Nejsi přihlášen
Mikiny 2011
Páč mi hodně lidí píše, že nutně potřebuje mikinu, tak tady jí máte :)
Takže mikina 2011 bude vypadat takhle
Je v gramáži kolem 320 g/m2, cena je 680 Kč, pokud bude někdo chtít poštu, tak plus 100 Kč.
Objednávat můžete do 13.11.2010.
Vyberete velikost ( normální evropský číslování M - XXL ) a předem zašlete na účet č. 670100-2207914597 kód banky 6210 příslušnej vobnos. Jako var. symbol napíšete číslo mobilu a jako zprávu pro příjemce přezdívku.
Zároveň mi na husky@suzukibandit.cz zašlete email s vybranou velikostí, případně počtem mikin a zasílací adresu, za předpokladu, že budete chtít mikinu poslat poštou. Pude to jako doporučený psaní.
Je možný volit i variantu se zipem, tisk bude na zádech a vypadat to bude takhle
tahle varianta, stejně jako jiná mikina ( bez kapuce apod. ) nebo jiná tmavá barva je o kilo dražší.
Upozorňuju, že necham udělat maximálně jednu velikost vod každý bez zipu navíc, páč je pravděpodobný, že tiskař něco zmrší - to znamená, že kdo do toho termínu nevobjedná a nezaplatí, bude mít prd a ne tudle mikinu.
Příklad pro méně chápavé: pan Trubka touží po mikině vel. L a bude to chtít poslat počtou. Pošle na ten účet 780 Kč, var. symbol 606628942 ( páč je to jeho mobil ), zpráva pro příjemce bude "Trubka" a do mejlu mi napíše, že nutně potřebuje mikinu ve velikosti L a kde bydlí.
Nedělejte mi v tom prosím jako vždycky bordel, pište z jednoho emailu, nemažte historii, dík
ale di, Ty brepto ...
Re: Mikiny 2011
SO 545 psal:Myslim cenu postovneho na Slovensko.
poštovný je "stejný", problém je v tom, jak ke mě dostaneš koruny ...
řešení má vymyšlený Killer a spol. tenkrát se domluvilo víc lidí, šel jeden balík, prachy šly přes pay pal, druhá možnost je, že někdo z vás přejede čáru a pošle složenkou v čechách ...
klasickej bankovní převod je finanční nesmysl pro obě strany
ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr (Administrator) 23.10.2011 22:14:42 Offline |
huskyb12 psal:SO 545 psal:Myslim cenu postovneho na Slovensko.
řešení má vymyšlený Killer a spol. tenkrát se domluvilo víc lidí, šel jeden balík, prachy šly přes pay pal, druhá možnost je, že někdo z vás přejede čáru a pošle složenkou v čechách ...
možná by stačilo kdyby sis zřídil oučet u fio banky, tam můžeš přes slovenskou vub platit i přijímat platby za místní poplatky, je to všechno zdarma...
doba je temná...
inkvizitorr psal:možná by stačilo kdyby sis zřídil oučet u fio banky, tam můžeš přes slovenskou vub platit i přijímat platby za místní poplatky, je to všechno zdarma...
skvělej nápad, využil bych to před třema rokama a teď :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:SO 545 psal:Myslim cenu postovneho na Slovensko.
poslem cez paypal. no problem spocitaj to vasim kurzom a napis.
SO 545 psal:Objednane a ze tam nieje znak to je pre mna plus.
PPL umí dobírku na Slovač, cena do 1/2 kg je 300-350 Kč bez DPH - podle mě nesmysl
Česká pošta cenný balík prioritní do 1/2 kg je 208 Kč - prachy přes ten Paypal, ale ten nemám, ale má ho Xicht
ale di, Ty brepto ...
Zdenák psal:Odjednáno....
Sice sem na mikině nikde neviděl oblíbený znak ale rejpat do toho nebudu hlavně, že jsou nějaký mikiny...
no právě, dost lidí chtělo umírněnou variantu, kterou si můžou vzít do lopoty ...
budou dost podobný a vo "kapku" vostřejší trika
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Zdenák psal:Odjednáno....
Sice sem na mikině nikde neviděl oblíbený znak ale rejpat do toho nebudu hlavně, že jsou nějaký mikiny...no právě, dost lidí chtělo umírněnou variantu, kterou si můžou vzít do lopoty ...
čekám na vostrý triko
to jebu
K.a.s.y.m. (Člen) 25.10.2011 19:21:36 Offline |
Sice sem na mikině nikde neviděl oblíbený znak ale rejpat do toho nebudu hlavně, že jsou nějaký mikiny...no právě, dost lidí chtělo umírněnou variantu, kterou si můžou vzít do lopoty ...
tak na to jsem zvědavej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Chci vostrý triko XL. Ale musí bejt fakt vostrý...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 25.10.2011 20:56:24 Offline |
Ondráš psal:huskyb12 psal:Zdenák psal:Odjednáno....
budou dost podobný a vo "kapku" vostřejší trikaChci vostrý triko XL. Ale musí bejt fakt vostrý...
... http://www.osiva-semena.sk/chili-paprik … -6-ks.html tímhle si pomaž to starý triko a budeš fakt vostrej hoch s ještě vostřejším trikem
btw jak, že budou vypadat ta " vostrá trika"
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen) 27.10.2011 04:21:49 Offline |
lidičky, nemáte někdo fotku, ako to vyzerá v reále???
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2011 05:27:25 Offline |
Bodlinka psal:Triple Pico mikina by nebyla?
no nevim, esli by vo to někdo stál
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kapavka
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:no nevim, esli by vo to někdo stál :headshake:
Chladil vo tom zpíval pěknejch pár let:-D:-D:-D http://www.youtube.com/watch?v=SURkGlINS24
no nevim, esli by vo to někdo stál
není tripl jako Triple
snowflake600 (Člen) 27.10.2011 15:19:45 Offline |
Filous psal:snowflake600 psal:lidičky, nemáte někdo fotku, ako to vyzerá v reále???
...dyš se teprf vobjednávaj, to znamená, že eště nejsou vyrobený, tag nejspíš nemá
sem se jen tooo, tak je ne toooo
myslel sem, esli nemá aspoň zkušební kus
nety psal:kuwa, nemaj na mě velikost
Tohle mám v merku, kontroloval jsem loňskou edici.
POkud bude XXL stejný jak loni buď v klidu....
POkud bude menší tak nás v prdeli bude víc.....
Chtělo by to nějaký to americký číslování aby to nevypadalo tak blbě...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:nety psal:kuwa, nemaj na mě velikost
Chtělo by to nějaký to americký číslování aby to nevypadalo tak blbě...
měly by to bejt stejný mikiny jako vloni, takže pohůdka, v klídku se nažerte :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Zdenák psal:nety psal:kuwa, nemaj na mě velikost
Chtělo by to nějaký to americký číslování aby to nevypadalo tak blbě...měly by to bejt stejný mikiny jako vloni, takže pohůdka, v klídku se nažerte :)
Ahaaa, takže velikost přes břicho dobrá, na rukávy opět nezbyde
Monty Jack (Člen) 10.11.2011 09:23:16 Offline |
dámský verze nebudou ?
nebo aspoň S velikost ?
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
huskyb12 psal:Monty Jack psal:dámský verze nebudou ?
nebo aspoň S velikost ?dámskej model maj, ale stojí za :(
eSko v pánskejch nejni :(
dík za upřesnění, jak jsem si myslela jinak teda stále hledám tu vysněnou
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
inkvizitorr (Administrator) 10.11.2011 11:09:31 Offline |
Petula psal:Husky poslala jsem ti 2 maily a u obou mi to napsalo, že nejde doručit, kde je trouble???
zácpa na d1?
doba je temná...
inkvizitorr psal:Petula psal:Husky poslala jsem ti 2 maily a u obou mi to napsalo, že nejde doručit, kde je trouble???
zácpa na d1?
nebo esli nemá oučet na forpsech... se tady nervuju už třetí den všichni volaj, že se jim vrací emaily, zlatej seznam
Strýcfajtr !!!
Mour psal:Kyž já se furt neumím rozhodnout jakou mám velikost
Tebe bych tipnul na XL. Já mam podle starý mikiny L a tebe znám jako o fous většího parťáka.
Ale určitě jsem za poslední rok přibral víc než ty... Tak možná i L.
Petula psal:Husky poslala jsem ti 2 maily a u obou mi to napsalo, že nejde doručit, kde je trouble???
dneska psal Kuřan a přišlo to ...
vod Tebe nic nemam ...
houskomail neběží na forpsi ale u Humláka ...
ale di, Ty brepto ...
lori psal:hele, pro nás co jsme se museli učit jen rusky a to už jsme stejně zapoměli,nějakej překlad těch textů na triku,su lama,dík
předek: uhni pičo
zadek: sem z Hamamatsu, řikaj mi Bandit a jezdíš na jebce
a proč to píšeš do mikin pičo ? :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:lori psal:hele, pro nás co jsme se museli učit jen rusky a to už jsme stejně zapoměli,nějakej překlad těch textů na triku,su lama,dík
no dyk říkám že su lama
De to, ale dře to.
huskyb12 psal:lori psal:hele, pro nás co jsme se museli učit jen rusky a to už jsme stejně zapoměli,nějakej překlad těch textů na triku,su lama,dík
máš to blbě lingvisto
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 12.11.2011 18:06:30 Offline |
Koldan psal:huskyb12 psal:lori psal:hele, pro nás co jsme se museli učit jen rusky a to už jsme stejně zapoměli,nějakej překlad těch textů na triku,su lama,dík
a proč to píšeš do mikin pičo ? :)máš to blbě lingvisto
kua tak už to tu něgdo přeložte pořádně ...já už neumim ani rusky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Koldan psal:huskyb12 psal:lori psal:hele, pro nás co jsme se museli učit jen rusky a to už jsme stejně zapoměli,nějakej překlad těch textů na triku,su lama,dík:idontknow::idontknow::idontknow::idontknow::idontknow:
a proč to píšeš do mikin pičo ? :)máš to blbě lingvisto:evil:
co máš proti Vietnamský angličtině, pičo ?
Šu-lin
ale di, Ty brepto ...
corimec psal:Husky mám stejnej problém jako Petula,nejde mi odeslat ti email,poslal jsem ti prašule na triko velikost L,tak mi ho prosím přibal k mikině a tomu ostatnímu.Díky
co jančíte, emaily mi choděj, i teď sem si posílal ze seznamu zkušebního holuba a přilít, byl teda kapičku nasranej, že ho ženu do tý kosy zbytečně ale přilít ...
ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen) 12.11.2011 19:29:57 Offline |
huskyb12 psal:corimec psal:Husky mám stejnej problém jako Petula,nejde mi odeslat ti email,poslal jsem ti prašule na triko velikost L,tak mi ho prosím přibal k mikině a tomu ostatnímu.Díky
co jančíte, emaily mi choděj, i teď sem si posílal ze seznamu zkušebního holuba a přilít, byl teda kapičku nasranej, že ho ženu do tý kosy zbytečně ale přilít ...
a byl pečenej ? a přímo do huby ?
Šedá eminence (Člen) 12.11.2011 19:40:01 Offline |
huskyb12 psal:corimec psal:Husky mám stejnej problém jako Petula,nejde mi odeslat ti email,poslal jsem ti prašule na triko velikost L,tak mi ho prosím přibal k mikině a tomu ostatnímu.Díky
tak první mail ti přišel, odpověď od tebe taky, ale teď už mi to píše nedoručitelné a nějáké žvásty o client host currently sending spam...
nicméně jdu odeslat holuba se zlaťákama
Ten na nějž se zapomnělo:-)
huskyb12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
co máš proti Vietnamský angličtině, pičo ?
Šu-lin
soráč woe, já zapomněl na dijalekt
zzzmrzlinar (Člen) 13.11.2011 16:26:46 Offline |
hlemejzd999 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
kua tak už to tu něgdo přeložte pořádně ...já už neumim ani rusky
přeložený je to dobře, Koldan myslel, že chyba je v anglickým textu, vono to ale moc lidí nepozná a anglicky mluvící ti dá dělo eště než to k tý chybě dočte
Banditatom (Člen) 13.11.2011 20:37:50 Offline |
trička jsou pjekný paňmáma mě hnedle jedno vobjednala
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar psal:hlemejzd999 psal:Koldan psal:
máš to blbě lingvistokua tak už to tu něgdo přeložte pořádně ...já už neumim ani rusky
přeložený je to dobře, Koldan myslel, že chyba je v anglickým textu, vono to ale moc lidí nepozná a anglicky mluvící ti dá dělo eště než to k tý chybě dočte
není - první dvě věty CAJK, ale "... and I make your bike look like a pussy" je volně asi takto "a vedle mě vypadá tvůj bajk jako jebka" (doslova neřeším, jde mi o mesidž pro rídra)
a na předku je "uhni mi kurva z cesty ty tlustá kundo" je potřeba rozlišit význam pussy a cunt, zejména co se společesnké závadnosti týče - cunt je extrémně hrubé i pro rodilé mluvčí, kdežto pussy ještě zkousnou.
A nyní jsem otevřen lingvistické a translatologické diskusi
Bandit 4EVER!!!
zzzmrzlinar (Člen) 14.11.2011 22:49:32 Offline |
barynek psal:zzzmrzlinar psal:hlemejzd999 psal:
kua tak už to tu něgdo přeložte pořádně ...já už neumim ani ruskypřeložený je to dobře, Koldan myslel, že chyba je v anglickým textu, vono to ale moc lidí nepozná a anglicky mluvící ti dá dělo eště než to k tý chybě dočte
není - první dvě věty CAJK, ale "... and I make your bike look like a pussy" je volně asi takto "a vedle mě vypadá tvůj bajk jako jebka" (doslova neřeším, jde mi o mesidž pro rídra)
a na předku je "uhni mi kurva z cesty ty tlustá kundo" je potřeba rozlišit význam pussy a cunt, zejména co se společesnké závadnosti týče - cunt je extrémně hrubé i pro rodilé mluvčí, kdežto pussy ještě zkousnou.
A nyní jsem otevřen lingvistické a translatologické diskusi
mno, takže do transligvi debaty: je tam jedna jasná gramatická chyba ale neni to to co píšeš,
je tam GET THE FUCK OUT MY WAY,
správně je GET THE FUCK OUT OF MY WAY
tzn. chybí tam OF
ten zbytek nejsou tak nějak chyby, to spojení s PUSSY sice nedává moc smysl ale to fakt moc lidí nepozná.
Cunt je dle angličanů asi nejsprostší nadávka vůbec, navíc dosti útočná, to myslím není upe na škodu, ale třeba na WEST HAM UNITED na fotbal bych s tím nešel.
zzzmrzlinar (Člen) 14.11.2011 22:56:59 Offline |
jináč je to triko parádní, du ho objednat, ale hlavně teda mikinu když už tady zasíráme mikinovlákno
zzzmrzlinar psal:barynek psal:zzzmrzlinar psal:
přeložený je to dobře, Koldan myslel, že chyba je v anglickým textu, vono to ale moc lidí nepozná a anglicky mluvící ti dá dělo eště než to k tý chybě dočtenení - první dvě věty CAJK, ale "... and I make your bike look like a pussy" je volně asi takto "a vedle mě vypadá tvůj bajk jako jebka" (doslova neřeším, jde mi o mesidž pro rídra)
A nyní jsem otevřen lingvistické a translatologické diskusimno, takže do transligvi debaty: je tam jedna jasná gramatická chyba ale neni to to co píšeš,
tzn. chybí tam OF
ten zbytek nejsou tak nějak chyby, to spojení s PUSSY sice nedává moc smysl ale to fakt moc lidí nepozná.
Cunt je dle angličanů asi nejsprostší nadávka vůbec, navíc dosti útočná, to myslím není upe na škodu, ale třeba na WEST HAM UNITED na fotbal bych s tím nešel.
...já teda jako chápu,že chceme bejt svjetový,
ale do piče,mohlo to bejt psaný klidně česky
a neřešili jste tu lingvistický problémy..
...a bude hůř!
Honzik8719 (Člen) 15.11.2011 15:21:53 Offline |
VikecB12 psal:Taky bych byl do budoucna pro nějakou českou verzi,ať kurva pár lidí naseru né?
to když mě děda viděl prvně v PIČO triku tak mi řekl že by s tim ani nevytřel podlahu...ale zvyknul si
...relativní kochač...
zzzmrzlinar (Člen) 15.11.2011 17:43:45 Offline |
karlos100 psal:zzzmrzlinar psal:barynek psal:
A nyní jsem otevřen lingvistické a translatologické diskusimno, takže do transligvi debaty: je tam jedna jasná gramatická chyba ale neni to to co píšeš,
tzn. chybí tam OF
Cunt je dle angličanů asi nejsprostší nadávka vůbec, navíc dosti útočná, to myslím není upe na škodu, ale třeba na WEST HAM UNITED na fotbal bych s tím nešel....já teda jako chápu,že chceme bejt svjetový,
ale do piče,mohlo to bejt psaný klidně česky
a neřešili jste tu lingvistický problémy..
a to máš kurva pravdu
i když jak říkám todlenc triko i mkina jsou fajný,
eště když už jsme u toho hnidopišství, proč jsou na tý mikině písty vedle sebe, to jako že je banditmotor mrtka a každou chvíli musej díly ven?
...
Koldan psal:hele Housko, jak je to s těma velikostma trik? bych sa postavů přirovnal tak k Americkému, dyž byl ve formě:o))) zkrátka hesky rostenej, bude stačit ikselko?
Sem ho včera donutil k pohybu (Housko ještě jednou dík ) a změřil mi to tričko ...XXL má 60 cm šířku ...no nevím ..kuwa, já snad ten veslovací stroj budu muset s půdy vytáhnout
Nápisy dělal kluk, co se za vodou narodil a nejni mu zrovna pět, takže předpokládám, že sou správně, možná, že ste na tom s jeho řečí líp, než von
Taky nemam moc rád, když je někde Shop místo krám, ale takhle vostrý věty by myslim česky nebyly ouplně košer
Dát si na prsa "di mi z cesty tlustej zmrde" je prostě "moc".
S velikostí je to tak, že je to vo asi půl čísla menší, než minulá várka, páč dodavatel nesehnal Xfer, kerej jedem asi 4. roky. Todle sou to trika Chok.
NAOPAK MIKINY ( VO KTEREJCH JE TODLE VLÁKNO ) MAM SLÍBENÝ STANDARDNÍ LAMBESTE, ČILI TAM SOU VELIKOSTI STEJNÝ JAKO MINULE.
ale di, Ty brepto ...
zzzmrzlinar psal:barynek psal:zzzmrzlinar psal:
přeložený je to dobře, Koldan myslel, že chyba je v anglickým textu, vono to ale moc lidí nepozná a anglicky mluvící ti dá dělo eště než to k tý chybě dočtenení - první dvě věty CAJK, ale "... and I make your bike look like a pussy" je volně asi takto "a vedle mě vypadá tvůj bajk jako jebka" (doslova neřeším, jde mi o mesidž pro rídra)
tzn. chybí tam OF
to jsem psal mlho
s předložkou OF je to jasný, ale původní dotaz zněl na překlad, ne na gramatickou správnost. Ale za bystré oko máš u mně do notýsku malý bezvýznamný plus
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 15.11.2011 23:32:34 Offline |
...jako si myslíte , že po tomhle jsem z toho chytřejší ,jo ?
Petula psal:Husky tak já nakonec poprosím o dámskou shitovou vel.M, pokud to jde a nejlépe jen přes hlavu, barvu nevím, jestli můžu zvolit.
Napiš mi akorát jak je to s cenou a tak.
Díky.
Připadá Ti vhodný takhle plkat v diskusi ? Nedal jsem Ti jako jediný možnost si to udělat podle sebe ?
Máš pocit, že ta mikina neni pro Tebe vhodná, že je šitová ? Tak se na ní vyser !
Máš pocit, že jí “nutně" potřebuješ ? Tak jí vobjednej jako vostaní, jak na to, zjistíš stejně jako vostatní !
ale di, Ty brepto ...
zzzmrzlinar (Člen) 16.11.2011 00:18:42 Offline |
huskyb12 psal:Nápisy dělal kluk, co se za vodou narodil a nejni mu zrovna pět, takže předpokládám, že sou správně, možná, že ste na tom s jeho řečí líp, než von
Taky nemam moc rád, když je někde Shop místo krám, ale takhle vostrý věty by myslim česky nebyly ouplně košer
Dát si na prsa "di mi z cesty tlustej zmrde" je prostě "moc".
S velikostí je to tak, že je to vo asi půl čísla menší, než minulá várka, páč dodavatel nesehnal Xfer, kerej jedem asi 4. roky. Todle sou to trika Chok.
NAOPAK MIKINY ( VO KTEREJCH JE TODLE VLÁKNO ) MAM SLÍBENÝ STANDARDNÍ LAMBESTE, ČILI TAM SOU VELIKOSTI STEJNÝ JAKO MINULE.
tak bude emerickej borec asi dislektik bo dyzgrafik když mu vypadávaj předložky
barynek psal:to jsem psal mlho
s předložkou OF je to jasný, ale původní dotaz zněl na překlad, ne na gramatickou správnost. Ale za bystré oko máš u mně do notýsku malý bezvýznamný plus
Já teda nevim co vy lingvisti, ale já když se se nějkýho rodilýho mluvčího (zas tolik jich teda nebylo) zeptal jestli tam je tohle, nebo tohle, tak vždycky řekl, že je to jedno, že jde oboje.
Ale přikláním se k verzi s OF, páč mi to tak nějak líp leze z huby... Ale já jsem jen prostý zabíječ much.
řek bych, že vzhledem k použitým výrazům je spisovnost textu naprosto bezpředmětná a může být považována spíš za úmyslnou, hovorovou, taky říkám di do piče místo jdi do piče a to že angličtina je taková jakou si ji uděláte je pravda
snowflake600 (Člen) 17.11.2011 17:49:53 Offline |
pozor, neřekl který rok
myslite ze by nekdo z asie kdo ma objednanou mikcu tak esli by ji jako nekdo chtel vzit autem z prahy na moravu? zalezi teda kdy budou ja se budu motat kolem housky asi 7.-9.12 tak bych je mohl vzit, aby se nemuselo platit za postu a houska by to taky nemusel vsecko balit ze...
zalezi jak se domluvime, jedu tam sluzebne a auto mam prazdny
on the road
Stránky: 1 2