Nejsi přihlášen
Kompatibilita blinkrov na N-ku
Mam r.v. 2000, budu mi pasovat tieto blinkre?
http://auto.aukro.cz/sada-blinkru-suzuk … 04304.html
Pytal som sa predajcu a su vraj z modelu 2005...
Tie poobliepane uz chcem po 3 sezonach dat do
Re: Kompatibilita blinkrov na N-ku
moltom psal:Mam r.v. 2000, budu mi pasovat tieto blinkre?
http://auto.aukro.cz/sada-blinkru-suzuk … 04304.html
Pytal som sa predajcu a su vraj z modelu 2005...
Tie poobliepane uz chcem po 3 sezonach dat do
Už je máš kámo.
GSX1250FA
Zdar...tak tie blinkre z odkazu vyssie posuvam dalej, kto ma zaujem tak sa ozvite.
Na to moje N-ko nesadli, jednak su tie sruby v nich prilis kratke a chyba tam taky plastovy valcek, co vytrca spolu s kablom...vdaka tomu sa budu vyklat
Vysli ma na 50 EUR a ak sa mi to vrati tak budem "spokojenej parchant"...
Praveze nejde...tie stare blinkre sa daju rozsrubovat, nozicka oddelit a aj ta srubka (ktorou sa to uchyti na moto) sa da vybrat z nozicky. Na tychto to nejde
A este jeden detail - vpredu maju origo blinkre iny konektor ako vzadu, na tychto novych je na vsetkych 4 rovnaky - ten zadny...
moltom psal:Praveze nejde...tie stare blinkre sa daju rozsrubovat, nozicka oddelit a aj ta srubka (ktorou sa to uchyti na moto) sa da vybrat z nozicky. Na tychto to nejde
A este jeden detail - vpredu maju origo blinkre iny konektor ako vzadu, na tychto novych je na vsetkych 4 rovnaky - ten zadny...
...jestli máš vepředu jiný konektory neš vzádu, tag jedny z nich nemáš origo, páč originály sou fšecky štyry stejný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Na prednych blinkroch je taky trojity konektor...poslem foto.
Je to ale divne
Uz sa mi ale jeden typek ozval, tak uvidime ci ich vezme...mne sa podarilo z 3 dalsich polorozbitych blinkrov opravit tie stare a nemusim to uz riesit.
moltom psal:Na prednych blinkroch je taky trojity konektor...poslem foto.
Je to ale divne
Uz sa mi ale jeden typek ozval, tak uvidime ci ich vezme...mne sa podarilo z 3 dalsich polorozbitych blinkrov opravit tie stare a nemusim to uz riesit.
...pag máš přední blinkry z eSka...a nebo to celý bylo původně eSko
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1