Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » "Padá vláda, želaj si niečo!" :)

killerovka (Člen)
12.10.2011 17:03:41

"Padá vláda, želaj si niečo!" :)

Prvý školský deň na americkej strednej škole predstavuje učiteľka nového žiaka, Sakiro Suzukiho z Japonska. Hodina začína a učiteľka sa pýta: "Uvidíme, kto ovláda kultúrnu históriu Ameriky? Kto povedal:Dajte mi slobodu, alebo ma zabite?" Hrobové ticho v triede, len Suzuki zdvihne ruku: "Patrick Henry, 1775 vo Philadelphii." "Výborne Suzuki, a kto povedal: Štát je národ a národ nesmie zhynúť?" Suzu...ki sa postaví: "Abraham Lincoln, 1863 vo Washingtone". Učiteľka sa pozrie na žiakov a vraví: "Hanbím sa za Vás, Suzuki je Japonec a pozná americkú históriu lepšie, než vy!" Zozadu sa ozvetichý hlas: "Bozaj nás v riť, zasratý Japončík!" "Kto topovedal?" zvolá učiteľka. Suzuki bez vyzvania odpovedá: "Generál McArthur, 1942 v Guadalcanale a Lee Iaccoca v 1982 pri valnom zhromaždení firmy Chrysler". Trieda je celkom ticho len vzadu sa ozve: "Je mi z toho na grcanie!" Učiteľka kričí: "Kto to bol?!?" Suzuki odpovedá okamžite: "George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v priebehu obeda, Tokio 1991". Jeden zo študentov sa postaví a otrávene povie: "Môžeš mi vyfajčiť!" Učiteľka hystericky: "A dosť! Čo to má znamenať?" Suzuki bez mihnutia oka: "Bill Clinton Monike Lewinskej, 1997 vo Washingtone, Oválna pracovňa Bieleho domu". Ďalší zo študentov vstane a zreve: "Suzuki je hromada sračiek!" A Suzuki opäť v pohode: "Valentino Rossi pri Veľkej cene motocyklov, Brazília 2002". Celá trieda prepadne hystérii, učiteľka upadá do zúfalstva, plieska dlaňou po katedre, dvere sa otvoria, vojde riaditeľka a kričí: "Ku..a, taký bordel som ešte nevidela!!!" A Suzuki viac-menej pre seba: "Premiérka Radičová Sulíkovi pri schvaľovaní Eurovalu, Bratislava 2011".

killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Borák (Člen)
12.10.2011 17:11:35

Re: "Padá vláda, želaj si niečo!" :)

mě se nahoře votefře lišta estli to chci přeložit bigsmile
mě poser smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
Pšán (Člen)
12.10.2011 18:19:49

Borák psal:

mě poser smokin

..jjbigsmile

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen)
12.10.2011 18:38:26

Borák psal:

mě poser smokin

ty kokso surprised a čo používaš za prehliadač ?

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Datel (Člen)
13.10.2011 17:21:11

. bigsmilegood

Mour (Člen)
13.10.2011 18:57:29

Borák psal:

mě poser smokin

...aji mě surprisedbigsmile

sonyk (Člen)
14.10.2011 22:17:58

dobry bigsmile

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Borák (Člen)
14.10.2011 22:45:08

no právě ,že se divím
já ještě koukal jednou za 14 dní f soboru na flašťofku ve slovenčině smokinbigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS