Nejsi přihlášen
Bacha na SuperVáclava
http://www.novinky.cz/koktejl/246525-pr … tupky.html
tak to je mazec
nemusí pršet,hlavně když to jede...
Honzik8719 (Člen) 05.10.2011 15:22:24 Offline |
Re: Bacha na SuperVáclava
to je ale pitomec...asi moc kouká na telku
...relativní kochač...
MácaR6 psal:http://www.novinky.cz/koktejl/246525-prahou-obchazi-novy-hrdina-supervaclav-a-nekompromisne-tresta-prestupky.html
tak to je mazec
Toho zmrda by měl někdo fest rozkopat asi už do držky dostal, že má helmu vocas.
Včera jsem na jeho video taky narazil, tak jsem se hned podíval na jeho stránky a mimo jiné tam taky píše něco že nesnáší auta nebo něco v tom smyslu. že by nám prej stačilo MHD tak doufám, že mě někde nesmete z motorky zmrd Taky bych mu dal přes čumák
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Loser psal:.... Hrdina, woe
jojo taky pochybuju, že na matlání hoven po lidech si vybere někoho se psem drsnějším než pudl....von by se totiž majitel nemusel udržet a zavelet "šupák"...i když je dost psů co by ani na povel nečekali a z pana václava by lítaly kousky...ježiš já bych mu tak rád podrazil nohy kdybych ho viděl někde zdrhat
vogo kožaku aby ses nedivil až někde budeš vožralej chcát a borec tě poleje kýblem chcanek.
Lihy psal:Loser psal:.... Hrdina, woe
jojo taky pochybuju, že na matlání hoven po lidech si vybere někoho se psem drsnějším než pudl....von by se totiž majitel nemusel udržet a zavelet "šupák"...i když je dost psů co by ani na povel nečekali a z pana václava by lítaly kousky...ježiš já bych mu tak rád podrazil nohy kdybych ho viděl někde zdrhat
vogo kožaku aby ses nedivil až někde budeš vožralej chcát a borec tě poleje kýblem chcanek.
...když chlastám počítám se vším, i se SuperVáclavem
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
snowflake600 (Člen) 05.10.2011 23:01:46 Offline |
takovej typickej strejda z kanclu z čurákova....nemůžu si pomoct
totální výmaz, představa toho, že proto, protože se nějakej vyjebanej kokot cejtí jako superhrdina, tak bych si pak mohl jít kupovat novej mobil a sluchátka apod.......z toho je mi na blití.
Hlavně to gesto na konci při rozhovoru pro novinky...Ale člověk, co se snaží zviditelnit se tím, že někomu namaže hovno na záda a pak jak malej harant s buzerantským smíchem "mizí", tak ten si sám sere do huby. Hlavně příště, až ho někdo z ANTIVáclavů uvidí, tak dostane pěkně do držky......kurva, ať to sem já
...s těma hovnama mu teda fandím ...proč bych si je měl nosit já na botech domů? ať si je vodnese třeba klidně na zádech to prase který to neuklidí po svým psovi, aspoň se mu rozsvítí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
snowflake600 (Člen) 05.10.2011 23:12:30 Offline |
osiris psal:...s těma hovnama mu teda fandím ...proč bych si je měl nosit já na botech domů? ať si je vodnese třeba klidně na zádech to prase který to neuklidí po svým psovi, aspoň se mu rozsvítí
pochybuju, že by se před toho člověka postavil, řekl by mu, ať si to vodnese domů na hrbu a pak mu to tam natřel...to by byl hrdina...takhle je to jenom debílek, co z dálky někdo něco rádobysuper udělá a pak jak šulin zdrhá...? Je to hrdina?
...vy ste tady samje pejskař né a nějak moc to žerete, bydlel sem na sídlišti a cestou k autu sem vyšláp tři hovna a to sem se 5-ti vyhnul.
...beru ho z nadsázkou a je to recese. že někomu zleje držku vodou, nebo pomatlá hovnem záda.... no bóže.
...psa nemám...sockou nejezdím " Václave do Toho "
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 05.10.2011 23:49:24 Offline |
fandim lidem co maj smysl pro humor, byť pro někoho černej
doba je temná...
kojaksro psal:...vy ste tady samje pejskař né a nějak moc to žerete, bydlel sem na sídlišti a cestou k autu sem vyšláp tři hovna a to sem se 5-ti vyhnul.
...beru ho z nadsázkou a je to recese. že někomu zleje držku vodou, nebo pomatlá hovnem záda.... no bóže.
...psa nemám...sockou nejezdím " Václave do Toho "
přesně tak..proč mám na zastávce čuchat smrad z jeho cigára? Otravuju já snad někoho? Proč se mám vyhýbat psím hovnům, když mají povinnost si to uklidit? ....jen tak dál, ať Václav těm "zm*dům" ukáže...a pak ať si posvítí na ty šmejdy, co jezdí jak piče bez blinkrů!!!
Honza-B6 psal:....jen tak dál, ať Václav těm "zm*dům" ukáže...a pak ať si posvítí na ty šmejdy, co jezdí jak piče bez blinkrů!!!
a uvědomuješ si že ten zmrd si i ty? nebo snad děláš všechno podle pravidel....co třeba aby si posvítil na šmejdy co jezděj přes plnou... začni u sebe a pak se teprv starej o druhý
ps. jestli je tohle humor, tak asi nemám smysl pro humor
osiris psal:...s těma hovnama mu teda fandím ...proč bych si je měl nosit já na botech domů? ať si je vodnese třeba klidně na zádech to prase který to neuklidí po svým psovi, aspoň se mu rozsvítí
souhlas
snowflake600 psal:osiris psal:...s těma hovnama mu teda fandím ...proč bych si je měl nosit já na botech domů? ať si je vodnese třeba klidně na zádech to prase který to neuklidí po svým psovi, aspoň se mu rozsvítí
pochybuju, že by se před toho člověka postavil, řekl by mu, ať si to vodnese domů na hrbu a pak mu to tam natřel...to by byl hrdina...takhle je to jenom debílek, co z dálky někdo něco rádobysuper udělá a pak jak šulin zdrhá...? Je to hrdina?
...a proč by jako musel bejt hrdina? o to bych řek vůbec nejde
...abych to uved do "tvýho světa", ten co tam to hovno po svým psovi nechá zasazený, se taky rozhlíží jestli ho náhodou někdo nevidí a určitě to hovno nevezme a nehodí mi ho hrdinsky do cesty pod nohy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:Honza-B6 psal:....jen tak dál, ať Václav těm "zm*dům" ukáže...a pak ať si posvítí na ty šmejdy, co jezdí jak piče bez blinkrů!!!
a uvědomuješ si že ten zmrd si i ty? nebo snad děláš všechno podle pravidel....co třeba aby si posvítil na šmejdy co jezděj přes plnou... začni u sebe a pak se teprv starej o druhý
ps. jestli je tohle humor, tak asi nemám smysl pro humor
si děláš prdel, ne? Zkus mi najít jednu věc, kterou dělám proti pravidlům, kterou odnese někdo jíný, než já! Příspěvek se týká hulení na zastávce a nesbíraní psích hoven, které obtěžuje okolí. Za tohle jsou ti zmínění "potrestaní" ... Já že se mám starat o sebe a pak o druhý? Proč teda nazýváš Václava zmrdem? Najednou si má posvítít na plnou čáru, to by bylo v pohodě? Ale že začal u cigár, to již není ...aha protože beztak to děláš taky...ale do vás se rýpat nesmí... Na zastávkách nekouřím, hovna sbírám, přes plnou nejezdím a blinkry dávám... Každej, kdo to dělá jinak =proti pravidlům, je pro mě ŠMEJD!
