoty asi zkusím good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS