Nejsi přihlášen
zavislak81 (Člen) 20.10.2011 12:01:16 Offline |
B12 Černá barva
Ahoj banditi, koupil jsem teď B12 v černé barvě, majitel přede mnou si s ním lehnul a nic moc opravil, ale chtěl bych se zeptat, jak má bejt lakovaný černý B12? Mám toriž horní díl masky, přední blatník a plasty okolo filtru v černé metalíze a spodní díl masky, podsedlovku a nádrž jen v černé barvě. Podsedlovka a spodní díl masky byli částečně neodborně nalakovaný, a předchozí majitel mi to sám řekl, že si s ním lehnul a opravoval si to sám, ale lak na nádrži je 100% originál. Nemůžete mi někdo nafotit, jak je to na černým B12 správně?
Díky všem za ochotu.
zavislak81 (Člen) 20.10.2011 19:18:26 Offline |
Re: B12 Černá barva
Myslím, že je to tak správně, když koukám ba bazaru na jiné bandity, třeba na stříbrnýho, tak má taky horní část masky a ty plasty u filtru černý a ne stříbrný.
...nějak se do toho zamotáváme, tak jinak, př. blatník, masku, nádrž a podsedlák máš mít v metalíze (to jsou všechno hlavní části kapotáže), ostatní kryty nebo dekly o kterejch se pravděpodobně snažíš mluvit, v tý samý černý metalíze nemaj bejt
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zavislak81 psal:Myslím, že je to tak správně, když koukám ba bazaru na jiné bandity, třeba na stříbrnýho, tak má taky horní část masky a ty plasty u filtru černý a ne stříbrný.
no vidíš , to co vidíš na jinejch stříbrný, je "barva" to černý maj pak všechny stejný a není to stejný s tou černou "barvou" jak píše náčelník, barvu má nádrž, podsedlák, kapota levá, kapota pravá, střední spodní díl kapotáže (to je to co enkaři neznaj) a předník blatník...ty bys měl mít stejný
Strýcfajtr !!!
zavislak81 (Člen) 21.10.2011 06:41:42 Offline |
Ano, včera jsem na to koukal a je to tak, mám to stejně jako na jiných, tak je to OK. Díky všem...
Stránky: 1