Nemyslím si, že to dělá pro pobavení a zviditelnění, dělá to, protože mu to není lhostejné...jako mě. Třeba se pak najdou další, kteří to nebudou trpět.
Jezdim bez blinkrů, páč mi neblikaj..(příští sezonu už to dám dokupy-slibuju) Přes plnou jen motorce popř. traktor nebo když se naseru a doufám,že tam svině nehlídkujou..A hovna nesbírám, páč má Hrošík k dispozici celou louku a na tu nikdo nechodí
Jo a do zastávky jen občas nahlídnu, jestli neni v okolí nějaká nová chlastačka na poutači..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 06.10.2011 09:13:14 Offline |
kokot...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honza-B6 psal:Lihy psal:Honza-B6 psal:....jen tak dál, ať Václav těm "zm*dům" ukáže...a pak ať si posvítí na ty šmejdy, co jezdí jak piče bez blinkrů!!!
ps. jestli je tohle humor, tak asi nemám smysl pro humorsi děláš prdel, ne? Zkus mi najít jednu věc, kterou dělám proti pravidlům, kterou odnese někdo jíný, než já! Příspěvek se týká hulení na zastávce a nesbíraní psích hoven, které obtěžuje okolí. Za tohle jsou ti zmínění "potrestaní" ... Já že se mám starat o sebe a pak o druhý? Proč teda nazýváš Václava zmrdem? Najednou si má posvítít na plnou čáru, to by bylo v pohodě? Ale že začal u cigár, to již není ...aha protože beztak to děláš taky...ale do vás se rýpat nesmí... Na zastávkách nekouřím, hovna sbírám, přes plnou nejezdím a blinkry dávám... Každej, kdo to dělá jinak =proti pravidlům, je pro mě ŠMEJD!
Nemyslím si, že to dělá pro pobavení a zviditelnění, dělá to, protože mu to není lhostejné...jako mě. Třeba se pak najdou další, kteří to nebudou trpět.
...nekouříš, přes plnou nejezdíš, blikáš, určitě jezdíš 50/90/130, hovna zbíráš, asi ani nepiješ a nebereš drogy, dodržuješ zákony a pravidla, hele nejni ten svjet dost šedivej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Honza-B6 psal:Lihy psal:
ps. jestli je tohle humor, tak asi nemám smysl pro humorsi děláš prdel, ne? Zkus mi najít jednu věc, kterou dělám proti pravidlům, kterou odnese někdo jíný, než já! Příspěvek se týká hulení na zastávce a nesbíraní psích hoven, které obtěžuje okolí. Za tohle jsou ti zmínění "potrestaní" ... Já že se mám starat o sebe a pak o druhý? Proč teda nazýváš Václava zmrdem? Najednou si má posvítít na plnou čáru, to by bylo v pohodě? Ale že začal u cigár, to již není ...aha protože beztak to děláš taky...ale do vás se rýpat nesmí... Na zastávkách nekouřím, hovna sbírám, přes plnou nejezdím a blinkry dávám... Každej, kdo to dělá jinak =proti pravidlům, je pro mě ŠMEJD!
Nemyslím si, že to dělá pro pobavení a zviditelnění, dělá to, protože mu to není lhostejné...jako mě. Třeba se pak najdou další, kteří to nebudou trpět....nekouříš, přes plnou nejezdíš, blikáš, určitě jezdíš 50/90/130, hovna zbíráš, asi ani nepiješ a nebereš drogy, dodržuješ zákony a pravidla, hele nejni ten svjet dost šedivej
Filousi, nechápu, proč do toho motáš milion jiných věcí... Ať si dělá každej co chce, chová se jak dobytek...začíná to tím, za co bojuje Václav a končí krádežema, znásilnením atd. těch spoluobčanů, které máš tak rád a často se o nich zminuješ.... S tím, co dělá Václav - souhlasím. Když se najde další, který bude bojovat za jiné zmíněné - taky budu souhlasit. Můj názor... A nemusíš mi tu vyjmenovávat, co asi nedodržuju ....
Banditatom (Člen) 06.10.2011 09:32:42 Offline |
co ho ocasa řešíte dřív nebo později mu někdo držku rozmlátí a bude klíííd jdu vyvenčit kocoura a vodhodit vajgl do zastávky...
zzzmrzlinar (Člen) 06.10.2011 09:55:03 Offline |
no tak pošuk to asi bude, ale aspoň se něco děje.
Pejskařům hovna po zádech zcela schvaluju, jak říká Kojak, je moc příjemný si po ránu našlápnout hovno a pak to před schůzkou dostávat z boty a pak tam stejně smrdět že je každýmu na blití.
Honza-B6 psal:Filous psal:Honza-B6 psal:
si děláš prdel, ne? Zkus mi najít jednu věc, kterou dělám proti pravidlům, kterou odnese někdo jíný, než já! Příspěvek se týká hulení na zastávce a nesbíraní psích hoven, které obtěžuje okolí. Za tohle jsou ti zmínění "potrestaní" ... Já že se mám starat o sebe a pak o druhý? Proč teda nazýváš Václava zmrdem? Najednou si má posvítít na plnou čáru, to by bylo v pohodě? Ale že začal u cigár, to již není ...aha protože beztak to děláš taky...ale do vás se rýpat nesmí... Na zastávkách nekouřím, hovna sbírám, přes plnou nejezdím a blinkry dávám... Každej, kdo to dělá jinak =proti pravidlům, je pro mě ŠMEJD!
Nemyslím si, že to dělá pro pobavení a zviditelnění, dělá to, protože mu to není lhostejné...jako mě. Třeba se pak najdou další, kteří to nebudou trpět....nekouříš, přes plnou nejezdíš, blikáš, určitě jezdíš 50/90/130, hovna zbíráš, asi ani nepiješ a nebereš drogy, dodržuješ zákony a pravidla, hele nejni ten svjet dost šedivej
Filousi, nechápu, proč do toho motáš milion jiných věcí... Ať si dělá každej co chce, chová se jak dobytek...začíná to tím, za co bojuje Václav a končí krádežema, znásilnením atd. těch spoluobčanů, které máš tak rád a často se o nich zminuješ.... S tím, co dělá Václav - souhlasím. Když se najde další, který bude bojovat za jiné zmíněné - taky budu souhlasit. Můj názor... A nemusíš mi tu vyjmenovávat, co asi nedodržuju ....
...ale dyť ty si do toho začal tahat plnou a blikání, ale to je jedno, vo tom se nebudem přít, to bylo myšlený spíš jako ftip a pro vodlechčení tvý diskuze s Lihym, já s tebou víceméně souhlasim, jen se mi ekluje forma jakou to dělá ten debil a proto jsem reagoval...takovýho idijota bych viděl nejradši drškou f tom psim hovně, represe proti temdle hříšníkum má za úkol něgdo jinej, to že to nefunguje je zas jiná vjec, ale esi toho kokot nenechá, tag se fsadim že dříf nebo pozdějc skončí s rozbitym rypákem nebo zlomenejma žebrama, aš narazí na někoho, gdo ho skope do kuličky...a dávat rovnítko mezi neuklízeče hoven a někoho gdo znásilňuje školačky f parku mi příde taky trochu mimo mísu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 06.10.2011 10:04:17 Offline |
hovna sere muj pes na mojí zahradě (pak je musim sbírat ), kouřim ,kde chci a až přijde Václav a poleje mě kýblem , tak dostane takovou čočku , že ho budou měsíc krmit hadičkou
co se do mě má co srát nějakej kokot , kterýmu momentálně hráblo ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honza-B6 psal:Filous psal:Honza-B6 psal:
už jen čekám kdy vytáhneš osvědčené: "až vám nějakej takovej šmejd přejede na přechodu dítě...."
ps. vogo si asi jedinej kdo na motorce nikdy nepřejede plnou čáru
jinak plný čáry na bajku nerespektuju, vlastně na nějaký předpisy seru uplně a řídim se svim rozumem...takže z druhý strany na bajku nikdy nemám přednost a vždycky sem to já kdo musí uhnout a myslet za druhý...zákon a právo sou mi na hovno když chci na silnici přežít. Hulim, ale dycky se snažim stát tak abych to na nikoho nekouřil...to že přijde debil a stoupne si za mě po větru a začne významně kašlat je jeho boj, hovna po svim psovi většinou seberu, ale sračka z trávníku nejde a v noci na to nevidim, když u nás sekaj trávu jednou za léto...nehledě na to že platim 1500 za psa poplatek (za co, když né za případnej úklid?). Je mi tě docela líto, když tě obtěžuje tolik věcí, to musíš bejt pernamentně nasranej a ublíženej....jestli bys neměl začít hulit
Filous psal:Honza-B6 psal:Filous psal:
...nekouříš, přes plnou nejezdíš, blikáš, určitě jezdíš 50/90/130, hovna zbíráš, asi ani nepiješ a nebereš drogy, dodržuješ zákony a pravidla, hele nejni ten svjet dost šedivejFilousi, nechápu, proč do toho motáš milion jiných věcí... Ať si dělá každej co chce, chová se jak dobytek...začíná to tím, za co bojuje Václav a končí krádežema, znásilnením atd. těch spoluobčanů, které máš tak rád a často se o nich zminuješ.... S tím, co dělá Václav - souhlasím. Když se najde další, který bude bojovat za jiné zmíněné - taky budu souhlasit. Můj názor... A nemusíš mi tu vyjmenovávat, co asi nedodržuju ....
...ale dyť ty si do toho začal tahat plnou a blikání, ale to je jedno, vo tom se nebudem přít, to bylo myšlený spíš jako ftip a pro vodlechčení tvý diskuze s Lihym, já s tebou víceméně souhlasim, jen se mi ekluje forma jakou to dělá ten debil a proto jsem reagoval...takovýho idijota bych viděl nejradši drškou f tom psim hovně, represe proti temdle hříšníkum má za úkol něgdo jinej, to že to nefunguje je zas jiná vjec, ale esi toho kokot nenechá, tag se fsadim že dříf nebo pozdějc skončí s rozbitym rypákem nebo zlomenejma žebrama, aš narazí na někoho, gdo ho skope do kuličky...a dávat rovnítko mezi neuklízeče hoven a někoho gdo znásilňuje školačky f parku mi příde taky trochu mimo mísu...
hlemejzd999 (Člen) 06.10.2011 10:12:03 Offline |
vo jakých čárách se tu bavíte ? ..když jedu na motorce ,
tak se všechny čáry spojujou do plné ...to bych nesměl vůbec předjíždět
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
vono to je se fším stejný,v tomto státě je jeden velkej bordel,ať s hovnama na ulici nebo ve vedení tohohle státu.všichni nadávaj jak to stojí za,ale nikdo nic s tím neudělá.pak se najde člověk kterej vystrčí hlavu a chce něco změnit k lepšímu a hned ho někdo za to sejme.tahle dopadne i SuperVáclav
Honzik8719 (Člen) 06.10.2011 10:19:47 Offline |
Lihy psal:Honza-B6 psal:Filous psal:
...nekouříš, přes plnou nejezdíš, blikáš, určitě jezdíš 50/90/130, hovna zbíráš, asi ani nepiješ a nebereš drogy, dodržuješ zákony a pravidla, hele nejni ten svjet dost šedivejFilousi, nechápu, proč do toho motáš milion jiných věcí... Ať si dělá každej co chce, chová se jak dobytek...začíná to tím, za co bojuje Václav a končí krádežema, znásilnením atd. těch spoluobčanů, které máš tak rád a často se o nich zminuješ.... S tím, co dělá Václav - souhlasím. Když se najde další, který bude bojovat za jiné zmíněné - taky budu souhlasit. Můj názor... A nemusíš mi tu vyjmenovávat, co asi nedodržuju ....
už jen čekám kdy vytáhneš osvědčené: "až vám nějakej takovej šmejd přejede na přechodu dítě...."
jinak plný čáry na bajku nerespektuju, vlastně na nějaký předpisy seru uplně a řídim se svim rozumem...takže z druhý strany na bajku nikdy nemám přednost a vždycky sem to já kdo musí uhnout a myslet za druhý...zákon a právo sou mi na hovno když chci na silnici přežít. Hulim, ale dycky se snažim stát tak abych to na nikoho nekouřil...to že přijde debil a stoupne si za mě po větru a začne významně kašlat je jeho boj, hovna po svim psovi většinou seberu, ale sračka z trávníku nejde a v noci na to nevidim, když u nás sekaj trávu jednou za léto...nehledě na to že platim 1500 za psa poplatek (za co, když né za případnej úklid?). Je mi tě docela líto, když tě obtěžuje tolik věcí, to musíš bejt pernamentně nasranej a ublíženej....jestli bys neměl začít hulit
počkej za chvíli vytáhne že on je Václav a jen brání svoje poslání
...relativní kochač...
Lihy psal:Honza-B6 psal:Filous psal:
strhnul jsi to uplně jinam... na to... Prostě jsem vyjádřil souhlas s tím, co dělá. Ty nesouhlas... a kecy, že je ti mě líto se strč za tílko o to se tě nikdo neprosí. ..
Honzik8719 psal:Lihy psal:Honza-B6 psal:
Filousi, nechápu, proč do toho motáš milion jiných věcí... Ať si dělá každej co chce, chová se jak dobytek...začíná to tím, za co bojuje Václav a končí krádežema, znásilnením atd. těch spoluobčanů, které máš tak rád a často se o nich zminuješ.... S tím, co dělá Václav - souhlasím. Když se najde další, který bude bojovat za jiné zmíněné - taky budu souhlasit. Můj názor... A nemusíš mi tu vyjmenovávat, co asi nedodržuju ....už jen čekám kdy vytáhneš osvědčené: "až vám nějakej takovej šmejd přejede na přechodu dítě...."
jinak plný čáry na bajku nerespektuju, vlastně na nějaký předpisy seru uplně a řídim se svim rozumem...takže z druhý strany na bajku nikdy nemám přednost a vždycky sem to já kdo musí uhnout a myslet za druhý...zákon a právo sou mi na hovno když chci na silnici přežít. Hulim, ale dycky se snažim stát tak abych to na nikoho nekouřil...to že přijde debil a stoupne si za mě po větru a začne významně kašlat je jeho boj, hovna po svim psovi většinou seberu, ale sračka z trávníku nejde a v noci na to nevidim, když u nás sekaj trávu jednou za léto...nehledě na to že platim 1500 za psa poplatek (za co, když né za případnej úklid?). Je mi tě docela líto, když tě obtěžuje tolik věcí, to musíš bejt pernamentně nasranej a ublíženej....jestli bys neměl začít hulitpočkej za chvíli vytáhne že on je Václav a jen brání svoje poslání
nalez mu tam až po krk...
"Václav" dělá asi to co by měli ve svý podstatě dělat měšťáci. Nemyslim teď polejvat vodou a rozmazávat hovna, ale ty by za to měli dávat pokuty.
Místo toho se každej měšťák třese na to, jak bude v autě na majáky honit zločince nebo aspoň stát za křovim s trojnožkou a měřit rychlost.
Kdyby místo toho dělali to co by městská měla dělat. Právě hlídat ty pejskaře a jejich hovna, hlídat zastávky a vajgly v nich... a nesraly se do věcí státní.
Pak by nebyl potřeba nějakej Václav, Tonda, nebo jinej Pepík.
Proto Václavovi fandim ač to dělá svojí trochu násilnou formou.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Honza-B6 psal:S tím, co dělá Václav - souhlasím.
Nejsem sice právník, ale:
Trestný čin: Výtržnictví - § 358 trestního zákoníku, hlava X. (trestné činy proti pořádku ve věcech veřejných)
(1) Kdo se dopustí veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném hrubé neslušnosti nebo výtržnosti zejména tím, že napadne jiného, hanobí hrob, historickou nebo kulturní památku, anebo hrubým způsobem ruší přípravu nebo průběh organizovaného sportovního utkání, shromáždění nebo obřadu lidí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) opětovně, nebo
b) jako člen organizované skupiny.
To k tomu co dělá Václav. Ať mi Jarken potvrdí nebo vyvrátí, že je to tak. Podle mě to skutkovou podstatu naplňuje.
2 Honza-B6:
Zákon č. 40/2009 Sb.trestní zákoník
Část druhá, Zvláštní část
Hlava X: Trestné činy proti pořádku ve věcech veřejných
Díl 8: Některé další formy trestné součinnosti
§ 365 Schvalování trestného činu
(1) Kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Stejně bude potrestán, kdo v úmyslu projevit souhlas s trestným činem
a) pachatele nebo osobu jemu blízkou odmění nebo odškodní za trest, nebo
b) na takovou odměnu nebo odškodnění pořádá sbírku.
Takže pro Václava až 3 roky, pro Tebe až rok.
Za mě je forma protestu nevhodná.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
spidys psal:"Václav" dělá asi to co by měli ve svý podstatě dělat měšťáci. Nemyslim teď polejvat vodou a rozmazávat hovna, ale ty by za to měli dávat pokuty.
Místo toho se každej měšťák třese na to, jak bude v autě na majáky honit zločince nebo aspoň stát za křovim s trojnožkou a měřit rychlost.
Kdyby místo toho dělali to co by městská měla dělat. Právě hlídat ty pejskaře a jejich hovna, hlídat zastávky a vajgly v nich... a nesraly se do věcí státní.
Pak by nebyl potřeba nějakej Václav, Tonda, nebo jinej Pepík.
Proto Václavovi fandim ač to dělá svojí trochu násilnou formou.
tady náš Václav hledal inspiraci...
http://www.youtube.com/watch?v=ENlJB9gD … re=related
Ondráš psal:Honza-B6 psal:S tím, co dělá Václav - souhlasím.
Trestný čin: Výtržnictví - § 358 trestního zákoníku, hlava X. (trestné činy proti pořádku ve věcech veřejných)
(1) Kdo se dopustí veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném hrubé neslušnosti nebo výtržnosti zejména tím, že napadne jiného, hanobí hrob, historickou nebo kulturní památku, anebo hrubým způsobem ruší přípravu nebo průběh organizovaného sportovního utkání, shromáždění nebo obřadu lidí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) opětovně, nebo
To k tomu co dělá Václav. Ať mi Jarken potvrdí nebo vyvrátí, že je to tak. Podle mě to skutkovou podstatu naplňuje.
2 Honza-B6:
(1) Kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
Jasně, sebral hovno a dal ho majiteli psa, tak ho okamžitě zavřem na 3 roky...
MácaR6 psal:tady náš Václav hledal inspiraci...
http://www.youtube.com/watch?v=ENlJB9gD … re=related
to má Václav dobrou inspiracimá ale ještě co dohánět
Honza-B6 psal:Jasně, sebral hovno a dal ho majiteli psa, tak ho okamžitě zavřem na 3 roky...
Je tam až 3 roky.
Podstatné na tom je, že skutkovou podstatu to podle mě naplňuje, ale kde není žalobce, není soudce. Někoho to ovšem může nasrat a dotáhnout to do konce. To že dostane podmínku a Ty nic je věc jiná.
Václav je mediálně známý, někdo se třeba rád přiživí.
jak uz jsem psal - pro me je to kokot. Dost se tady hadate o blbostech. Myslim, ze Ondras uz sel tou spravnou cestou a ja k tomu jen dodam tohle:
Proc Batmana v poslednim dilu zacali nahanet? Protoze to neni oficialni strazce zakona. Takze pokud nekoho tresta a snazi se zjednat poradek, nema k tomu zadne oficialni opravneni a pokud se pri teto cinnosti dostane jakymkoliv zpusobem mimo zakon, stava se taktez "zlocincem".
Myslim, ze na hlidani verejneho poradku jako je neuklizeni hoven po psech a koureni na zastavkach zde mame Mestskou policii ci statni policii (nevim, zda i oni). Tedy v podstate jediny spravni organ urceny k tomu, aby hlidal dodrzovani zakona a pripadne penalizace za jeho porusovani.
Pokud tedy Vaclava sere nejake nedodrzovani zakonu, ma se ozvat na policii a nezasahovat sam. To ze si ted MP hraje na velky drsnaky a snazi se predvadet jako specialni komando, ktere vydelava na chytani nejnebezpecnejsich zlocincu, kteri jedou na konci obce 70 a na svoje prvotni povinnosti jiz zapomeli, je vec druha. Vaclav by proto mel zacit kritikou policie a ne branim spravedlnosti do vlastnich rukou cimz se vlastne stavi na druhou stranu zakona (poskozovanim zici veci pripadne ublizenim na zdravi)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš psal:Honza-B6 psal:Jasně, sebral hovno a dal ho majiteli psa, tak ho okamžitě zavřem na 3 roky...
Je tam až 3 roky.
Podstatné na tom je, že skutkovou podstatu to podle mě naplňuje, ale kde není žalobce, není soudce. Někoho to ovšem může nasrat a dotáhnout to do konce. To že dostane podmínku a Ty nic je věc jiná.
Václav je mediálně známý, někdo se třeba rád přiživí.
Moc to řešíš
To už tu můžem začít polemizovat, že když šlápnu do psího hovna v botách ze žraločí kůže a chytim za límec pána co to po svym pejskovi neuklidil, tak ho taky budu moct žalovat za výtržnictví, za náhradu škody, ušlej zisk atd. atd.
Hold ho nesměj chytit no a možná právě proto má asi i tu kašpařinu na sobě.
Takhle je to neznámej pachatel a pokud někoho nezmrzačí, tak si myslim, že by to stejně PČR odložila.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Moc to řešíš
To už tu můžem začít polemizovat, že když šlápnu do psího hovna v botách ze žraločí kůže a chytim za límec pána co to po svym pejskovi neuklidil, tak ho taky budu moct žalovat za výtržnictví, za náhradu škody, ušlej zisk atd. atd.
Hold ho nesměj chytit no a možná právě proto má asi i tu kašpařinu na sobě.
Takhle je to neznámej pachatel a pokud někoho nezmrzačí, tak si myslim, že by to stejně PČR odložila.
Případ co popisuješ nenaplňuje skutkovou podstatu výtržnictví. Pokud vim, tak neuklízení hoven i kouření za nastávce je přestupek, nikoliv trestný čin.
Kašpařinu má právě proto, aby ho nikdo nepoznal. Jinak myslim, že už by dávno dostal někde v temné uličce nakládačku. Stejně myslim, že se to jednou provalí.
Věřím, že po pár akcích si na něj paparatzzi z Blesku nebo Aha! počíhaj a jeho fotku zveřejněj.
Badnit600S1999 (Člen) 06.10.2011 15:43:47 Offline |
Homer Simpson for President!!!
snowflake600 (Člen) 06.10.2011 17:51:06 Offline |
Ondráš psal:Honza-B6 psal:S tím, co dělá Václav - souhlasím.
bál jsem se, že tu na tohle zbudu sám....hup hip i Filousoj
a) opětovně, nebo
2 Honza-B6:
Banditatom (Člen) 06.10.2011 19:54:55 Offline |
hmm divné... já se vyser na autobusové zastávce vykouřím psa v parku a nikomu to nepříde divné
Stránky: 1